Άγριες Μέλισσες: To Twitter «θρηνεί» τον οριστικό χωρισμό Δρόσως και Κωνσταντή

Κατερίνα Μπούσιου
Άγριες Μέλισσες: To Twitter «θρηνεί» τον οριστικό χωρισμό Δρόσως και Κωνσταντή

Μα γιατί να καταλήξει έτσι αυτό το ζευγάρι; Άτυχος ο Κωνσταντής, άτυχη και η Δρόσω. 

Ένα βήμα πριν το τέλος, δηλαδή σε 16 επεισόδια, θα έχουμε το συγκλονιστικό (δεν είναι υπερβολή) τέλος των Άγριων Μελισσών. Ήδη μετά το χθεσινό επεισόδιο έχουμε μπει σε τροχιά καθοριστικών εξελίξεων με πολύ συγκινητικές σκηνές. Τα δάκρυα του Μελέτη αλλά και ο εσωτερικός «πόλεμος» που βιώνει ο Κωνσταντής, έχουν εντυπωσιάσει τους τηλεθεατές. Οι οποίοι ωστόσο θύμωσαν και στεναχωρήθηκαν παράλληλα για τον οριστικό χωρισμό ανάμεσα σε Δρόσω και Κωνσταντή, τον οποίο θα δούμε στα προσεχώς. Μα γιατί, να μην χαρεί και να μην χαρούμε και εμείς αυτό το ζευγάρι; Τα σχόλια ήταν αμέτρητα χθές στο Twitter.

Ρεσιτάλ ατυχίας για Δρόσω και Κωνσταντή

Πέρασε πολύς καιρός μέχρι να τους δούμε επιτέλους ως ζευγάρι. Ταιριαστούς και ευτυχισμένους. Χαρούμενους, επιτέλους. Μία ακόμη Σταμίρη με έναν Σεβαστό. Μόνο που αυτός ο έρωτας που όλοι περιμέναμε να καταλήξει σε γάμο, καταλήγει σε επεισοδιακό χωρισμό. Ο Κωνσταντής ομολογεί την δωροδοκία, αλλά το κυριότερο, ομολογεί στον Λάμπρο την συμμετοχή του στην δολοφονία του αδελφού του Γιάννου. Δεν είναι αυτός που πρέπει να πληρώσει, αλλά όπως έχουμε ξαναπεί, είναι ο μόνος με συνείδηση και ηθική στην οικογένεια.

Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής και η Δρόσω αρραβωνιάζονται και η Ζωή αποκαλύπτει το μυστικό του Ακύλα

https://www.instagram.com/p/CemMadurlku

Η Δρόσω σπαράζει για μία ακόμη ατυχία στην ζωή της. Αλλά μόλις θα ξεπεράσει τον πόνο της, θα σταθεί δίπλα του, ειδικά όταν νοσηλευτεί ξανά ο Κωσνταντής σε σοβαρή κατάσταση. Και άλλα δάκρυα αναμένονται από τους τηλεθεατές.

Το τέλος της σειράς, τους βρίσκει χώρια. Η Δρόσω αποφασίζει οριστικά μετά την γέννηση του παιδιού της Ελένης και όσα δραματικά συμβούν, να αρπάξει την ευκαιρία που της δίνεται και να φύγει για καριέρα στο εξωτερικό. Η μικρότερη Σταμίρη γίνεται σταρ και μία αγαπημένη μητέρα για τον μικρό Σέργιο, ο οποίος μαθαίνει τελικά πως εκείνη είναι η βιολογική του μητέρα.

https://www.instagram.com/p/CddZK0Vtm36

Αυτή είναι η μόνη μεγάλη χαρά που παίρνει στην ζωή της. Και της αξίζει. Το μόνο που δεν αξίζει (και το λέμε ειλικρινά) είναι το τέλος του Κωνσταντή. Αν ισχύουν τα spoilers που τον θέλουν να φεύγει και από την ζωή, τασσόμαστε μαζί με όσους θύμωσαν στο Twitter (δείτε στην photo gallery που ακολουθεί) για το δραματικό τέλος αυτού του τόσο αληθινού και δυνατού έρωτα. Γιατί έτσι;