H Jennifer Lopez είναι ακόμα νευρική όταν έχει πρεμιέρα (ειδικά αν δεν είναι εκεί ο Ben Affleck)

Τσακιρίδου Χριστίνα
H Jennifer Lopez είναι ακόμα νευρική όταν έχει πρεμιέρα (ειδικά αν δεν είναι εκεί ο Ben Affleck)
Invision

Η Λατίνα σταρ έκανε μια άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση και δεν δίστασε να μιλήσει για την απουσία του αρραβωνιαστικού της.

Πώς και πώς περίμεναν οι εκατομμύρια fans της J.Lo το νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της, με τίτλο «Halftime». Η ταινία της διάσημης τραγουδίστριας έκανε χθες (08.06) πρεμιέρα στο φεστιβάλ Tribeca στη Νέα Υόρκη ενώ στις 14 Ιουνίου θα είναι διαθέσιμο για προβολή στη δημοφιλή streaming υπηρεσία.

Για πρώτη φορά θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τι συμβαίνει καθημερινά στη ζωή της Lopez τόσο στα παρασκήνια των συναυλιών καθώς και στην προσωπικές της στιγμές.

Το «Halftime» έρχεται για να μας δείξει πώς ξυπνάει η τραγουδίστρια κάθε πρωί, τι πρόγραμμα ακολουθεί καθώς και άγνωστες λεπτομέρειες στη σχέση της με τον Ben Affleck. Παρά την απουσία του Affleck, η Jennifer Lopez έδειχνε άκρως ευδιάθετη και δεν δίστασε να κάνει αποκαλυπτικές δηλώσεις στις κάμερες.

Η εκθαμβωτική εμφάνιση στην πρεμιέρα του «Halftime»

lopez1.jpg

Φωτιά στα φωτογραφικά φλας έβαλε για ακόμη μια φορά η λατίνα σταρ η οποία έδειχνε πιο sexy από ποτέ με το μαύρο sheer φόρεμά της. Το χέρι της διάσημης τραγουδίστριας-ηθοποιού κοσμούσε το διαμαντένιο δαχτυλίδι, με το οποίο ο Ben Affleck, της έκανε πρόταση γάμου τον περασμένο Απρίλιο.

Ο μπαμπάς του Ben Affleck δεν ήξερε για τον αρραβώνα του αλλά η σχέση τους εξηγεί το γιατί

Τα συναισθήματα της Jennifer Lopez για την ταινία της και τον Ben Affleck

Η λατίνα σταρ μίλησε στο Entertainment Tonight και χαρακτήρισε την εμπειρία σουρεαλιστική. «Είναι πραγματικά σουρεαλιστικό να βρίσκεσαι εδώ. Aπό τη Νέα Υόρκη, στο Tribeca Festival», ανέφερε.

Λίγο αργότερα παραδέχτηκε ότι είχε άγχος για να δει την ταινία. «Δεν έχω δει το ολοκληρωμένο έργο. Είμαι νευρική, αλλά πολύ ενθουσιασμένη και δεν θα ήθελα να το κάνω αλλού, αλλά εδώ. Λοιπόν, εδώ είμαστε», πρόσθεσε.

H διάσημη τραγουδίστρια δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον αγαπημένο της , Ben Affleck ο οποίος απουσίαζε από την πρεμιέρα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Ο ηθοποιός-σκηνοθέτης εργάζεται πυρετωδώς αυτό το διάστημα στην πέμπτη σκηνοθετική του απόπειρα. «Είναι μια όμορφη στιγμή», είπε στις κάμερες η Lopez για την επανασύνδεσή τους μετά από 17 ολόκληρα χρόνια.

Ο αρραβώνας με τον Ben Affleck

Στις αρχές Απριλίου η Jennifer Lopez προετοίμασε την πιο σημαντική-ευχάριστη ανακοίνωση με ένα βίντεο στο Twitter. «Έχω λοιπόν μια πραγματικά συναρπαστική και ιδιαίτερη ιστορία να μοιραστώ…», ανέφερε η εκρηκτική τραγουδίστρια στους followers της.

https://www.instagram.com/p/CcQ2fYHjI9e

Η τραγουδίστρια ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον Ben Affleck μήνυμα προς τους δημοσιεύοντας ένα σύντομο κλιπ όπου θαυμάζει το τεράστιο, πράσινο διαμαντένιο δαχτυλίδι της. Το βίντεο διάρκειας μόλις 20 δευτερολέπτων δείχνει την ίδια να κρατά το χέρι της και να δείχνει το δαχτυλίδι της, κάνοντας μία κίνηση με τα χέρια στα μάτια της, για να κρατήσει την συγκίνησή της.

«Είναι ένα όμορφο γεγονός που αυτό συνέβη με αυτόν τον τρόπο αυτή τη στιγμή στη ζωή μας, όπου μπορούμε πραγματικά να εκτιμούμε, να γιορτάζουμε καθημερινά ο ένας τον άλλον και να σεβόμαστε ο ένας τον άλλον», δήλωσε η Jennifer Lopez σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Πηγή κεντρικής: apimages.com