Η πρωτόγνωρη εμπειρία της Κατερίνα Καινούργιου στην έρημο είχε την πινελιά της

Η πρωτόγνωρη εμπειρία της Κατερίνα Καινούργιου στην έρημο είχε την πινελιά της

Η παρουσιάστρια δεν αποχωρίζεται τα τακούνια της ούτε στην έρημο!

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει το δικό της μοναδικό στιλ και είναι πάντα σικάτη, όπου κι αν βρεθεί. Αυτό το απέδειξε και στην έρημο, όπου έζησε μια πρωτόγνωρη εμπειρία μαζί με τον καλό της φίλο Νίκο Κοκλώνη και την αθλήτρια Πηγή Δεβετζή, αφού δεν αποχωρίστηκε ούτε εκεί τα αγαπημένα της... τακούνια.

Οι τρεις φίλοι εκμεταλλεύτηκαν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος προκειμένου να ξεκουραστούν, αλλά και να περάσουν μια ολόκληρη μέρα (και νύχτα!) στην έρημο.

Φυσικά, τόσο η Κατερίνα όσο και ο Νίκος δημοσίευσαν φωτογραφίες από τις περιπέτειές τους στην έρημο, φορώντας μαντήλια για να προστατευθούν από την άμμο.

Τα εντυπωσιακά τοπία και το outfit της Κατερίνας Καινούργιου που... συζητήθηκε

Η Κατερίνα Καινούργιου αγαπά τα ταξίδια και κάθε φορά που πηγαίνει κάπου φροντίζει να μας βάζει για τα καλά στο κλίμα. Αυτή τη φορά, η παρουσιάστρια μάς ταξίδεψε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram σε εντυπωσιακά τοπία, ανεβάζοντας φωτογραφίες από την πρωτόγνωρη εμπειρία της στην έρημο.

Το outfit που επέλεξε για αυτή την απόδραση, ωστόσο, σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από τους fans της, με μερικούς να θαυμάζουν το γεγονός ότι είναι κοκέτα ακόμα και εκεί, ενώ άλλοι βρήκαν υπερβολικό το φόρεμα για το συγκεκριμένο μέρος και την ήθελαν με κάτι πιο απλό.

«Πρώτη φορά …στην έρημο! Ξεκάθαρα μια lifetime εμπειρία…η μοναδική γοητεία των άγονων αυτών περιοχών του κόσμου δε με άφησε ασυγκίνητη…για την ακρίβεια με συγκλόνισε. Κάθε ταξίδι μαζί σου φίλε μου @nkoklonis #mrtravel είναι μια υπέροχη περιπέτεια και μια συλλογή γνώσεων για μένα (έμαθα τα πάντα για τους "Ανθρώπους της υπαίθρου" γνωστούς σε μας …Βεδουίνους) και άλλα πολλά. Στα επόμενα που έρχονται λοιπόν … Καυτές καλημέρες φίλοι μου», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης η Κατερίνα.

https://www.instagram.com/p/Cesr3gpI5jv

Η φωτογραφία του Νίκου Κοκλώνη με τα... μυστηριώδη κορίτσια

Ο Νίκος Κοκλώνης θέλησε επίσης να δημοσιεύσει μια φωτογραφία από την έρημο, στην οποία είχε δίπλα του τις «μυστηριώδεις» - όπως αποκάλεσε - φίλες του.

Στη λεζάντα της δημοσίευσής του έγραψε: «Σε κατάσταση τύπου… holding the future in my hands. Με δυο μυστηριώδη κορίτσια, κάπου στη μέση του πουθενά #mrtravel (ξανά μετά από καιρό)».

https://www.instagram.com/p/CesucoyoTZ4

Κάπου εδώ να πούμε ότι την Κατερίνα και τον Νίκο τους ενώνει μια πολύ δυνατή φιλία, και ο ένας είναι πάντα στο πλευρό του άλλου για να τον στηρίξει σε κάθε δύσκολη και ευχάριστη στιγμή. Οι δυο τους ταξιδεύουν πολύ συχνά μαζί και περνούν μοναδικά (κάτι που φροντίζουν να το περνούν και σε εμάς!).

Πηγή φωτογραφιών: @katken

Δες στην παρακάτω photo gallery περισσότερες φωτογραφίες από την εμπειρία της Κατερίνας Καινούργιου στην έρημο.