Η Γη της ελιάς: Η πρώτη εμφάνιση του Δημοσθένη έφερε πανικό στο Twitter

Ιωάννα Τζανή
Η Γη της ελιάς: Η πρώτη εμφάνιση του Δημοσθένη έφερε πανικό στο Twitter

Ο ενθουσιασμός για την εμφάνιση του Κούλλη Νικολάου και ο «σκοτεινός» του χαρακτήρας στην σειρά. 

Η στιγμή που οι τηλεθεατές της Γης της ελιάς περίμεναν πώς και πώς έφτασε: ο Κούλλης Νικολάου κάνει την είσοδό του στη σειρά και προκαλεί πανικό τόσο στο Twitter όσο και στη Μάνη, αφού ο ερχομός του θα φέρει μεγάλη αναστάτωση στη ζωή του Κωνσταντίνου - αλλά και των υπολοίπων στην Μάνη.

Μέχρι τώρα ακούγαμε τον Κωνσταντίνο να αναφέρει το όνομά του, τώρα ήρθε η ώρα να μάθουμε επιτέλους ποιος είναι ο περιβόητος Δημοσθένης Καπερνάρος (Κούλλης Νικολάου). Πρόκειται για έναν επιτυχημένο επιχειρηματία που ζούσε για πολλά χρόνια με τη γυναίκα του, Ασπασία Καπερνάρου, και τα παιδιά τους στον Πειραιά. Ωστόσο, ο Δημοσθένης αποφασίζει να τα παρατήσει όλα και να εγκατασταθεί στη Μάνη. Ο λόγος που παίρνει μια τόσο σημαντική απόφαση θα αποκαλυφθεί στο φινάλε του πρώτου κύκλου και θα φέρει μεγάλες ανατροπές και αναταραχές στη ζωή των πρωταγωνιστών. Είναι ο εγκέφαλος πίσω από αρκετές παρανομίες.

https://www.instagram.com/p/CdY0CcRtpq4

Η Γη της Ελιάς: Φίλιππος και Βασιλική τρέλαναν το Twitter που πιστεύει ότι είναι αληθινό ζευγάρι

Τρελαμένοι οι Βρεττάκοι με τη μικρή Αγγελική

Στο αποψινό επεισόδιο (8/6), η γνωριμία του Μάνου με την κόρη της Αντιγόνης, Αγγελική, πηγαίνει ανέλπιστα καλά. Η μικρή δείχνει ενθουσιασμένη με τους Βρεττάκους και ο Ισίδωρος είναι πολύ χαρούμενος για αυτό. Η μικρή ήρθε για να τους αλλάξει τη ζωή μια για πάντα και να τους φέρει πολλά χαμόγελα.

Και πέρα από αυτό, ο Ισίδωρος είναι επίσης ενθουσιασμένος με την υποψηφιότητά του για δήμαρχος της Ανατολικής Μάνης και οι συγχωριανοί του δείχνουν να τον στηρίζουν πολύ σε αυτή του την απόφαση. Ο Πότης στηρίζει όσο κανείς την υποψηφιότητά του για τη δημαρχία και γεμίζει το καφενείο του με αφίσες προεκλογικής καμπάνιας.

Ο Ανέστης δεν αφήνει σε ησυχία την Ευτυχία

Ο Ανέστης επιμένει να πολιορκεί την Ευτυχία, η οποία τον βρίσκει αυτή τη φορά μεθυσμένο στα σκαλοπάτια της, ενώ η Άννα βάζει μπροστά το σχέδιό της με σκοπό να προκαλέσει τη ζήλια του Λεωνίδα και ο Πότης δεσμεύεται να τη βοηθήσει.

Δες στην παρακάτω photo gallery τα tweets για την πρώτη εμφάνιση του Κούλλη Νικολάου.