Η Courteney Cox λατρεύει τη γυμναστική! Τι ασκήσεις κάνει και τι τρώει για να παραμένει fit

Μαρία Ροδίτη
Η Courteney Cox λατρεύει τη γυμναστική! Τι ασκήσεις κάνει και τι τρώει για να παραμένει fit

Η 57χρονη ηθοποιός θέλει εναλλαγές στη γυμναστική της και φροντίζει να τρέφεται υγιεινά, αλλά χωρίς να στερείται τίποτα.

Η Courteney Cox σού έχει μείνει σίγουρα ανεξίτηλη στον νου από τον ρόλο της Monica που είχε στη σειρά «Τα Φιλαράκια». Η 57χρονη ηθοποιός, ωστόσο, μένει αξέχαστη και για άλλους λόγους… Οπωσδήποτε για τις αναλογίες της.

Η αλήθεια είναι πως η Courteney ήταν πάντα αδύνατη, ακόμα και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της που συνέπεσε με τη συμμετοχή της στα «Φιλαράκια». Φαντάσου ότι όταν η Courteney Cox έμεινε έγκυος, ο χαρακτήρας της στη σειρά είχε ήδη αποκαλυφθεί ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά. Έτσι, με φαρδιά ρούχα οι παραγωγοί προσπάθησαν να κρύψουν την εγκυμοσύνη της και… τα κατάφεραν.

EVA LONGORIA FITNESS

Stay fit! Οι ασκήσεις γυμναστικής και η διατροφή της Eva Longoria για τέλειες καμπύλες

Σίγουρα θα αναρωτιέσαι, λοιπόν, πώς η Courteney Cox διατηρεί τη σιλουέτα της. Η ηθοποιός ακολουθεί μια υγιεινή διατροφή, χωρίς όμως στερήσεις, ενώ λατρεύει να δοκιμάζει νέα είδη γυμναστικής όλη την ώρα.

Η διατροφή της Courteney Cox

Η Courtney Cox λατρεύει να τρώει και να μαγειρεύει η ίδια υγιεινά πιάτα. Μάλιστα, είναι πολλές οι φορές που δημοσιεύει στο Instagram της τις… μαγειρικές δημιουργίες της και μας κάνει να καταλάβουμε ποιες γεύσεις πραγματικά της αρέσουν.

Ειδικότερα, η Courteney προσπαθεί να αποφεύγει την κατανάλωση πολλών υδατανθράκων, αν και τρώει ορισμένα δημητριακά, ψωμί και ζυμαρικά. Η ηθοποιός λέει ότι το λάχανο, το σπανάκι, το μπρόκολο και τα σπαράγγια είναι μερικά από τα αγαπημένα της λαχανικά και «ευγνωμονεί» τη διατροφή της που τη βοήθησε να παραμείνει έτσι αδύνατη μέχρι και σήμερα, στα 57 της χρόνια.

Ας δούμε, όμως, τι ακριβώς τρώει καθημερινά η Courteney Cox!

https://www.instagram.com/reel/CT-dZKvDx_h/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πρωινό

Η Courteney Cox λατρεύει τα αυγά και φροντίζει να τα εντάσσει πολύ συχνά στο πρωινό της. Άλλωστε, τα αυγά είναι μια πολύ καλή πηγή τόσο λιπαρών όσο και πρωτεϊνών. Επίσης, η ηθοποιός μόλις ξυπνά πίνει πάντα νερό, ενώ απαραιτήτως μέσα στη μέρα καταναλώνει τουλάχιστον 2 λίτρα νερού.

Επιπλέον, της αρέσουν πολύ οι πράσινοι χυμοί. Από τότε, μάλιστα, που αγόρασε σε ταξίδι της στην Ισλανδία έναν αποχυμωτή, δεν έχει σταματήσει να φτιάχνει χυμό με kale, αγγούρι, ginger, λεμόνι και μήλο.

Μεσημεριανό

Το αγαπημένο μεσημεριανό της Courteney Cox- που μπορεί να το τρώει και κάθε μέρα- είναι μια σαλάτα με μπέικον γαλοπούλας και φασόλια. Η συγκεκριμένη σαλάτα λέγεται Cobb και εκτός από τα δύο υλικά που σου ανέφερα προηγουμένως, περιλαμβάνει επίσης χόρτα, ντομάτες, αβοκάντο, τυρί, βραστά αυγά και κοτόπουλο με βινεγκρέτ.

Βραδινό

Για βραδινό, η Courteney συνήθως συνδυάζει μια πηγή πρωτεΐνης, όπως κοτόπουλο, μπριζόλα, γαλοπούλα ή ψάρι, με κάποιο είδος δημητριακών και λαχανικών. Πολύ συχνά, της αρέσει να φτιάχνει τα δικά της μπιφτέκια γαλοπούλας και να τα ψήνει στη σχάρα. Τα μπιφτέκια της περιλαμβάνουν:

Κιμά γαλοπούλας

1 κρεμμύδι

Κύμινο

2-3 πιπεριές

2 αυγά

Αλάτι

Τα είδη γυμναστικής που αγαπά η Courteney Cox

Η Courteney Cox πάντα ήταν δραστήρια στην καθημερινότητά της. Ποτέ δεν ήθελε να κάθεται, ενώ λαχταρούσε και λαχταρά να δοκιμάζει νέα πράγματα. Αυτό ισχύει- όπως καταλαβαίνεις- και για τις προπονήσεις της.



Για την ηθοποιό, η γυμναστική είναι ένας τρόπος να αισθάνεται η ίδια καλύτερα τόσο σωματικά όσο και ψυχικά και για αυτό φροντίζει να ξεκινά τη μέρα της με άσκηση. Η Courteney γυμνάζεται 5 φορές την εβδομάδα, από μισή ως μιάμιση ώρα, ξεκινά το workout της στις 7 το πρωί και πολλές φορές προσπαθεί να σηκωθεί ακόμα και στις 5 το πρωί για να πάει γυμναστήριο.

Ποια είδη γυμναστικής, όμως, αγαπά; Θα τα μάθεις όλα στην gallery!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ