Ξανά με τον πρώην – Η Kate Hudson φαίνεται πως βάζει πάνω απ’ όλα την οικογένεια

Μαρία Ροδίτη
Ξανά με τον πρώην – Η Kate Hudson φαίνεται πως βάζει πάνω απ’ όλα την οικογένεια

Η Kate Hudson μοιράστηκε τις πιο γλυκές οικογενειακές φωτογραφίες από την αποφοίτηση του 18χρονου γιου της Ryder, στην οποία παρευρέθηκε και ο πρώην σύζυγός της, Chris Robinson.

 

Δεν μπορεί παρά να είναι η πιο περήφανη μαμά του κόσμου. Η Kate Hudson έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενη μιας και ο 18χρονος γιος της, Ryder, αποφοίτησε από το Λύκειο και ετοιμάζεται να «ανοίξει τα φτερά» του.

Η διάσημη ηθοποιός μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες στο Instagram account της από το σημαντικό αυτό γεγονός και εμείς είδαμε ότι παρών ήταν… και ο πρώην σύζυγός της και μπαμπάς του Ryder, Chris Robinson. Η Kate, όπως καταλαβαίνεις, βάζει πάνω από όλα την οικογένειά της και έχει διατηρήσει εξαιρετικές σχέσεις με τον πρώην της.

Η Kate Hudson έκανε μια γλυκόπικρη παρατήρηση για την κόρη της Rani Rose και πόσο πολύ συμφωνούμε

Οι φωτογραφίες από την αποφοίτηση του Ryder

Το post στο Instagram περιλάμβανε δύο φωτογραφίες. Μία στην οποία απεικονίζεται η Kate Hudson με τον απόφοιτο Ryder και τα άλλα δύο παιδιά της και μία άλλη με τον πρώην σύζυγό της, Chris Robinson και τον 18χρονο γιο τους να κρατά με χαρά το απολυτήριό του.

https://www.instagram.com/p/CeVTSJVuLfN

«Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα για την οικογένειά μας. Μια μέρα για την οποία μιλάτε στα παιδιά σας από τότε που είναι μικρά και λέτε πράγματα όπως "Μια μέρα θα είναι 2022 και θα αποφοιτήσεις από το Λύκειο!". Λες και αυτή η μέρα είναι τόσο μακριά. Και μετά φτάνει αυτή η μέρα! @mr.ryderrobinson είσαι ο πιο απίστευτος νεαρός. Το να σε μεγαλώσω ήταν ένα από τα πιο μεγάλα δώρα και απολαύσεις της ζωής μου. Προσφέρεις τόσα πολλά στη ζωή όλων. Είσαι ευγενικός, στοργικός, γενναιόδωρος, υπομονετικός, ξεκαρδιστικός και μοναδικός στο είδος σου. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη για αυτό το επόμενο κεφάλαιο. Μπράβο μωρό μου! Η μαμά σε αγαπάει! ΚΑΙ!!! Σε όλους τους γονείς εκεί έξω που νιώθουν το ίδιο με εμένα σήμερα! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! Το να αφήνεις τα μωρά σου να πετάξουν δεν είναι εύκολο, αλλά… πετάξτε παιδιά, πετάξτε», έγραψε η Kate Hudson στο post της.

Το love story Hudson-Robinson και ο ερχομός του Ryder

Στις αρχές της δεκαετίας του 2000 η Kate Hudson με τον Chris Robinson απασχόλησαν τα Media με τη σχέση τους. Οι δυο τους γνωρίστηκαν τον Μάιο του 2000 και μόλις λίγες μέρες μετά αποφάσισαν να συγκατοικήσουν. Την Πρωτοχρονιά του ίδιου έτους παντρεύτηκαν και τον Ιανουάριο του 2004 ήρθε στον κόσμο ο Ryder, όταν η Kate ήταν μόλις 23 ετών.

«Ήμουν πολύ μικρή, μόλις 23 χρόνων, όταν έκανα τον Ryder. Οπότε, η σχέση μας ήταν πάντα ασυνήθιστη», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο InStyle η ηθοποιός.

Ο Chris και η Kate χώρισαν τελικά το 2007, όμως από τότε διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις. Μάλιστα, ο μουσικός έχει κάνει αρκετές φορές κοινές διακοπές με τη Hudson, μια εκ των οποίων ήταν στη Σκιάθο.