Σασμός: Το τραγούδι-ύμνος στον έρωτα του Αντώνη και της Μαρίνας

Μαρία Ροδίτη
Σασμός: Το τραγούδι-ύμνος στον έρωτα του Αντώνη και της Μαρίνας

Μαρίνα και Αντώνης αρραβωνιάστηκαν στον Σασμό, όμως ο γάμος τους θα αργήσει πολύ να γίνει.

Μετά τον Μαθιό και τη Βασιλική ένα άλλο ζευγάρι στον Σασμό του ALPHA έχει αρχίσει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Ο αστυνόμος Αντώνης Φραγκιαδάκης και η μητέρα της Αργυρώς, η Μαρίνα, έχουν αγαπηθεί πολύ από το τηλεοπτικό κοινό και η αλήθεια είναι πως μας έχουν χαρίσει απίστευτες στιγμές τρυφερότητας και συγκίνησης.

Οι δυο τους μετά από πολλές φουρτούνες που πέρασαν, μετά από αναμονή περίπου 20 χρόνων λόγω των δεινών που βρήκαν την οικογένεια Βρουλάκη, μπορούν επιτέλους και χαμογελούν, είναι μαζί και αρραβωνιασμένοι πλέον, όπως είδαμε στο χθεσινό (3/6) επεισόδιο του Σασμού.

Σασμός: Θα είναι ματωμένος ο γάμος της Βασιλικής και του Μαθιού; - Το άδοξο τέλος

Στο νέο τρέιλερ, μάλιστα, για το επεισόδιο της Δευτέρας (6/6) ακούσαμε και το νέο, ολοκαίνουριο τραγούδι-ύμνο στον έρωτά τους.

Η Γλυκερία τραγουδά για τον έρωτα Αντώνη και Μαρίνας

Το τρέιλερ του Σασμού για το επεισόδιο της Δευτέρας παρουσιάζει το love story του ζευγαριού, το οποίο «ντύνεται» μοναδικά από τη φωνή της Γλυκερίας. Η τραγουδίστρια τραγουδά «Το Μαζί», ένα τραγούδι-ύμνο στον έρωτα του Αντώνη και της Μαρίνας, σε στίχους του Γιάννη Κότσιρα και μουσική του Νίκου Τερζή.

https://www.instagram.com/p/CeWypQrlqmb

«Όσο η ζωή χτυπάει, πάντα θα μου γελάει, γιατί υπάρχεις κάπου εσύ. Έχω τον άνθρωπό μου να μου φωτίζει τη ζωή», τραγουδά η Γλυκερία και δεν θα μπορούσαν να υπάρξουν πιο κατάλληλοι στίχοι για να αποτυπώσουν τον έρωτα και τη βαθιά αγάπη που δένει το ζευγάρι.

Ο γάμος Μαρίνα-Αντώνη αργεί πολύ και ο Καραπάνος στήνει ενέδρα στον Γεράσιμο

Μπορεί ο αρραβώνας επιτέλους να έγινε, όμως ο γάμος τους θα αργήσει πολύ γιατί και πάλι το σπίτι των Βρουλάκηδων θα έρθει αντιμέτωπο με έναν νέο Γολγοθά. Η Αργυρώ αναγκάζεται να ανακοινώσει στη μητέρα της ότι είναι άρρωστη και χρειάζεται επειγόντως μεταμόσχευση νεφρού κι έτσι η Μαρίνα δεν μπορεί να σκεφτεί τίποτα άλλο – ούτε γάμους, ούτε χαρές- παρά μόνο πώς θα σωθεί το παιδί της. Όπως πάντα, στο πλευρό της Μαρίνας θα είναι ο αγαπημένος της για να τη στηρίξει στη νέα δυσκολία που ήρθε στη ζωή της.

Την ίδια στιγμή, ο Μαθιός κρύβει τον Καραπάνο στο βουνό για να του ξεπληρώσει το χρέος που τον βοήθησε με τον Αστέρη, ενώ ο βαρυποινίτης δίνει εντολή για συμβόλαιο θανάτου για τον Γεράσιμο, ο οποίος αναγκάζεται να πει στη Στέλλα ότι είναι γιος του Καραπάνου ζητώντας της όμως να μην αποκαλύψει σε κανέναν το μυστικό του.

https://www.instagram.com/p/CeWvjrolGlP

Έλα, όμως, που η Στέλλα καταλαβαίνει ότι ο Γεράσιμος κινδυνεύει και τελικά αποκαλύπτει στον Καραπάνο ότι αυτός είναι ο γιος του. Έντρομος ο Καραπάνος τρέχει να σώσει τον γιο του από την εντολή για συμβόλαιο θανάτου που ο ίδιος έχει δώσει και εκεί θα περάσει μια μεγάλη περιπέτεια.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι στη συμπλοκή πεθαίνει ο Καραπάνος, πεθαίνει όμως και ο Γεράσιμος. Πατέρας και γιος, ωστόσο, έχουν προλάβει να δώσουν συγχώρεση ο ένας στον άλλον.