Η Χριστίνα Κοντοβά μίλησε για την βάφτιση της κόρης της και έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη

Η Χριστίνα Κοντοβά μίλησε για την βάφτιση της κόρης της και έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη

Η σχεδιάστρια μόδας έκανε ένα live στο Instagram μαζί με τη Σίσσυ Χρηστίδου όπου μίλησε για την υιοθεσία της μικρής Ada.

Η Χριστίνα Κοντοβά πλέει σε πελάγη ευτυχίας εδώ και λίγους μήνες αφού ολοκλήρωσε επιτυχώς την υιοθεσία της Ada μετά από 2 ολόκληρα χρόνια. Η σχεδιάστρια μόδας επιθυμούσε πολύ να βιώσει την μητρότητα και απολαμβάνει στο έπακρο τον νέο της ρόλο. Στο πλευρό της από την πρώτη στιγμή βρισκόταν ο σύντροφός της, Τζώνη Καλημέρης που στήριξε αμέριστα την απόφασή της να γίνει μαμά.

Η αποκάλυψη της Χριστίνας Κοντοβά για τις ατυχείς εγκυμοσύνες

Η σχεδιάστρια μόδας έκανε ένα live στο Instagram μαζί με την κολλητή της φίλη, Σίσσυ Χρηστίδου, θέλοντας να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων σχετικά με την υιοθεσία της μικρής Ada από την Ουγκάντα.

Η Χριστίνα Κοντοβά μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία υιοθεσίας της κόρης της, ενώ αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι στο παρελθόν είχε δύο ατυχείς εγκυμοσύνες.

«Φέτος είμαι επίσημα μαμά, και πέρσι είχα την Ada, αλλά φέτος είμαι μητέρα της και στα χαρτιά. Όταν βρεθήκαμε με την Ada, μιλούσε μια τοπική διάλεκτο της Ουγκάντα. Από την πρώτη στιγμή της μιλούσα ελληνικά και με το attitude ότι καταλαβαίνει. Έχει μια κλίση στις γλώσσες» αποκάλυψε η Χριστίνα Κοντοβά.

«Το παιδί μέσα σε δυο μήνες μιλούσε ελληνικά» τόνισε με τη σειρά της η Σίσσυ Χρηστίδου, με την σχεδιάστρια να απαντάει «Μιλάει πεντακάθαρα ελληνικά, πάνω από έναν χρόνο τώρα».

https://www.instagram.com/p/CdTy73Uo3Yd

«Τίποτα δεν είναι σίγουρο στη ζωή και το λέω εγώ που έχω μείνει δυο φορές έγκυος και οι δύο εγκυμοσύνες δεν έχουν πετύχει. Το θέμα είναι να ξεκινήσεις από κάπου. Είναι πολύ δύσκολο να υιοθετήσεις ένα παιδί στην Ουγκάντα, περνάς από εξετάσεις, επιτροπές. Εγώ έμεινα εκεί 13 μήνες αλλά αυτό θεωρείται και γρήγορο. Η αναδοχή είναι μίνιμουμ 12 μήνες. Περάσαμε δυο φορές πάνελ, είχαμε κοινωνική λειτουργό που μας έκανε ελέγχους, δικαστήριο, ήταν μεγάλη η διαδικασία. Ειδικά οι τελευταίοι δύο μήνες ήταν πολύ δύσκολοι», ανέφερε η Χριστίνα Κοντοβά.

«Τα παιδιά προσαρμόζονται, δένονται πιο εύκολα μαζί σου, το δύσκολο είναι εσύ να δεθείς μαζί τους», τόνισε η σχεδιάστρια. Σε ερώτηση των ακολούθων της για το εάν σκέφτεται να χαρίσει ένα αδερφάκι στην μικρή Ada η Χριστίνα Κοντοβά είπε: «Δεν μας το έχει συζητήσει καθόλου και ελπίζω να μην το κάνει. Δεν ξέρω αν θα έμπαινα ξανά σε αυτή τη διαδικασία. Θα δούμε. Αφήνω ανοιχτό το ενδεχόμενο ή να κάνω βιολογικό παιδί ή να υιοθετήσω ξανά. Αυτή τη στιγμή θέλω να απολαύσω το τώρα».

Η βάφτιση της Ada και ο ρατσισμός

«Σε λίγο καιρό θα τη βαφτίσουμε, αυτή την περίοδο οργανώνουμε τη βάφτιση» αποκάλυψε η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία θα είναι και η νονά της Ada.

«Έχω σκεφτεί το κομμάτι του ρατσισμού. Στην αρχή σκεφτόμουν ότι το παιδί θα έχει ρατσισμό και είναι κοντό, χοντρό, οτιδήποτε. Τα παιδιά αντιμετωπίζουν ρατσισμό. Όταν άρχισα να έχω συναισθήματα για την Ada αυτό με φόβιζε όλο και πιο πολύ. Αυτά τα έλεγα πριν το γνωρίζω, το έβλεπα και λίγο τουριστικά. Η αλήθεια είναι ότι μέχρι σήμερα δεν το έχουμε αντιμετωπίσει και ούτε πρόκειται να την προετοιμάσω για κάτι τέτοιο. Θέλω να την προετοιμάσω να αγαπάει τον εαυτό της, να είναι σίγουρη για αυτό που είναι, να είναι γεμάτη από αγάπη. Πιστεύω ότι αν είναι δυνατό το παιδί, μπορεί να αντιμετωπίσει τον κόσμο» εξομολογήθηκε η Χριστίνα Κοντοβά.

Χριστίνα Κοντοβά: Ολοκληρώθηκε η υιοθεσία της μικρής Ada - Το γλυκό μήνυμα στο Instagram

Η υιοθεσία της μικρής Ada από την Ουγκάντα

https://www.instagram.com/p/CXTcjMNM8Wm

«Μετά από 2 χρόνια προετοιμασίας, 13 μήνες στην Ουγκάντα και την ολοκλήρωση της υιοθεσίας είμαστε επιτέλους σπίτι μας. Αν και το σπίτι μας είναι αυτή η αγκαλιά από την πρώτη μέρα…», έγραψε η Χριστίνα Κοντοβά τον περασμένο Δεκέμβριο, δημοσιεύοντας την πιο τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της.

Πηγή κεντρικής: ckontova