Η Δούκισσα Νομικού έγινε νονά και μας συστήνει την «κόρη της» Αλίκη

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Δούκισσα Νομικού έγινε νονά και μας συστήνει την «κόρη της» Αλίκη

H παρουσιάστρια ταξίδεψε οικογενειακώς στην Κρήτη για το ευχάριστο γεγονός.

Στο Ηράκλειο της Κρήτης βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα η Δούκισσα Νομικού. Η όμορφη παρουσιάστρια ταξίδεψε μαζί με τον σύζυγό της Δημήτρη Θεοδωρίδη, την μητέρα της και τα παιδιά της για έναν πολύ ευχάριστο σκοπό.

Η «Dutchess» βάπτισε το κοριτσάκι ενός φιλικού της ζευγαριού και η χαρά της είναι απερίγραπτη. Το μοντέλο-παρουσιάστρια έλαμπε μέσα στο κίτρινο φόρεμά της, δημιουργία του Βασίλη Ζούλια και πόζαρε ευδιάθετη στον φακό με την βαπτιστήρα της, την νεοφώτιστη Αλίκη.

Η φρέσκια-κομψή εμφάνισή της αποτελεί αναμφίβολα πρόταση για τους γάμους και τις βαπτίσεις του φετινού καλοκαιριού. Σε άλλες λήψεις βλέπουμε τα παιδιά της Δούκισσας καθώς και τον εντυπωσιακό στολισμό της βάπτισης.

Δούκισσα: Πότε θα γίνει η βάπτιση του Σάββα και της Αναστασίας και η απρόσμενη συνήθεια των παιδιών

Η Δούκισσα Νομικού έγινε νονά

Νονά έγινε η Δούκισσα Νομικού έχοντας στο πλευρό της όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα. Ο Δημήτρης Θοδωρίδης και τα παιδιά τους (Σάββας και Αναστασία) βρίσκονταν εκεί από νωρίς ενώ η μαμά της Δούκισσας, Ούρσουλα Νομικού έδειχνε πιο κομψή από ποτέ.

«Έγινα η νονά της πανέμορφης Αλίκης 💓💓 Στην ονειρεμένη Κρήτη που τόσο αγαπάω. Να είσαι πάντα φωτεινή 🌟 Αγαπημένοι μου @ellicious___ και @giannarossss_ να την χαιρόμαστε», έγραψε η Δούκισσα Νομικού δημοσιεύοντας ένα καρουζέλ φωτογραφιών από την βάπτιση.

Η παρουσιάστρια σαν σωστή νονά φρόντισε κάθε λεπτομέρεια του μυστηρίου με το λευκό δαντελένιο φόρεμα της μικρής Αλίκης να ξεχωρίζει. Σε φωτογραφία που δημοσίευσε η Δούκισσα είδαμε το κεντητό πετσετάκι που έγραφε «Η νονά σου» καθώς και τις μαργαρίτες που κοσμούσαν την εκκλησία.

https://www.instagram.com/p/CeayR3ADzzy

Ανάμεσα στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η ευτυχισμένη νονά, ξεχωρίζει αυτή με την μαμά της. Η Δούκισσα Νομικού τρέφει μεγάλη αδυναμία στους γονείς της και δεν είναι λίγες οι φορές που μιλά δημόσια γι΄αυτό. Ένα από τα highlights της φετινής σεζόν ήταν το γλυκό φιλί που έδωσε η παρουσιάστρια στην μαμά της κατά τη διάρκεια του show του brand της, στην AXDW.

Πηγή κεντρικής: dutchesss_