Ο Ευτύχης Μπλέτσας και η άγνωστη ιστορία για το παστίτσιο της μαμάς

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ο Ευτύχης Μπλέτσας και η άγνωστη ιστορία για το παστίτσιο της μαμάς

Ο διάσημος παρουσιαστής μίλησε για την μέχρι τώρα πορεία του, την σύζυγό του Ηλέκτρα Αστέρη και τις κόρες τους.

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου και του «The 2Night Show» ήταν το βράδυ της Τρίτης (07/06) ο Ευτύχης Μπλέτσας. Ο διάσημος παρουσιαστής μίλησε για όλους και για όλα με ειλικρίνεια, κάνοντας μια μικρή αναδρομή στο παρελθόν.

O αγαπημένος παρουσιαστής έχει καταφέρει να ταξιδέψει σε περίπου 99 χώρες μέσα από την εκπομπή του «Happy Traveller». Ο Ευτύχης αναφέρθηκε στα ταξίδια του, τη σύζυγό του, Ηλέκτρα και τις κόρες τους που τους συντροφεύουν πια σε όλο τον κόσμο.

Η γνωριμία με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ο Ευτύχης Μπλέτσας θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τον Γρηγόρη Αρναούτογλου καθώς ήταν εκείνος που του έδωσε την πρώτη του ευκαιρία στην τηλεόραση και από τότε οι πόρτες άνοιξαν διάπλατα για εκείνον.

Στις αρχές της εκπομπής οι παρουσιαστές αποκάλυψαν το παρασκήνιο της γνωριμίας τους, το οποίο έχει μείνει ανεξίτηλα χαραγμένο στις μνήμες τους. Όπως ανέφερε ο Ευτύχης Μπλέτσας, η γνωριμία του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου μετρά 17 ολόκληρα χρόνια αφού είχε εμφανιστεί στον «Όμορφο Κόσμο» τραγουδώντας το hit του, «Το παστίτσιο της μαμάς». Ο Ευτύχης είχε εκδόσει το πρώτο του βιβλίο, και ο Γρηγόρης ανταποκρίθηκε στο αίτημά του, καλώντας τον στην εκπομπή.

Ο Ευτύχης Μπλέτσας μαγειρεύει ξανά για το Queen.gr!

Τα πρώτα του βήματα

«Τελείωσα μηχανικός υπολογιστών και δικτύων γιατί παράλληλα κυνηγούσα και το όνειρό μου. Ήθελα να ασχοληθώ με τη μουσική. «Η Κουζίνα της Μαμάς» ήταν σχολείο για μένα, η παραγωγή μου με στήριξε πάρα πολύ τότε», ανέφερε ο Ευτύχης Μπλέτσας. Η μία εκπομπή έφερε την άλλη και σήμερα ο διάσημος παρουσιαστής σημειώνει μεγάλη επιτυχία με το «Happy Traveller».

Η πρώτη γνωριμία με την Ηλέκτρα Αστέρη και η πρόταση γάμου

Ο Ευτύχης Μπλέτσας αποκάλυψε πως το πρώτο τους ραντεβού ήταν στις κούνιες βλέποντας το ηλιοβασίλεμα.

https://www.instagram.com/p/CaZ69AVtH-z

«Την γνώρισα διαδικτυακά στην αρχή και μετά συναντηθήκαμε. Αρχίσαμε να μιλάμε αρχικά, τότε ήταν ιδιωτική υπάλληλος και της έκανα πρόταση να βγούμε μαζί κάπου στη Θεσσαλονίκη. Είμαστε μαζί 10 χρόνια, από το 2012. Το πρώτο ταξίδι που πήγαμε μαζί ήταν στην Βουδαπέστη. Κολλήσαμε από την αρχή είναι αυτό που νιώθεις μια άνεση με τον άλλον λες και τον ξέρεις», είπε ο Ευτύχης Μπλέτσας για την γνωριμία με γυναίκα της ζωής του.

electrasteri.jpg

«Δεν έκανα πρόταση γάμου στην Ηλέκτρα όταν ήμασταν στις Άλπεις, αλλά τότε έδειξε το δαχτυλίδι της», τόνισε ο Ευτύχης Μπλέτσας.

«Η Ηλέκτρα εξήγησε τι συνέβη στις Άλπεις, τότε απλώς είχε δείξει το δαχτυλίδι της και αυτό παρουσιάστηκε κάπως αλλιώς από τα media. Δεν το κατακρίνω γιατί εμείς σαν ζευγάρι δεν κάνουμε αναφορές στα προσωπικά μας, ούτε λέμε αναλυτικά ότι τώρα θα κάνουμε αυτό», είπε για την φωτογραφία της συζύγου του που παρουσιάστηκε ως πρόταση γάμου στον Τύπο.

Τα ταξίδια και η ζωή με τις κόρες τους

«Όταν ξεκινήσαμε με την Ηλέκτρα τα ταξίδια τρέχαμε όλη μέρα, τώρα που παίρνουμε και τα παιδιά το πάμε λίγο πιο χαλαρά για να έχουμε περισσότερο χρόνο. Πρόσφατα πήγαμε Ινδία και Βιετνάμ και μείναμε σχεδόν από ένα μήνα στην κάθε χώρα. Θέλαμε να δούμε τη χώρα, να πάμε σε πολλά μέρη και να έχουμε τον χρόνο μας με τα παιδιά. Η μικρή μας κόρη έχει πάει σε πολύ περίεργες χώρες. Στο Βιετνάμ δεν είχαμε πρόβλημα αλλά στην Ινδία είχαμε με το φαγητό», ανέφερε ο Ευτύχης Μπλέτσας.

https://www.instagram.com/p/CdTbX93t5qM

Το ατυχές περιστατικό με το διαβατήριό του

Ο Ευτύχης Μπλέτσας δεν δίστασε να αποκαλύψει ένα περιστατικό το οποίο δεν θα ξεχάσει ποτέ: «Είχα χάσει το διαβατήριό μου πριν από τρία χρόνια και με είχε πιάσει μια κατάθλιψη επειδή έχασα το διαβατήριο με όλες τις σφραγίδες. Όταν πήγα να πάρω το νέο διαβατήριο από το Αστυνομικό Τμήμα μου λέει ένας αστυνομικός «Κοίτα τι σου έχω εδώ» Είχαν βρει το παλιό μου διαβατήριο κάπου στην Γεωργία και το έφεραν στην Ελλάδα», είπε on camera ο παρουσιαστής.

Ο Ευτύχης Μπλέτσας δήλωσε χαρακτηριστικά πως θα μπορούσε να ζήσει εύκολα στην Αυστραλία σαν ποιότητα ζωής, αλλά και στη Νορβηγία και τη Σουηδία, μόνο που έχουν το πρόβλημα του φωτός και του κρύου. Επιπλέον μίλησε για δυσκολίες που αντιμετώπισε την εποχή της καραντίνας που δεν μπορούσε να ταξιδέψει με την Ηλέκτρα. Τόνισε ωστόσο πως όταν ξεκίνησε η πανδημία είχαν πάρα πολλά επεισόδια έτοιμα, είχαν τελειώσει τη σεζόν και δεν χρειάστηκε να ταξιδέψουν ξανά.

Πηγή κεντρικής: ftbletsas