O Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μίλησε ξανά για την αδυναμία του... τον Άρη

Ιωάννα Τζανή
O Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μίλησε ξανά για την αδυναμία του... τον Άρη

Η επικοινωνία με τη Μαρία Αντωνά και τα μηνύματα που δέχτηκε από τον Τάκη Καραγκούνια.

Μπορεί ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ να αποχώρησε από το Survivor, αλλά δεν... κάθεται σε ησυχία. Πού τον χάνουμε πού τον βρίσκουμε, είναι μπροστά από μια κάμερα και κάνει αποκαλύψεις (όπως ακριβώς έκανε και στον Άγιο Δομίνικο!).

Άλλωστε, όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος, του αρέσει πολύ η τηλεόραση και η επικοινωνία με τον κόσμο, γι' αυτό και θέλει το επόμενο επαγγελματικό του βήμα να είναι η συμμετοχή του σε πάνελ ψυχαγωγικής εκπομπής.

Το πρωί της Τρίτης (7/6), ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, «Happy Day», και αναφέρθηκε για ακόμη μια φορά στην επικοινωνία που είχε με τη Μαρία Αντωνά μετά την επιστροφή του από τον Άγιο Δομίνικο, ενώ αποκάλυψε ότι ο Τάκης Καραγκούνιας επικοινώνησε μαζί του.

Survivor: Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ επιμένει στις δηλώσεις του για τη Σοφιάννα και τον Άρη

«Ο Τάκης μού έχει στείλει πάρα πολλά μηνύματα»

«Όλοι οι συμπαίκτες μου που έχουν βγει, με το που βγήκα μου έστειλαν πρώτοι μήνυμα στο Instagram λέγοντάς μου "Είσαι θεούλης, θέλουμε να μιλήσουμε, πάμε για καφέ". Ο Τάκης μού έστειλε πάρα πολλά μηνύματα και του απάντησα πρόσφατα και του λέω "Τι θες πια από τη ζωή μου, με έχεις φάει. Άσε με στην ησυχία μου, απόλαυσε τη ζωή σου έξω"», αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος.

«Πήρα τη Μαρία Αντωνά και της εξήγησα πως έκανα χιούμορ»

«Η Μαρία είναι πάρα πολύ καλό παιδί και τη σέβομαι. Την πήρα πρώτος τηλέφωνο με το που βγήκα από το παιχνίδι, της εξήγησα κάποια πράγματα. Της είπα ότι πάντα μίλαγα με το "πιστεύω" και το "θεωρώ", με ρώτησε πάρα πολύ σοβαρά αν είδα κάτι σοβαρό, της είπα ότι αν ήθελα να της κάνω κακό θα της έλεγα ναι είδα, αλλά όχι, δεν είδα τίποτα σοβαρό. Προσέγγισα μια κατάσταση με πάρα πολύ χιουμοριστικό τρόπο σε σχέση με άλλους», είπε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι.

«Θέλω να κάνω τηλεόραση»

«Η τηλεόραση είναι κάτι το οποίο με ενδιαφέρει. Το 'χω. Θα ήθελα να είμαι κι εγώ μέρος σε μια εκπομπή. Δουλεύω 20 χρόνια πια για την τηλεόραση, έχω λόγο, έχω προσωπικότητα, έχω λέγειν, άρα δέχομαι προτάσεις. Έχω δεχτεί κάποιες προτάσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Εμμανούηλ.

Όταν ο Κωνσταντίνος αναφέρθηκε ξανά στη... μεγάλη του αδυναμία (τον Άρη Σοϊδέλη)

Σε δηλώσεις που έκανε πριν από μερικές ημέρες στην εκπομπή «Love It», ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ αναφέρθηκε και πάλι στις πολυσυζητημένες δηλώσεις που έκανε για τη σχέση ανάμεσα στη Σοφιάννα Αβραμάκη και τον Άρη Σοϊλέδη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ό,τι λέω στις προσωπικές μου συνεντεύξεις υφίσταται, δεν θα ήθελα ποτέ στη ζωή μου να κάνω κακό σε κάποιον άνθρωπο. Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Δε νομίζω ότι προσέβαλα καμία οικογένεια, ούτε της Σοφιάννας, ούτε του Άρη, φαινόταν ότι υπήρχε τρολάρισμα αλλά έλεγα πράγματα τα οποία έβλεπα».