Μυστικός γάμος για την Britney Spears και τον Sam Asghari; Τι γνωρίζουμε για καλεσμένους και νυφικό

Μυστικός γάμος για την Britney Spears και τον Sam Asghari; Τι γνωρίζουμε για καλεσμένους και νυφικό

Η Britney Spears και ο Sam Asghari στο Los Angeles

AP

Οι πληροφορίες θέλουν τη σταρ να παντρεύεται σήμερα με τον αρραβωνιαστικό της.

Τα νέα που πολλοί περίμεναν αρκετό καιρό να έρθουν, μόλις έφτασαν. Μετά από χρόνια διαμάχη με τον πατέρας της και κόντρα με σχεδόν κάθε μέλος της οικογένειάς της, η Britney Spears, όπως αναφέρει το ΤΜΖ, πρόκειται να παντρευτεί σήμερα τον εκλεκτό της καρδιάς της, Sam Asghari.

Μυστικός γάμος για την Britney Spears και τον Sam Asghari;

Πηγή κοντά στην τραγουδίστρια αναφέρει στο Μέσο πως ο γάμος θα γίνει σε κλειστό κύκλο, με περίπου 100 καλεσμένους, όμως χωρίς τη μαμά, τον μπαμπά και την αδερφή της. Ο μόνος που αναμένεται να δώσει το παρών είναι ο αδερφός της, Bryan.

Το ποιος θα παραδώσει τη νύφη στον γαμπρό δεν έχει αποκαλυφθεί, ούτε και γνωρίζουμε τι σκοπεύει να φορέσει η Britney. Ωστόσο, τον περασμένο Μάρτιο, η 40χρονη σταρ επισκέφτηκε την Donatella Versace, κάτι που μπορεί να μην αποτελεί τυχαίο γεγονός και η Ιταλίδα σχεδιάστρια μόδας ίσως κρύβεται πίσω από το νυφικό.

Πολλοί εστίασαν μέχρι και στα νύχια που έχει η Britney αυτές τις μέρες, καθώς θεωρούν πως πρόκειται για γαμήλιο μανικιούρ.

britney_spears_gamos_sam_asghari.jpg

Η Britney καιρό τώρα διαλαλούσε πως ανυπομονούσε να παντρευτεί και να κάνει παιδιά με τον καλό της (σ.σ. Έχει αποκτήσει και δύο γιους, τον Sean Preston και τον Jayden James, 16 και 15 ετών σήμερα, με τον πρώην της Kevin Federline) μετά την απελευθέρωσή της από τον έλεγχο του πατέρα της, Jamie Spears. Οπότε, όλα φαντάζουν τώρα να μπαίνουν σε μία σειρά.

Η αποβολή

Η Britney και ο 28χρονος Asghari ανακοίνωσαν τον Απρίλιο ότι ετοιμάζονται να γίνουν γονείς, όμως, δυστυχώς η τραγουδίστρια απέβαλε. Τα δυσάρεστα νέα μοιράστηκε με τους followers της εκφράζοντας τη θλίψη της αλλά και την προσπάθεια του ζευγαριού να μεγαλώσει την οικογένειά του.

«Με μεγάλη θλίψη ανακοινώνουμε πως χάσαμε το μωρό - θαύμα μας, νωρίς στην εγκυμοσύνη. Είναι μια στιγμή καταστροφής για κάθε γονιό και ίσως έπρεπε να έχουμε περιμένει να ανακοινώσουμε την εγκυμοσύνη πιο μετά, αλλά ενθουσιαστήκαμε και θέλαμε να μοιραστούμε τα καλά νέα. Θα προσπαθήσουμε να μεγαλώσουμε την όμορφη οικογένειά μας και είμαστε ευγνώμονες για την υποστήριξή σας. Σας ζητούμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας αυτήν τη δύσκολη στιγμή», είχε γράψει τότε η Britney.

Έχασε το μωρό που περίμενε η Britney Spears και στο μήνυμά της παραδέχτηκε το λάθος που έκανε