Αρραβωνιάστηκε η Kim Kardashian τον Pete Davidson ή αυτό ήταν ένα τρικ δημοσιότητας;

Κατερίνα Μπούσιου
Αρραβωνιάστηκε η Kim Kardashian τον Pete Davidson ή αυτό ήταν ένα τρικ δημοσιότητας;
(Photo by Evan Agostini/Invision/AP) AP

Η επίσκεψη σε κοσμηματοπωλείο στο Λονδίνο και η προσήλωση σε ένα κόσμημα, φούντωσε τις φήμες. Kim και Pete θα είναι παρόντες στους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της βασίλισσας Ελισάβετ. 

Μετά την ληστεία το 2016 των πανάκριβων κοσμημάτων της στο Παρίσι, η Kim Kardashian απεύφευγε να αγοράζει ή να φορά πολύτιμα δαχτυλίδια ή κολιέ. Αυτή την φορά όμως η επίσκεψη της, μαζί με τον σύντροφό της Pete Davidson, σε κοσηματοπωλείο του Λονδίνου, ενίσχυσε τις φήμες σε βρετανικά media πως μετά την αδελφή της Kourtney είναι η σειρά της να παντρευτεί ξανά.

Στην Αγγλία για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο

Το ζευγάρι βρίσκεται εδώ και ένα 24ωρο στο Λονδίνο για να ζήσει από κοντά τους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου. Έτσι έχουν δηλώσει, αλλά δεν ξέρουμε αν και θα είναι επίσημοι καλεσμένοι σε κάποια από τις σημαντικές εκδηλώσεις. Το πρώτο βράδυ οι βρετανοί παπαράτσι δεν τους άφησαν σε ησυχία, στο δείπνο τους στο κέντρο του Λονδίνου. Λίγο νωρίτερα, τους είχαν εντοπίσει σε διάσημο κοσμηματοπωλείο και οι φωτογράφοι διέκριναν την μεγάλη προσοχή που έδειχνε και ο Pete αλλά και η Kim σε ένα συγκεκριμένο κόσμημα. Και κάπως έτσι ξεκίνησαν οι φήμες για τον αρραβώνα τους και πως το ταξίδι τους ουδεμία σχέση έχει με την βασίλισσα Ελισάβετ.

https://www.instagram.com/p/CeObY1uO_ak

Η αλήθεια είναι πως όσο περνούν οι ώρες το σενάριο αυτό εξασθενεί, καθώς τα media στην Αμερική, θυμήθηκαν πως το διαζύγιο της Kim Kardashian με τον Kayne West έχει κάποιες νομικές εκρεμμότητες και εκείνη δεν θα αποτολμούσε τόσο γρήγορα να κάνει έναν ακόμη γάμο. Αν και κάποιοι υποστηρίζουν πως γνώμονας της Κim είναι πάντα η δημοσιότητα. Θα της άρεσε να κάνει έναν γάμο όπως η αδελφή της Kourtney στην Ιταλία.

Η Kourtney Kardashian παντρεύτηκε για δεύτερη φορά και προκάλεσε με το νυφικό της (photos)

Προς το παρόν ο Pete ετοιμάζεται για το νέο του show στο Netflix, αφού μετά από 8 χρόνια ανακοίνωσε πως φεύγει από το Saturday Night Live.