Πανελλήνιες 2022: Γέμισαν τα social media από τις ευχές των Ελλήνων celebrities

Τσακιρίδου Χριστίνα
Πανελλήνιες 2022: Γέμισαν τα social media από τις ευχές των Ελλήνων celebrities

Σάκης Τανιμανίδης, Κωνσταντίνος Αργυρός, Ελεονώρα Μελέτη, Βασιλική Μιλλούση και πολλοί ακόμη εγχώριοι stars έσπευσαν να ευχηθούν στους υποψήφιους.

Με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας ξεκίνησαν οι Πανελλήνιες 2022 και εκατοντάδες χιλιάδες μαθητές καλούνται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να γράψουν καλά και να εισαχθούν στο πανεπιστήμιο της επιλογής τους.

Αρκετοί ήταν και φέτος οι εγχώριοι celebrities που θέλησαν να στείλουν το δικό τους ξεχωριστό μήνυμα στους υποψηφίους των εξετάσεων. Το Instagram κατακλύστηκε από ευχητήριες αναρτήσεις κι εμείς στο Queen.gr ξεχωρίσαμε μερικές από αυτές.

Η Kim Kardashian πέρασε επιτέλους τις εξετάσεις στη νομική και το μήνυμα στον πατέρα της συγκινεί

Kατακλυσμός ευχών για τις Πανελλήνιες στα social media

Κωνσταντίνος Αργυρός

«Σας εύχομαι καλή επιτυχία στις εξετάσεις των σχολείων στις πανελλαδικές και στις εξεταστικές των φοιτητών!!! Είμαι δίπλα σας!!! Σας ευχαριστώ για τα τόσο όμορφα σχόλια σας για το καινούργιο Album “22”! Μέσα απο τη καρδιά μου ένα τεράστιο ευχαριστώ!!! Σύντομα οι ημερομηνίες για τη πρώτη μας περιοδεία σε Ελλάδα και Κύπρο!!!!», έγραψε ο τραγουδιστής.

Σία Κοσσιώνη

«Αυτή είμαι εγώ το 1998. Παρά πολύ πιεσμένη και τσαντισμένη πάνω από το γκρι βιβλίο της ιστορίας γιατί προφανώς κάποια απόστροφο θα είχα ξεχάσει να παπαγαλίσω σωστά και θα το είχα πάρει πάλι από την αρχή. Στα παιδιά που δίνουν αυτές τις μέρες Πανελλήνιες, καλή επιτυχία και ηρεμία. Έχω χάσει πάρα πολλές αποστρόφους έκτοτε και όλα καλά!», έγραψε η παρουσιάστρια.

Δούκισσα Νομικού

«Κοιμηθείτε για να είστε ξεκούραστοι, φάτε καλά και συγκεντρωθείτε στο στόχο σας! Όλα καλά θα πάνε! Ότι και να γίνει μην τα παρατάτε! Να κυνηγάτε τα όνειρά σας», έγραψε στο Instagram η Δούκισσα Νομικού σε ερώτηση που της έστειλαν οι θαυμαστές της στο χθεσινό Q&A.

https://www.instagram.com/p/CeTZPgVDUeA

Σάκης Τανιμανίδης

Ο Σάκης Τανιμανίδης έστειλε το δικό του θετικό μήνυμα προς όλους όσους δίνουν πανελλαδικές εξετάσεις απευθείας από το Ζάγκρεμπ όπου βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα. Ο διάσημος παρουσιαστής είπε χαρακτηριστικά: «Είναι φυσιολογικό, επειδή έχετε επενδύσει τόσα πολλά χρόνια στο διάβασμα, να σας αγχώνει το αποτέλεσμα. Προσέξτε όμως μια πολύ βασική διαφορά… Το ταξίδι δεν είναι αυτό που νομίζετε, δεν είναι αυτά τα χρόνια με το διάβασμα, το ταξίδι είναι μία ολόκληρη ζωή και οι πανελλήνιες είναι ένα μικρό κομμάτι μέσα σε όλη σου τη ζωή. Το δικό σου ταξίδι ξεκινά μετά τις Πανελλήνιες σε λίγες ημέρες από τώρα, με έναν γεμάτο κόσμο εκεί έξω να ανακαλύψετε, γεμάτο έρωτα, επιτυχίες και αποτυχίες και άλλα πολλά πράγματα που δεν έχουν σχέση με το πώς θα τα πάτε στις Πανελλήνιες».

Μαίρη Συνατσάκη

Μια φωτογραφία σε Instagram-story θέλησε να δημοσιεύσει η Μαίρη Συνατσάκη για να ευχηθεί καλή επιτυχία στους μαθητές που δίνουν Πανελλήνιες.

synatsaki.jpg

Ελεονώρα Μελέτη

Η Ελεονώρα Μελέτη δημοσίευσε μια throwback φωτογραφία από την μαθητική της ηλικία γράφοντας: «1996. Παραμονή πανελλαδικών εξετάσεων. Ακούω discman, πιθανότατα Eros ramazzotti. Με αφορμή τις πανελλαδικές θέλω να σας πω μια ιστορία. Τότε κανείς δεν ήξερε ότι θα δώσω εξετάσεις.Θεωρούσαν δεδομένο ότι θα πάω εξωτερικό. Δεν το είχα μοιραστεί με κανέναν. καθηγητές, συμμαθητές,φίλους. Ο λόγος; Είχα τη βαθιά τοξική πεποίθηση ότι είμαι χαζή κ ότι θα αποτύχω. Αυτό με είχε κάνει να πιστέψω το πιο παρωχημένο σύστημα της τότε παιδείας που επιβράβευε την ικανότητα στη «παπαγαλία» κ αναδείκνυε ως καλούς μαθητές όσους είχαν 20αρια. Ήμουν μια σχεδόν κακή μαθήτρια Με μαθηματικά, φυσική, χημεία, άλγεβρα , γεωμετρία, φυσική κ χημεία πολύ κάτω από τη βάση.
Από 6 έως 8. (Άριστα το 20) Έγραφα καλά όμως, κ ήμουν καλή στις ξένες γλώσσες αλλά οι βαθμοί μου με χαρακτήριζαν ως «κακή μαθήτρια που ποτέ δεν θα περάσει».

«Προετοιμάστηκα κρυφά για τις παννελαδικές 1 χρόνο. Τρίτη δέσμη. Κ το έκανα κρυφά για να μη χρεωθώ την αποτυχία. Να μη πει κανείς αυτό ακριβώς που ήδη άκουγα προκαταβολικά. «έδωσε κ απέτυχε». Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί δινόταν τέτοια σπουδαιότητα στις πανελλαδικές. Γιατί έσκαγε μέσα στις ψυχές των μαθητών τέτοιο κύμα άγχους κ πίεσης. Σήμερα 43 χρόνων αν είχα τη δυνατότητα να γυρίσω πίσω , θα έλεγα σε όλους ότι πάω να δώσω πανελλαδικές κ σκασίλα μου τι θα έλεγαν κ τι θα περίμεναν. Θα έδινα τον καλύτερο μου εαυτό , όπως κ έκανα, δεσμευμένη στο στόχο μου, αλλά αναγνωρίζοντας πως ακόμα κ αν δεν τα καταφέρω, δεν θα έχω “αποτύχει”! Δεν είσαι ο μέσος όρος των βαθμών σου. Δεν είσαι το αποτέλεσμα των εξετάσεων σου.
Δεν έχεις ιδέα στην ηλικία σου για το ΠΟΙΟΣ είσαι κ πόσα μπορείς να πετύχεις στη ζωή! Αν έχεις προετοιμαστεί καλά, πήγαινε , δώσε, συγκεντρωμένος, με ψυχραιμία, με αγάπη στη γνώση κ σεβασμό στο γραπτό σου, και ο,τι κ αν φέρεις, άσε τη ζωή να κάνει τα μαγικά της! Και να θυμάσαι: οι άλλοι πάντα θα χουν να λένε! Μπορεί τελικά στη περίπτωση μου να μην είπε κανείς «έδωσε και απέτυχε οι περισσότεροι όμως είπαν : κάλε; Αυτή πως πέτυχε; Ξεκινούν οι πρώτες από τις 100αδες μετέπειτα αξιολογήσεις στη ζωή. Μην βασίζεις την αυταξια σου σε βαθμούς. Οποίο κ αν είναι το αποτέλεσμα. Είσαι μοναδικός (και δεν είσαι χαζός)».

https://www.instagram.com/p/CeJLmeasb7a

Βασιλική Μιλλούση

Η διάσημη αθλήτρια θέλησε να εμψυχώσει τους υποψηφίους των Πανελλαδικών μέσα από μια ανάρτηση.

«Θέλω να συμπαρασταθώ σε όλους εσάς γιατί μπορώ να καταλάβω τι άγχος περνάτε αυτή την περίοδο και αυτές ειδικά τις τελευταίες μέρες. Μπορώ να το συσχετίσω λίγο με την προετοιμασία για του Ολυμπιακούς Αγώνες και την στιγμή που φτάνει να αγωνιστείς. Είναι μια περίοδος που προσπαθείς πάρα πολύ και τελικά το όνειρό σου φτάνει προς το τέλος του και πάει να πραγματοποιηθεί. Θέλει δύναμη και πολύ θάρρος, αυτοπεποίθηση. Όλα αυτά, εσείς που έχετε διαβάσει και έχετε καταβάλει τόσο μεγάλη προσπάθεια, θα τα έχετε… Ακόμη και να μην γίνει, να μην στεναχωρηθείτε, ακόμη και να μην είναι η μέρα σας, ακόμη και να μην γράψετε καλά, δεν πειράζει, δεν χάθηκε ο κόσμος. Κι εγώ πήγα στους Ολυμπιακούς Αγώνες κι έπεσα, δεν έγινα Ολυμπιονίκης, όπως κέρδισα πολλά πράγματα», ανέφερε στο video που δημοσίευσε στο Instagram η Βασιλική Μιλλούση.

Έλενα Τσαβαλιά

Η Έλενα Τσαβαλιά έστειλε το δικό της μήνυμα για τις Πανελλαδικές εξετάσεις γράφοντας: «Πανελλήνιες εξετάσεις... Μια αναμέτρηση με τον εαυτό σου στην οποία μετράει η έντιμη προσπάθεια! Το αποτέλεσμα όποιο κι αν είναι, θα σε οδηγήσει σε κάποιον δρόμο».

Πηγή κεντρικής: argiros_konstantinos