Δίκη Depp - Heard: Η συμβολική κίνηση έξω από το δικαστήριο ίσως προμηνύει την ετυμηγορία

Νατάσσα Σχοινά
Δίκη Depp - Heard: Η συμβολική κίνηση έξω από το δικαστήριο ίσως προμηνύει την ετυμηγορία

O Johnny Depp στη δίκη με την Amber Heard

Copyright The Associated Press All rights Reserved 2022

Ακόμη περιμένουμε την απόφαση των ενόρκων, αλλά αυτό που συνέβη έξω από το δικαστήριο δεν το περιμέναμε.

Ακόμη περιμένουμε την απόφαση της δίκης του Johnny Depp ενάντια στην Amber Heard. Η δίκη στο Fairfax για πολλούς μοιάζει με ένα σίριαλ με πρωταγωνιστές τους δύο Χολιγουντιανούς σταρ. Για τους ίδιους, ωστόσο, τίθεται θέμα «τιμής».

Από τη μία, ο Depp ζει εδώ και έξι χρόνια με την κατηγορία του ανθρώπου που χτυπούσε και κακοποιούσε τη σύζυγό του -στο δικαστήριο ακούσαμε και περί σεξουαλικής κακοποίησης με ένα μπουκάλι-. Η Heard, από την άλλη, κινδυνεύει να ονομαστεί ως η γυναίκα που εκμεταλλεύτηκε το #metoo για να εκδικηθεί τον πρώην της που δεν την ήθελε πια, ενώ μάλιστα, όπως ακούσαμε από ηχητικά, η ίδια παραδέχεται ότι τον έχει χτυπήσει. Στα μάτια του κοινού, βέβαια, έχει ήδη γίνει.

Το καράβι των Πειρατών της Καραϊβικής έξω από τη δίκη

Την ώρα που περιμένουμε τους ενόρκους να έρθουν σε ομοφωνία -η οποία δεν ήρθε κατευθείαν την πρώτη μέρα και λογικό με τόσα στοιχεία που είδαν κατά τη διάρκεια της δίκης-, ένα πολύ συμβολικό περιστατικό συνέβη τη δεύτερη ημέρα των διαβουλεύσεων.

Elon Musk: Το τρίτο πρόσωπο στον γάμο Depp- Heard είπε τη γνώμη του για τη δίκη

Ένα τεράστιο καράβι με τους Πειρατές της Καραϊβικής βρήκε τον δρόμο του έξω από το δικαστήριο στο Fairfax όπου πραγματοποιείται η δίκη. Φυσικά, αυτό δεν ήταν καθόλου τυχαίο περιστατικό, αφού το όχημα βρέθηκε εκεί για να στηρίξει τον ηθοποιό, ίσως να αποτελέσει και γούρι για την απόφαση των ενόρκων.

Ο Johnny Depp, πάντως, το σαββατοκύριακο δεν έμεινε να περιμένει στην περιοχή για την ετυμηγορία, αλλά πήγε στο Royal Albert Hall στην Αγγλία για να παίξει και να τραγουδήσει με τον Άγγλο κιθαρίστα Jeff Beck. Ο σταρ βρέθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο για τις εμφανίσεις και έπειτα λέγεται ότι θα επέστρεφε στην Αμερική και στο Fairfax για την απόφαση.