Η Γη της ελιάς: Η Μυρτάλη θύμωσε και το Twitter την τρόλαρε όπως της άξιζε

Ιωάννα Τζανή
Η Γη της ελιάς: Η Μυρτάλη θύμωσε και το Twitter την τρόλαρε όπως της άξιζε

Η Μυρτάλη θίχτηκε που δεν αναφέρθηκε το όνομά της στη βράβευση, ενώ έχει το 51% της εταιρείας, και το Twitter αντέδρασε ακριβώς όπως οι Βρεττάκοι.

Νέες κόντρες στην Μάνη. Παρόλο που δεν έχει περάσει ούτε μήνας από την ημέρα που μεταβιβάστηκε στη Μυρτάλη το 51% της εταιρείας των Βρεττάκων στη Γη της ελιάς, εκείνη είχε την απαίτηση να τιμήσουν κι εκείνη οι συγγενείς της στη βράβευση. Το γεγονός ότι δεν ανέφεραν καν το όνομά της την έκανε έξω φρενών, μαζί και το Twitter, αλλά όχι για τον ίδιο λόγο.

Η Μυρτάλη πήγε σε έξαλλη κατάσταση να ζητήσει τα ρέστα από τον Ισίδωρο και τον Μάνο, καλώντας έκτακτη συνάντηση στο σπίτι τους για να εκφράσει τα παράπονά της. Ωστόσο, το κοινό στο Twitter τα έβαλε μαζί της και θεώρησε πως το έχει παρακάνει με την υπεροψία και την αλαζονεία της. Σε λίγο καιρό ακόμη και η Ιουλία που ήταν ο μεγάλος της σύμμαχος θα βρεθεί απέναντί της. Θα προσπαθήσει να την συνετίσει όσο είναι καιρός. Γιατί φαίνεται πως έχει κληρονομήσει τον αψύ χαρακτήρα του πατέρα της Ιπποκράτη.

https://www.instagram.com/p/CemSwo4jRNe

Η Γη της ελιάς: Ο Φίλιππος σε επικίνδυνες αποστολές λίγο πριν ντυθεί γαμπρός

Ο Στάθης έρχεται ακόμη πιο κοντά με τον Φίλιππο

Στο αποψινό επεισόδιο (10/6), ο Στάθης συναντά τυχαία στην ταβέρνα τον Φίλιππο και τη Βασιλική. Από μια συζήτηση που κάνει μαζί τους καταλαβαίνει πόσο πολύ έχει επηρεάσει ο Φίλιππος τον χαρακτήρα της Βασιλικής και είναι χαρούμενος. Καιρός ήταν να συνειδητοποιήσει πόσο καλός σύζυγος είναι για την κόρη του και να αφήσουν πίσω τα παλιά, μια και καλή.

Ο Κωνσταντίνος ζητά από τον Δημοσθένη να διακόψουν τη συνεργασία τους

Η παρουσία του Δημοσθένη στην πόλη δείχνει να δημιουργεί νέες συμμαχίες. Η θέση του, όμως, στην πυραμίδα της εγκληματικής οργάνωσης θα αποκαλυφθεί όταν ο Κωνσταντίνος ζητήσει να σταματήσει τη συνεργασία τους, γιατί θέλει να είναι κοντά στη μέλλουσα σύζυγό του, Ισμήνη, και να αφοσιωθεί στην οικογένειά του.

Δες στην παρακάτω photo gallery τα tweets και τις αντιδράσεις για την Μυρτάλη.