Η Γη της ελιάς: Ο έρωτας και τα φιλιά του Φίλιππου στην Βασιλική συγκίνησαν το Twitter

Ιωάννα Τζανή
Η Γη της ελιάς: Ο έρωτας και τα φιλιά του Φίλιππου στην Βασιλική συγκίνησαν το Twitter

Είναι πλατωνικός και καθαρά τηλεοπτικός ο έρωτας του Φίλιππου και της Βασιλικής; Οι τηλεθεατές στο Twitter τους θέλουν μαζί και στην ζωή και περιμένουν τον γάμο τους στην Μάνη. 

Το ταξίδι του αγαπημένου τηλεοπτικού ζευγαριού, δηλαδή του Φίλιππου και της Βασιλικής, στη Ρόδο ήταν ό,τι καλύτερο έχουμε δει τελευταία στη Γη της ελιάς. Πιο ερωτευμένοι από ποτέ, οι δυο τους περιπλανήθηκαν στα σοκάκια του νησιού και δεν σταμάτησαν να φιλιούνται και να αγκαλιάζονται, χαρίζοντας στο τηλεοπτικό κοινό μαγικές σκηνές.

Αυτά βλέπουν οι τηλεθεατές και άντε μετά να πειστούν από τα λεγόμενα του Διονύση Παπανδρέου (Φίλιππου), ότι με την Ιφιγένεια Τζόλα (Βασιλική) τους ενώνει μόνο μια πλατωνική σχέση και είναι φίλοι μεταξύ τους. Η ερωτική τους χημεία είναι τόσο έντονη, που το τηλεοπτικο κοινό τούς θέλει μαζί και στην οθόνη και στην πραγματική ζωή.

https://www.instagram.com/p/CezYRu2j0kW

Η Γη της ελιάς: Η Ιουλία και ο Γιώργης χωρίζουν οριστικά και το Twitter περιμένει με ανακούφιση

Η σχέση Αθηνάς και Ιάκωβου αποκαλύπτεται σε ολόκληρη της Μάνης

Ο Πότης δεν μπορεί με τίποτα να δεχτεί αυτό που είδε στο βουνό (δηλαδή την ΑΘηνά και τον Ιάκωβο σε τρυφερές στιγμές) και δυσκολεύεται πολύ να μην αποκαλύψει σε όλους την κρυφή τους σχέση. Παρόλο που ο Λεωνίδας προσπαθεί να τον συγκρατήσει, ο καφετζής του χωριού είναι γνωστό ότι δεν μπορεί να κρατήσει τίποτα για τον εαυτό του.

Η ώρα που θα μαθευτεί το νέο σε ολόκληρη την Αρεόπολη πλησιάζει και ένας πανικός θα επικρατήσει στο χωριό. Η Αθηνά θα κλειστεί στο σπίτι της αρνούμενη να βγει έξω, ενώ θα τσακωθεί έντονα με τον Ιάκωβο, αφού θα τον θεωρήσει υπέυθυνο για όλο αυτό.

Η αμήχανη συνάντηση του Γιώργη και της Ιουλίας με τον Στάθη

Μια αμήχανη συνάντηση της Ιουλίας και του Γιώργη με τον Στάθη στην ταβέρνα, τους φέρνει για μία ακόμη φορά σε δύσκολη θέση. Ο γάμος του ζευγαριού περνά κρίση και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν σχετικά με την απόκτηση παιδιού, θα τους οδηγήσει σε οριστική ρήξη.

Δες στην παρακάτω photo gallery τα tweets για το ταξίδι της Βασιλικής και του Φίλιππου στη Ρόδο.