Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη φόρεσε το μαγιό της αλλά αυτό ήταν το τελευταίο πράγμα που πρόσεξε το κοινό

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη φόρεσε το μαγιό της αλλά αυτό ήταν το τελευταίο πράγμα που πρόσεξε το κοινό

Η παρουσιάστρια έχει κοπιάσει πολύ το τελευταίο διάστημα και αυτό έχει αποτέλεσμα.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αγαπάει το καλοκαίρι, αγαπάει τα μαγιό και οι βουτιές στη θάλασσα κατέχουν εξέχουσα θέση στο πρόγραμμά της. Το ίδιο και η τακτική γυμναστική που κάνει και που αναμενόμενα έχει αποτέλεσμα στη σμίλευση του σώματός της.

Η φωτογραφία της Ευρυδίκης Βαλαβάνη με μαγιό

Σήμερα (2/6) το μεσημέρι, ωστόσο, μία φωτογραφία που δημοσίευσε η 34χρονη παρουσιάστρια στο προφίλ της στο Instagram έγινε γρήγορα αντικείμενο σχολιασμού συγκεντρώνοντας δεκάδες χιλιάδες likes μέσα σε μερικές ώρες.

eurudiki_valavani_magio.jpg

@evridiki_valavani

Στην εν λόγω φωτογραφία, η Βαλαβάνη φοράει ένα φλοράλ μαγιό που αναδεικνύει τους καλογυμνασμένους γλουτούς της, οι οποίοι βρίσκονται σε πρώτο πλάνο. Το αποτέλεσμα είναι πληθώρα από followers της να μη σταματούν να αφήνουν τα σχόλιά τους για το θέαμα.

Μπορεί η Βαλαβάνη να είχε σκοπό να προωθήσει το μαγιό, όμως, με αυτήν τη φωτογραφία, όπως φάνηκε, λίγοι στάθηκαν σε αυτό. Και μάλλον αυτό είναι και η καλύτερη διαφήμιση.

Στον λογαριασμό της φτάνουν συχνά φωτογραφίες με μαγιό και το τελευταίο διάστημα είναι ορατή και η διαφορά που έχει η Βαλαβάνη στο σώμα της με τη γυμναστική που κάνει. Υπενθυμίζουμε πως η δημοσιογράφος κάνει καθημερινά γυμναστική, ενώ κάποιες φορές έκανε ακόμα και διπλή προπόνηση.

H Ευρυδίκη Βαλαβάνη κάνει κάθε μέρα διάδρομο και η διαφορά στο σώμα της είναι μεγάλη

Τη λανθασμένη προσέγγιση και τη συνεχή κριτική που της κάνουν συγκεκριμένοι άνθρωποι σχολίασε και στην Ελένη Μενεγάκη.

«Προχθές ανέβασα μια φωτογραφία από το γυμναστήριο και βρήκα μήνυμα στο Instagram, 'μπράβο που στην κατάσταση σου γυμνάζεσαι'. Επειδή έχω πάρει κάποια παραπάνω κιλά από ό,τι ήμουν, κάθε μέρα έχω μηνύματα ότι είμαι έγκυος. Όλο αυτό θέλω να πω πως σε μένα προσθέτει ένα τεράστιο βάρος. Έχω μια πίεση και λέω 'είμαι 34 και θα προλάβω να κάνω εκείνο και το άλλο;'. Είναι τρομερό, ρε παιδιά, αυτή η πίεση που σου προσθέτει ο άλλος. Όχι παιδιά, τρώω! Τρώω και έχω πάρει κιλά και είναι φυσιολογικό και θα τα χάσω όποτε εγώ θέλω και είμαι έτοιμη να τα χάσω», είχε τότε πει η Ευρυδίκη που είναι μία κούκλα όποιον αριθμό κι αν λέει η ζυγαριά!