Η κόρη της Courteney Cox ενηλικιώθηκε και η μαμά της το γιόρτασε με #tb φωτογραφίες

Μαρία Ροδίτη
Η κόρη της Courteney Cox ενηλικιώθηκε και η μαμά της το γιόρτασε με #tb φωτογραφίες

Η Coco Arquette έγινε 18 ετών και η μητέρα της, Courteney Cox, δημοσίευσε φωτογραφίες από την παιδική ηλικία της μέχρι και σήμερα.

Η Courteney Cox έχει μεγάλη αδυναμία στην κόρη της, Coco Arquette, και δεν είναι λίγες οι φορές που δημοσιεύσει κοινές φωτογραφίες τους στα social media. Δεν ήταν, λοιπόν, δυνατόν η περήφανη μαμά και ηθοποιός να μην ευχηθεί στην κόρη της για τα γενέθλιά της και μέσα από το Instagram. Πόσο μάλλον τη στιγμή που το κοριτσάκι της έφτασε… στην ενηλικίωση.

Ναι, η Coco Arquette έγινε 18 ετών και η μαμά Courteney Cox έκανε το πιο τρυφερό post με φωτογραφίες από διάφορα στάδια της ζωής της κόρης της και ένα πολύ συγκινητικό, μαμαδίστικο μήνυμα.

Courteney Cox: Δοκίμασε ένα φίλτρο και... τρόμαξε να αναγνωρίσει τον εαυτό της

Οι #tb φωτογραφίες της κόρης της Courteney Cox

Με 3 φωτογραφίες θέλησε να ευχηθεί στην κόρη της για τα γενέθλιά της η Courteney Cox. Όπως θα δεις παρακάτω, στην πρώτη φωτογραφία μαμά και κόρη ποζάρουν αγκαλιά, στη δεύτερη photo βλέπουμε την Coco με τα κατοικίδιά της και στην τρίτη φωτογραφία είναι η 18χρονη πλέον σε παιδική ηλικία.

https://www.instagram.com/p/CexNjt2IxR8

«Χαρούμενα 18α γενέθλια Coco! Είμαι τόσο περήφανη που είμαι η μαμά σου. Είσαι θαρραλέα, έξυπνη, βαθυστόχαστη, αστεία, μοναδική και όμορφη με τη μεγαλύτερη καρδιά. Ανυπομονώ για όσα έρχονται. Σ’ αγαπώ», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Courteney Cox.

Η Coco ετοιμάζεται για το Πανεπιστήμιο

Τον Ιανουάριο του 2022 η Courteney Cox βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ellen De Generes και, όπως, ήταν φυσικό ερωτήθηκε για την κόρη της. Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι η Coco φέτος τελειώνει το σχολείο και ξεκινά μια νέα ζωή μιας και θα φοιτήσει στο Πανεπιστήμιο και, μάλιστα, όχι κοντά στο σπίτι της.

«Θα πάει όσο πιο μακριά από το L.A. μπορεί. Είμαστε πολύ κοντά, αλλά περιμένει με ανυπομονησία να φύγει και να ζήσει μόνη της. Είναι στενόχωρο», είχε πει η Cox. Και είχε συμπληρώσει: «Η Coco κάνει καλή δουλειά και με προετοιμάζει για αυτό».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Courteney Cox και ο μπαμπάς της κόρης της, David Arquette, παντρεύτηκαν το 1999 και χώρισαν το 2013. Παρόλα αυτά η σχέση τους συνεχίζει να είναι καλή και όπως εξήγησε ο ίδιος σε συνέντευξή του, «είμαστε φίλοι και επικοινωνούμε αρκετά, λόγω της Coco».