Η Γη της ελιάς: Η Αθηνά χωρίζει με τον Ιάκωβο και η φυγή είναι μονόδρομος

Κατερίνα Μπούσιου
Η Γη της ελιάς: Η Αθηνά χωρίζει με τον Ιάκωβο και η φυγή είναι μονόδρομος

Όλη η Μάνη συζητά για το ειδύλλιο και η Αθηνά πανικοβάλλεται. Οι νέες απειλές από τον Δημήτρη. 

Με ένα έξτρα επεισόδιο κάθε Παρασκευή, θα συντροφεύει τους τηλεθεατές η Γη της ελιάς από σήμερα και η αγωνία κορυφώνεται μέχρι να φτάσουμε στο τέλος αυτής της τόσο ενδιαφέρουσας τηλεοπτικής περιόδου. Και έχουμε αποκαλύψεις και εξελίξεις. Για την Αθηνά και τον Ιάκωβο είναι οδυνηρές και καθοριστικές ακόμη και για την παραμονή τους στην Μάνη.

Η Γη της ελιάς: O Ισίδωρος θύμωσε το κοινό στο Twitter ενώ Αθηνά και Ιάκωβος γίνονται ζευγάρι

Η Αθηνά δεν αντέχει την κατακραυγή

Η χήρα Βρετάκου είχε αρκετούς ενδοιασμούς πριν τελικά ενδώσει στο έντονο φλερτ του Ιάκωβου. Ζήσαμε ως τηλεθεατές πολλά επεισόδια με αμφιβολίες και πισωγυρίσματα. Μέχρι που τελικά δεν κατάφερε να δαμάσει τα συναισθήματα της και έγινε ζευγάρι με τον γοητευτικό Ιάκωβο, τον αγαπημένο Βο των social media και ειδικά του Twitter. Το κοινό χάρηκε, όπως και η μητέρα της Αθηνάς, η κυρία Μαρία (δηλαδή η Μάρω Κοντού), αλλά ουδείς γνώριζε μέχρι σήμερα, το γλυκό τους μυστικό.

Για κακή τους τύχη γίνονται αντιληπτοί από τον κουτσομπόλη της Μάνης, τον Πότη. Τους βλέπει να φιλιούνται και φυσικά το διαδίδει παντού και γίνεται αυτό που φοβόταν η Αθηνά, δηλαδή να ξεσηκωθούν αντιδράσεις που έκανε δεσμό με τον αδελφό του συζύγου της. Ο Ισίδωρος γίνεται έξαλλος γιατί πάντα υπολόγιζε την γνώμη του κόσμου και θεωρεί ότι τώρα που είναι υποψήφιος δήμαρχος χαλάει το προφίλ του, ενώ η Ιουλία που είχε καταλάβει τι συμβαίνει και είχε προειδοποιήσει τον αδελφό της Ιάκωβο, προσπαθεί να κρατήσει σε ηρεμία όλη την οικογένεια. Η Αθηνά κλείνεται στο σπίτι της και λόγω της πίεσης αποφασίζει να πάρει την μεγάλη απόφαση και να χωρίσει.

https://www.instagram.com/p/CdtctvnrwlG

Αυτό σίγουρα δεν θα βρει σύμφωνο τον Βο, αλλά δεν μπορεί να την μεταπείσει. Και έτσι παίρνει την μεγάλη απόφαση να φύγει για την Ισπανία και εκείνη για την Αθήνα για να είναι κοντά στην μητέρα της. Θα επιστρέψουν; Και οι δύο θα ξαναβρεθούν στην Μάνη και από ότι μαθαίνουμε από τις τελευταίες πληροφορίες μετά από καιρό θα δώσουν και μία νέα ευκαιρία στην σχέση τους, αφού ηρεμήσει ο Ισίδωρος.

Στο σημερινό επεισόδιο ωστόσο υπάρχει ένα μεγάλο εμπόδιο. Ο Δημήτρης απειλεί ξανά την Αθηνά ότι θα κάνει γνωστή την σχέση τους και ο Ιάκωβος μπαίνει μπροστά, επίσης με απειλές και τον βάζει στην θέση του. Προς το παρόν, ηρεμία, πριν την μεγάλη καταιγίδα.