Σασμός: Ο Καραπάνος αποδρά και λίγο πριν δώσει εντολή θανάτου για τον Γεράσιμο απειλεί τη Στέλλα

Κατερίνα Μπούσιου
Σασμός: Ο Καραπάνος αποδρά και λίγο πριν δώσει εντολή θανάτου για τον Γεράσιμο απειλεί τη Στέλλα

Έρχεται το δικό του τέλος αλλά και του Γεράσιμου. Ο Καραπάνος δίνει εντολή θανάτου για τον γιο του αλλά χάνει και ο ίδιος την ζωή του. 

Ξεκινά ο κύκλος του αίματος αλλά και των επικίνδυνων κινήσεων στον Σασμό του Alpha, πριν πέσει η αυλαία για αυτή την χρονιά. Η απόδραση του ισοβίτη Καραπάνου, θα σηματοδοτήσει την εξέλιξη αλλά και την κατάληξη κάποιων τηλεοπτικών μας ηρώων οι οποίοι θα φύγουν από την ζωή, άρα και από την σειρά. Μαθιός και Στέλλα απειλούνται από τον Καραπάνο και ο Γεράσιμος βάζει στοίχημα για την σύλληψη του, αγνοώντας πως ποντάρει ακόμη και την ζωή του για αυτό.

Μαθιός και Στέλλα δέχονται απειλές και ξεπληρώνουν στον Καραπάνο

Στο βουνό, σε εκείνο το σημείο που είχε βρει καταφύγιο και ο Αστέρης όταν σκότωσε τον Πετρή, βρίσκει καταφύγιο ο Καραπάνος, ο οποίος έχει αποδράσει από την φυλακή. Στην αστυνομία θα σημάνει συναγερμός και ο Αντώνης προειδοποιεί τον Γεράσιμο πως κινδυνεύει. Κανείς δεν γνωρίζει που κρύβεται. Ο Καραπάνος ωστόσο κάνει ένα ευφυές σχέδιο. Αντί για το προφανές, δηλαδή να τον κρύψουν συνεργάτες του, ζητά από την Στέλλα και τον Μαθιό, να τον βοηθήσουν. Και τους το ζητά με έναν όχι και τόσο ευγενικό τρόπο. Εκείνος τους βρήκε την Σεμίνα και αθωώθηκε ο Αστέρης, άρα είναι καιρός να ανταποδώσουν. Δεν τους αφήνει κανένα περιθώριο να πουν όχι. Οι απειλές είναι το στοιχείο του.

Με συνοπτικές διαδικασίες και με αρκετό φόβο, η Στέλλα ζητά την βοήθεια του Μαθιού και εκείνος σκέφτεται το καταφύγιο στο βουνό το οποίο δεν γνωρίζει κανείς. Ο Αστέρης θα αργήσει να καταλάβει πως ο Καραπάνος έχει βάλει σε στενό κλοιό τον Μαθιό και την Στέλλα.

Σασμός: Το τέλος του Καραπάνου και οι αποκαλύψεις που «πρόδωσε» ο Αργύρης Πανταζάρας

Η αρχή του τέλους του Γεράσιμου αλλά και του Καραπάνου μόλις έχει ξεκινήσει. Εδώ αξίζει να σημειώσουμε το πόσο εξαιρετικοί στάθηκαν σε αυτούς του δύο ρόλους, ο Αργύρης Πανταζάρας και ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος.

Ο Καραπάνος δίνει εντολή θανάτου για τον Γεράσιμο. Θα μάθει ωστόσο λίγο πριν τον σκοτώσουν ότι είναι γιος του. Προσπαθώντας να αποτρέψει το συμβόλαιο θανάτου, σκοτώνεται και ο ίδιος αλλά και το βιολογικό του παιδί. Θα προλάβουν ωστόσο όπως λένε και οι πληροφορίες μας, να πουν τα απαραίτητα λόγια και να ζητήσει συγχώρεση ο ένας από τον άλλον.

Συγκλονιστική στιγμή, αναμφισβήτητα.