Η οικογένεια Baldwin μεγάλωσε κι άλλο - Η Hilaria μάς συστήνει το νέο μέλος της φαμίλιας

Ιωάννα Τζανή
Η οικογένεια Baldwin μεγάλωσε κι άλλο - Η Hilaria μάς συστήνει το νέο μέλος της φαμίλιας

Το super cute βίντεο με το μικρό γατάκι που υιοθέτησε η οικογένεια.

Η Hilaria Baldwin καλωσορίζει το νέο, γούνινο μέλος της οικογένειας, που δεν είναι άλλο από ένα μικρό και αξιολάτρευτο γατάκι.

Η οικογένεια Baldwin μεγάλωσε κι άλλο και η 38χρονη είναι πολύ χαρούμενη για αυτό. Την Τρίτη (14/6), η Hilaria ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα super cute βίντεο στο οποίο βλέπουμε το κεφάλι της μικρής γατούλας να ξεπροβάλλει από το πουκάμισο της Baldwin και ευθύς αμέσως να τη συστήνει στους followers της.

Σημειώνοντας ότι τα παιδιά της αποφάσισαν πώς θα την ονομάσουν, η επιχειρηματίας έγραψε στη λεζάντα: «Σας συστήνω την Camila Valenciana Azul».

https://www.instagram.com/p/Cey9zzMjkLS

«Την αγαπάμε τόσο πολύ…και οι μεγαλύτερες γάτες έχουν αρχίσει να την αγαπούν επίσης. Είναι μια ανθρακί γάτα Βεγγάλης και ταιριάζει με τα άλλα δυο μας… Ο Emilio είναι καφέ, η Cayetana είναι λευκή… έχουμε σχεδόν ολόκληρο το ουράνιο τόξο της Βεγγάλης τώρα», πρόσθεσε.

Στο σύντομο βίντεο που δημοσίευσε η Hilaria Baldwin, η Camila φαίνεται επίσης να αλληλεπιδρά και να παίζει με τα παιχνίδια της, αλλά και με ένα από τα αδερφάκια της.

Η ανακοίνωση της έβδομης εγκυμοσύνης

Τον περασμένο Μάρτιο, η Hilaria Balwin ανακοίνωσε ότι εκείνη και ο σύζυγός της περιμένουν το έβδομο παιδάκι τους. Ανεβάζοντας ένα οικογενειακό βίντεο στο Instagram, η επιχειρηματίας μοιράστηκε με τους followers της το ευτυχές γεγονός γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Μετά από πολλά σκαμπανεβάσματα τα περασμένα χρόνια, είμαστε ενθουσιασμένοι να μοιραστούμε μια μεγάλη έκπληξη. Ακόμα ένα Baldwinito έρχεται το φθινόπωρο. Ήμασταν σίγουροι πως η οικογένειά μας ήταν πλήρης αλλά είμαστε ευτυχισμένοι με την έκπληξη αυτή. Μοιράζομαι μαζί σας, τη στιγμή που το αποκαλύψαμε στα παιδιά που όπως είδατε είναι σούπερ ενθουσιασμένα. Το νέο μωρό είναι ένα φωτεινό σημείο στη ζωή μας. Μια ευλογία και ένα δώρο σε μια τόσο αβέβαιη εποχή. Μου λείψατε σε αυτό το διάλειμμα από τα social media, επέστρεψα και ανυπομονώ να συνεχίσω αυτό το άγριο ταξίδι που λέγεται ζωή. Στέλνουμε την αγάπη μας σε εσάς και στα αγαπημένα σας πρόσωπα».

https://www.instagram.com/p/Cbsl3v5j69D

Ο 63χρονος Alec και η 38χρονη Hilaria έχουν αποκτήσει 6 παιδιά: τη María Lucía Victoria, 13 μηνών (μέσω παρένθετης μητέρας) και την Carmen Gabriela, 8 ετών αλλά και τους γιους του Rafael Thomas, 6 ετών , Leonardo Ángel Charles, 5 ετών, Romeo Alejandro David, 3½ ετών και Eduardo "Edu" Pao Lucas, 18 μηνών. Ο ηθοποιός έχει και μια κόρη, την 26χρονη Ireland Baldwin, καρπό της σχέσης του με την Kim Basinger.

Πηγή φωτογραφιών: @hilariabaldwin