Είσαι νέα μανούλα; Το body positive μήνυμα της Ashley Graham θα σε εμπνεύσει

Ιωάννα Τζανή
Είσαι νέα μανούλα; Το body positive μήνυμα της Ashley Graham θα σε εμπνεύσει

Το super model και μανούλα τριών παιδιών στέλνει το δικό της μήνυμα στις γυναίκες που παλεύουν να χάσουν τα κιλά της εγκυμοσύνης, με ένα βίντεο που καταρρίπτει τα ψεύτικα πρότυπα ομορφιάς.

Πέντε μόλις μήνες μετά τη γέννηση των δίδυμων αγοριών της, Malachi και Roman, η Ashley Graham νιώθει περήφανη για το σώμα που έχει αποκτήσει ύστερα από τις εγκυμοσύνες της μέσα σε διάστημα 2 ετών.

Το super model έφερε στη ζωή τους δίδυμους γιους της στις 7 Ιανουάριο του 2022, ενώ το 2020 γέννησε τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Justin Ervin, Isaac.

Με την αυτοπεποίθηση που τη χαρακτηρίζει και φορώντας ένα σετ άσπρων εσωρούχων, η 34χρονη απευθύνθηκε στις μαμάδες που την ακολουθούν και έστειλε το πιο body positive μήνυμα που έχουμε δει τελευταία.

H Ashley Graham είπε και έδειξε την πιο μεγάλη αλήθεια για την κοιλιά μετά την εγκυμοσύνη

Το μήνυμα της Ashley Graham στις μαμάδες που δεν έχουν επανέλθει στα προ εγκυμοσύνης κιλά τους

Κάνοντας twerking, σε ένα βίντεο που δείχνει κάθε ατέλεια στο σώμα της, η Ashley Graham έγραψε: «Δημοσιεύω αυτό το video για όλες τις μαμάδες που δεν έχουν επανέλθει στα κιλά τους μετά την εγκυμοσύνη και που ίσως να μην επανέλθουν ποτέ, αλλά και για εκείνες που χρειάζονται να θυμηθούν ότι το σώμα τους είναι όμορφο στην πιο αληθινή μορφή του».

Και πρόσθεσε:

«Αυτό είναι το δυνατό σώμα μου, 5 μήνες μετά τον τελευταίο τοκετό και επί 2 χρόνια εγκυμονούσα. Όπως ακριβώς είναι. Με την ελπίδα να κανονικοποιήσουμε ακόμα περισσότερο όλα τα σώματα σε κάθε στάδιο της ζωής».

https://www.instagram.com/p/CejlLRKraCL

Όταν η Ashley Graham έδειξε τις ραγάδες στη φουσκωμένη κοιλίτσα της

Το διάσημο super model δεν έκρυψε ποτέ τις ατέλειες του σώματός της και αυτό συνεχίζει να κάνει και τώρα, αποτελώντας πηγή έμπνευσης για κάθε γυναίκα και καταρρίπτοντας τα ψεύτικα πρότυπα ομορφιάς.

Τον περασμένο Απρίλιο, η Ashley Graham πόζαρε μπροστά στον καθρέφτη και έδειξε τα σημάδια στη φουσκωμένη της κοιλιά. «Γεια σου νέα κοιλίτσα, περάσαμε πολλά, σε ευχαριστώ #τρεις μήνες μετά τον τοκετό», έγραψε τότε η 34χρονη μαμά.

Την ίδια στάση σε σχέση με το σώμα της που αλλάζει κράτησε η Graham και στη διάρκεια του τοκετού αλλά και σε όλες τις υπόλοιπες στιγμές της μητρότητας. Η Ashley μάς έχει δείξει την κοιλίτσα της να μεγαλώνει, το δέρμα της να τεντώνεται, τα άγρυπνα βράδια, την προσπάθεια που απαιτεί ο θηλασμός, την διαδικασία άντλησης γάλακτος με θήλαστρο, όλες τις αλλαγές που περιγράφουν αυτά που βιώνει κάθε νέα μαμά.

Πηγή φωτογραφιών: @ashleygraham