H Katy Perry «κατέστρεψε» έναν αγώνα ράγκμπι και ξεσήκωσε τους φιλάθλους

Κατερίνα Μπούσιου
H Katy Perry «κατέστρεψε» έναν αγώνα ράγκμπι και ξεσήκωσε τους φιλάθλους

 (Photo by Richard Shotwell/Invision/AP)

Η αμερικανίδα τραγουδίστρια άθελά της έγινε στόχος σε έναν αγώνα ράγκμπι από τους φιλάθλους. 

Η Κaty Perry πάντα βρίσκει έναν τρόπο να εντυπωσιάσει με τα video clip της. Η πολύχρωμη και αρκετές φορές animation αισθητική της είναι πάντα ιδιαίτερη. Αυτή τη φορά όμως μία άκρως εντυπωσιακή διαφήμιση στην οποία πρωταγωνιστεί, «κατέστρεψε» την τηλεοπτική μετάδοση ενός αγώνα ράγκμπι και έφερε τους φιλάθλους στα όρια τους.

https://www.instagram.com/p/Cd-FuLVr2as

«Μας κατέστρεψε τον αγώνα»

Η διαφήμιση της Perry, αφορά σε μία εταιρεία delivery της Αυστραλίας και είναι μία μεγάλη και άκρως εντυπωσιακή παραγωγή. Η τραγουδίστρια είναι η κεντρική πρωταγωνίστρια και το σκηνικό είναι μαγικό.

Το ντεμπούτο της διαφήμισης, έγινε στην τηλεοπτική διαφήμιση του Game One of State of Origin, ένα διάσημο ετήσιο αγώνα πρωταθλήματος ράγκμπι, μεταξύ δύο πολιτειών της Αυστραλίας. Αποτελεί αθλητικό γεγονός της χρονιάς για τους Αυστραλούς και όσοι φίλαθλοι δεν κατόρθωσαν να πάνε στο γήπεδο την παρακολούθησαν τηλεοπτικά. Όμως η διαφήμιση της Perry έπαιζε ασταμάτητα σε κάθε διαφημιστικό break και όπως αναφέρει η Daily Mail, οι τηλεθεατές και φαν του αγωνίσματος έφτασαν στα όρια τους.

katyperry.JPG

Περισσότερο έβλεπαν την μορφή της Katy Perry, παρά τους αγαπημένους τους ποδοσφαιριστές, όπως ανέφεραν. «Μας κατέστρεψε τον αγώνα» ανέφεραν οι πιο ακραίοι.

Φυσικά και δεν ήταν πρόθεση της αμερικανίδας τραγουδίστριας να ξεσηκώσει τους φιλάθλους. Οι περισσότεροι μπορεί να είναι άλλωστε και θαυμαστές της. Και όχι μόνο δεν ενοχλήθηκε από το γεγονός, αλλά συνέχισε ακάθεκτη τις εμφανίσεις της στο Las Vegas, οι οποίες και σημειώνουν μεγάλη επιτυχία.

H Katy Perry απάντησε με χιούμορ στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού με τον Orlando Bloom