Η Γη της Ελιάς: Φίλιππος και Βασιλική τρέλαναν το Twitter που πιστεύει ότι είναι αληθινό ζευγάρι

Μαρία Ροδίτη
Η Γη της Ελιάς: Φίλιππος και Βασιλική τρέλαναν το Twitter που πιστεύει ότι είναι αληθινό ζευγάρι

Οι πρώτες φωτογραφίες από το ταξίδι και τα γυρίσματα  της σειράς «Η Γη της Ελιάς» στη Σύμη. Το τάμα που μετατράπηκε σε ταξίδι του μέλιτος για Φίλιππο και Βασιλική.

Έχουν περάσει τα πάνδεινα. Ο Φίλιππος και η Βασιλική από τη σειρά «η Γη της Ελιάς» έχουν παλέψει για να είναι μαζί, έχουν έρθει σε κόντρα με την οικογένεια εκείνης κι έχουν ζήσει τον φόβο και τον τρόμο όταν το μωράκι τους κινδύνευσε να χάσει τη ζωή του και νοσηλεύτηκε για μέρες στο νοσοκομείο. Και τώρα- επιτέλους- ήρθε η ώρα για το αγαπημένο τηλεοπτικό ζευγάρι να χαμογελάσει. Αλλά και για τους fans που περίμεναν με αγωνία να ευτυχήσουν αυτοί οι δύο.

Ο λόγος; Το ταξίδι του Φίλιππου και της Βασιλικής στη Σύμη με σκοπό ένα τάμα. Τα τελευταία 24ωρα η Ιφιγένεια Τζόλα και ο Διονύσης Παπανδρέου μαζί με τον Ανδρέα Γεωργίου βρίσκονται στο όμορφο νησί της Σύμης με τους fans στο Twitter να βλέπουν νέες φωτογραφίες του τηλεοπτικού ζευγαριού από τα γυρίσματα και να παθαίνουν… παραλήρημα.

Η Γη της ελιάς: Η Αθηνά χωρίζει με τον Ιάκωβο και η φυγή είναι μονόδρομος

Το τάμα-ταξίδι του μέλιτος στη Σύμη

Όπως είπαμε και παραπάνω, ένα ατύχημα έθεσε σε μεγάλο κίνδυνο τη ζωή του μωρού της Βασιλικής και του Φίλιππου, το οποίο για μέρες νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο. Τώρα, λοιπόν, που το μωράκι συνήλθε και βρίσκονται όλοι μαζί ευτυχισμένοι στο σπίτι ήρθε η στιγμή να εκπληρώσουν ένα τάμα. Το τάμα που είχαν κάνει στον Πανορμίτη της Σύμης για να σωθεί το μωρό τους.

Γι’ αυτόν τον σκοπό η Ιφιγένεια Τζόλα και ο Διονύσης Παπανδρέου ταξίδεψαν με όλο το συνεργείο της σειράς «Η Γη της Ελιάς» στη Σύμη και μοιράστηκαν φωτογραφίες από τα γυρίσματα στα Instagram accounts τους.

Εκτός από το τάμα, βέβαια, αυτό το ταξίδι θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι και ταξίδι του μέλιτος για το τηλεοπτικό ζευγάρι μιας και ο Φίλιππος με τη Βασιλική πρώτη φορά μένουν μόνοι και φαίνονται τόσο ευτυχισμένοι μετά τον γάμο και την απόκτηση του παιδιού τους.

Οι fans στο Twitter θέλουν τη Βασιλική και τον Φίλιππο ζευγάρι και στην πραγματική ζωή

Το τηλεοπτικό κοινό, μάλιστα, βλέποντας μια συγκεκριμένη φωτογραφία – αυτήν που ο Φίλιππος κρατά αγκαλιά και φιλάει στο στόμα τη Βασιλική στη Σύμη- απαιτεί να είναι μαζί και στην πραγματική ζωή αυτοί οι δύο.

filippos_vasiliki_zeygari.jpg

Η φωτογραφία του Φίλιππου και της Βασιλικής από τη Σύμη που έγινε viral

Τα σχόλια που υποστηρίζουν πως είναι αδύνατον η Ιφιγένεια Τζόλα και ο Διονύσης Παπανδρέου να μην είναι ζευγάρι και στην πραγματικότητα είναι δεκάδες, όμως κάτι τέτοιο στ’ αλήθεια δεν φαίνεται να ισχύει. Αν και οι δύο ηθοποιοί δεν μιλούν για την προσωπική τους ζωή, έχουν δηλώσει πως μεταξύ τους έχουν απλώς μια άριστη συνεργασία και αισθάνονται ευγνώμονες που ο ένας έχει τον άλλον για τηλεοπτικό παρτενέρ.