Η Kylie Jenner απέκτησε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας μετά την δεύτερη εγκυμοσύνη

Η Kylie Jenner απέκτησε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας μετά την δεύτερη εγκυμοσύνη

H νεαρή τηλεπερσόνα μοιράστηκε με το κοινό της τις αλλαγές που βιώνει μετά τον ερχομό του γιου της.

Η Kylie Jenner απολαμβάνει το καλοκαίρι με τον Travis Scott και τα δύο τους παιδιά και είναι αποφασισμένη να ξαναβρεί τη φόρμα της μόλις τέσσερις μήνες μετά τη γέννα. Η 24χρονη τηλεπερσόνα έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της στις 2 Φεβρουαρίου 2022 και θέλησε να μοιραστεί με το κοινό τις αλλαγές που βιώνει τους τελευταίους μήνες.

Η νεαρή σταρ αποκάλυψε πρόσφατα ότι κατά τη διάρκεια της δεύτερης εγκυμοσύνης της πήρε 27 ολόκληρα κιλά και λίγο αργότερα ανέφερε: «Μείον 18 κιλά προσπαθώντας να είμαι υγιής και υπομονετική. Το περπάτημα και το pilates είναι ο αγαπημένος μου συνδυασμός».

Η Kylie έχει παραδεχθεί πολλές φορές το τελευταίο διάστημα ότι η ζωή μετά τον τοκετό δεν είναι εύκολη. «Είναι πολύ δύσκολο. Αυτή η εμπειρία για μένα, προσωπικά, ήταν λίγο πιο δύσκολη από ό,τι με την κόρη μου», εξομολογήθηκε η Jenner σε βίντεο που μοιράστηκε στα Instagram-stories της.

Τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει η Kylie Jenner μετά την δεύτερη εγκυμοσύνη

Μέσα από δύο νέες αναρτήσεις της στο Instagram η Kylie Jenner έδειξε ότι προσπαθεί πολύ για να ξαναβρεί τις αναλογίες της πριν την εγκυμοσύνη. Η Kylie πόζαρε στο γυμναστήριο και μοιράστηκε ένα βίντεο όπου κάνει διάδρομο αποκαλύπτοντας ότι υπέφερε από έντονους πόνους στην πλάτη και στα γόνατα μετά τον τοκετό.

«4 μήνες μετά τον τοκετό. Αντιμετώπισα πολλούς πόνους στην πλάτη και στα γόνατα αυτή τη φορά, οπότε επιβραδύνω τις προπονήσεις μου, αλλά είμαι σε αποστολή να γίνω ξανά δυνατή», έγραψε χαρακτηριστικά.

Φορώντας ένα σκούρο καφέ αθλητικό σουτιέν και σορτς η Kylie τόνισε ότι «δεν έχει ρεπό» από τις προπονήσεις της και πόζαρε χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

https://www.instagram.com/p/CewXywipu5I

Η Kylie Jenner έχει μιλήσει δημόσια για τους αγώνες που δίνει μετά τη δεύτερη γέννα, καθώς θεωρεί πως με αυτόν τον τρόπο θα βοηθήσει τις μανούλες που δυσκολεύονται να επιστρέψουν στην κανονική τους ζωή να καταλάβουν πως δεν είναι μόνες και να πάρουν κουράγιο και έμπνευση από εκείνη.

Kylie Jenner: Η μεγάλη αλλαγή στη διάθεση και στο σώμα της μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη

Πηγή κεντρικής: kyliejenner