Ο Justin Bieber έσπασε τη σιωπή του για τη Hailey και μας έδωσε update για την υγείας της

Πατούλια Κατερίνα
Ο Justin Bieber έσπασε τη σιωπή του για τη Hailey και μας έδωσε update για την υγείας της

Ο Justin στη νέα του συναυλία, σταμάτησε να τραγουδάει και μίλησε για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της αγαπημένης του Hailey.

Μία εβδομάδα μετά το επεισόδιο της εγκεφαλικής θρόμβωσης της Hailey Bieber, ο αγαπημένος της Justin μίλησε για το περιστατικό το οποίο τον άγχωσε όσο τίποτα.

Διακόπτοντας τη συναυλία του στο Denver, ο Bieber μίλησε για την περιπέτεια της 25χρονης συζύγου του στο κοινό, σπάζοντας για πρώτη φορά τη σιωπή του.

«Είναι καλά, είναι δυνατή»

Το θέμα προέκυψε τη στιγμή που ο Bieber αντιμετώπιζε τεχνικά προβλήματα στη διάρκεια της συναυλίας και όταν το ρεύμα έπεσε, ο ίδιος εξήγησε:

«Ξέρετε, είναι κάπως τρελό πώς η ζωή σου ρίχνει δυσκολίες. Δεν μπορούμε να ελέγξουμε πολλά ξέρετε. Σήμερα κόπηκε το ρεύμα. Αλλά πιθανότατα οι περισσότεροι ξέρετε τα νέα για τη σύζυγό μου», είπε ο Justin και εξήγησε πως η Hailey παίρνει φαρμακευτική αγωγή αλλά είναι καλά στην υγεία της:


https://www.instagram.com/p/CbNs6wtj0Ur

«Είναι καλά και δυνατή αλλά ήταν τρομακτικό. Πολύ τρομακτικό. Ξέρω όμως πως είναι στα χέρια του Θεού κι αυτό είναι καλό», είπε ο Bieber και ευχαρίστησε κατόπιν τους fans του που πήγαν στη συναυλία του.

«Ξέρετε είμαι ευγνώμων σήμερα που είστε εδώ και γιορτάζουμε μαζί τη ζωή. Γίνονται πολλά άσχημα πράγματα στη γη αυτή τη στιγμή αλλά εμείς είμαστε εδώ μαζί, γελάμε, τραγουδάμε και δεν υπάρχει καλύτερο μέρος στη γη για μένα αυτή τη στιγμή».

Ράκος ο Justin Bieber μετά την περιπέτεια υγείας της Hailey: Δεν κοιμάται ούτε λεπτό

Δυσκολεύτηκε ο Justin

Μετά την περιπέτεια της συζύγου του, ο Justin ανησυχεί μόνιμα για εκείνη. Πηγή του People αναφέρει πως ο 28χρονος τραγουδιστής περνάει δύσκολα μετά την περιπέτεια της Hailey και όσο οι γιατροί διερευνούν τα αίτια που προκάλεσαν τη θρόμβωση.

«Η Hailey δεν θέλει να ανησυχεί για εκείνη αλλά ο Justin πέρασε αυτή την φρικιαστική κατάσταση μαζί της. Ο Justin ανησυχεί πολύ, σχεδόν δεν κοιμάται, μένει όλη τη νύχτα ξύπνιος για να την προσέχει», τόνισε πηγή που εξήγησε πως ο Bieber ανησυχεί μήπως ο covid19 που πέρασε εκείνος οδήγησε στην επιπλοκή στην Hailey.

Οι φίλοι του Bieber αναφέρουν πως ο Justin πέρασε ένα τραύμα μεγαλύτερο από εκείνο της 25χρονης συζύγου του και ο πανικός που ένιωσε όταν εκείνη δεν ήταν καλά δεν λέει να κοπάσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θετικός στον κορονοϊό ο Justin Bieber – Τι θα γίνει με την παγκόσμια περιοδεία του

Justin Bieber: Πυροβολισμοί και 3 τραυματίες μετά από συναυλία του - Γνωστός ράπερ στην συμπλοκή

Σύννεφα στον γάμο των Biebers - Η κίνηση που προβλημάτισε