Η Γη της ελιάς: Τα γενέθλια της Χρύσας Παππά και το πάρτι με τους συμπρωταγωνιστές της

Ιωάννα Τζανή
Η Γη της ελιάς: Τα γενέθλια της Χρύσας Παππά και το πάρτι με τους συμπρωταγωνιστές της

Φωτογραφίες και βίντεο από το πάρτι γενεθλίων της ηθοποιού.

Γενέθλια είχε χθες (11/6) η «Εύα» από τη Γη της ελιάς και κατά κόσμον Χρύσα Παππά, και στο πάρτι της παρευρέθηκαν πολλοί από τους συμπρωταγωνιστές της στη σειρά.

Η ηθοποιός έγινε 43 και το γιόρτασε σε ένα μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας, έχοντας στο πλευρό της καλούς φίλους και συναδέλφους.

https://www.instagram.com/p/Cerk5uavqkV

Η Γη της Ελιάς: Φίλιππος και Βασιλική τρέλαναν το Twitter που πιστεύει ότι είναι αληθινό ζευγάρι

Οι πρωταγωνιστές από τη Γη της ελιάς που έδωσαν το παρών

Το παρέακι της Γης της ελιάς φαίνεται πως έχει «δέσει» για τα καλά και έχουν γίνει πολύ καλοί φίλοι μεταξύ τους. Όπως καταλαβαίνεις, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το πάρτι γενεθλίων της γλυκιάς συναδέλφου τους Χρύσας και όπως είδαμε από φωτογραφίες και βίντεο, μερικοί από τους ηθοποιούς της σειράς που παρευρέθηκαν ήταν η Ιφιγένεια Τζόλα (Βασιλική), ο Liam Ireland (Στέφανος), η Ιζαμπέλα Φούλοπ (Ελένη), o Ραφαήλ Καρυωτάκης (Λεωνίδας), αλλά και ο Τάσος Ιορδανίδης (Μάνος) μαζί με τη σύζυγό του και φίλη της Χρύσας Παππά, Θάλεια Ματίκα.

https://www.instagram.com/p/CerppdFgFMG

Όλα όσα θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο της Γης της ελιάς

Στο αυριανό επεισόδιο της Γης της ελιάς (13/6), ο Δημοσθένης ξεκαθαρίζει στον Κωνσταντίνο πως παρόλο που εκείνος θέλει να διακόψει τις συνεργασία τους και να αφοσιωθεί στην Ισμήνη και το παιδί της, δεν πρόκειται να τον αφήσει να ξεμπλέξει εύκολα από τις σκοτεινές δουλειές που κάνουν. Για τον λόγο αυτό, του συστήνει να κρατήσει την Ισμήνη μακριά από το γραφείο του.

Ο Στάθης ζητά από την Εύα να γυρίσει στη Μάνη

Παρόλο που το έπαιζε σκληρός, ο Στάθης μέρα με τη μέρα συνειδητοποιεί ότι του λείπει η Εύα και πως δεν μπορεί χωρίς εκείνη. Γι' αυτό της ζητά να γυρίσει στη Μάνη προκειμένου να μιλήσουν και να βρουν μια λύση, όμως εκείνη δεν θα του το κάνει τόσο εύκολο...

Εν τω μεταξύ, ο Στάθης αναγκάζεται να κλείσει συμφωνία με τον Δημοσθένη, η οποία δεν είναι καθόλου συμφέρουσα.

Δες στην παρακάτω photo gallery περισσότερες φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων της Χρύσας Παππά.