Σασμός: Το Twitter έστησε γλέντι για τον αρραβώνα Αντώνη και Μαρίνας αλλά η χαρά δεν θα κρατήσει

Κατερίνα Μπούσιου
Σασμός: Το Twitter έστησε γλέντι για τον αρραβώνα Αντώνη και Μαρίνας αλλά η χαρά δεν θα κρατήσει

Η παρωδία με την κουκούλα που κρύφτηκε η Στέλλα ήταν ένα ακόμη σκηνοθετικό ατόπημα της σειράς. 

Από τώρα στήθηκε το γλέντι για τον αρραβώνα της χρονιάς στον Σασμό. Αντώνης και Μαρίνα επιτέλους προχωρούν προς τον γάμο, αλλά η χαρά δεν θα κρατήσει για πολύ. Από την άλλη πλευρά εκτός από πανηγυρισμούς στο Twitter για το ευχάριστο γεγονός, έχουμε για μία ακόμη φορά γκρίνιες. Πρώτον για την Στέλλα, δεύτερον για αυτά τα απρόοπτα που χαλάνε πάντα τις ευχάριστες στιγμές των ηρώων μας. Έχουμε ωστόσο συγκαλύψεις και αποκαλύψεις. Το ψέμα του Αστέρη και το ψέμα της Στέλλας βγαίνουν στο φως.

sasmosgeniko.JPG

Αλήθεια τώρα;

Έχουμε ξαναδεί ατοπήματα σε δραματικές σκηνές της σειράς, τα οποία είναι ικανά το δράμα να το μετατρέψουν σε κωμωδία. Ένα από αυτό ήταν η κουκούλα που έβαλαν στην Στέλλα για να συναντήσει τον Καραπάνο, ο οποίος κρύβεται επειδή το έσκασε από την φυλακή. Θύμιζε κάποιες παλιές ταινίες της κατοχής. Άστοχο και άκομψο. Και προκάλεσε τρελό γέλιο στο Twitter.

stella.JPG

Λόγω της μετάδοσης ποδοσφαιρικού αγώνα, το επεισόδιο της Πέμπτης δεν θα μεταδοθεί, αλλά οι πιστοί τηλεθεατές του Σασμού, ετοιμάζονται πυρετωδώς για το επεισόδιο της Παρασκευής. Τα πρώτα πλάνα κυκλοφόρησαν και δείχνουν τον μέλλοντα γαμπρό Αντώνη να πηγαίνει για τον αρραβώνα στο σπίτι της Μαρίνας, με τα γλυκά στο χέρι και το σόι παραταγμένο στον καναπέ. Κλασσική ελληνική ταινία.

https://www.instagram.com/p/CeRlgzLlkJq

Το κοινό στο Twitter «τρελάθηκε» με τα πλάνα, αλλά είναι σίγουρο ότι θα έχουμε ανατροπή με την ασθένεια της Αργυρώς και το γλέντι του αρραβώνα θα μείνει στην μέση. Καμία χαρά πια στην σειρά; Όλοι περιμένουν τον παππού Αντώνη να γνωρίσει τον μικρό Πετρή αλλά και να πάρει την ευχή της γιαγιάς Ειρήνης. Κοσμοιστορικές στιγμές στην Άνω Ποριά, αλλά θα διακοπούν από την λιποθυμία της Αργυρώς.

Σασμός: Αστέρης και Μαρίνα κάνουν μία κρυφή συμμαχία για την Αργυρώ και η Καλλιόπη γίνεται έξαλλη

Κοσμοιστορικές αλλά και επικίνδυνες στιγμές. Ο Γεράσιμος κατάλαβε την κάλυψη της Στέλλας στον Καραπάνο και η Βασιλική το ψέμα του Αστέρη στον Σταύρο. Αποκαλύψεις και συγκαλύψεις κάνουν ένα περίεργο παιχνίδι. Η Βασιλική πάλι ωστόσο θα βοηθήσει τον Αστέρη.

https://www.instagram.com/p/CeQTwYAKuwM

Η ασθένεια της Αργυρώς όπως ήδη σας έχουμε πει, θα θέσει σε αναβολή αυτό τον γάμο. Και η δολοφονία του Άγγελου θα θέσει σε δολοφονία τον γάμο της Βασιλικής και του Μαθιού. Κουφέτα δεν θα φάμε μέχρι να λήξει η σεζόν. Κόλλυβα όμως αρκετά.