Σασμός: Η ανατροπή στο φινάλε με τον άντρα «μυστήριο» που εμφανίζεται λίγο πριν τον γάμο του Μαθιού

Κατερίνα Μπούσιου
Σασμός: Η ανατροπή στο φινάλε με τον άντρα «μυστήριο» που εμφανίζεται λίγο πριν τον γάμο του Μαθιού

Όλα αλλάζουν στα ξαφνικά. Η αποκάλυψη του συγγραφέα του Σασμού Σπύρου Πετρουλάκη, για την άντρα «μυστήριο» ο οποίος αλλάζει το φινάλε. 

Στον Σασμό έχουμε συνηθίσει φέτος τις συνεχείς ανατροπές. Τώρα ετοιμάζεται μία νέα έκπληξη για το τελευταίο επεισόδιο με new entry που θα τα αλλάξει όλα στην αγαπημένη τηλεοπτική σειρά, δημιουργώντας και το αντίστοιχο σασπένς για την δεύτερη χρονιά. Η αποκάλυψη του συγγραφέα του Σασμού Σπύρου Πετρουλάκη. Ποιός είναι ο νέος ήρωας και τι επιδιώκει;

Σασμός: Η Αργυρώ λυγίζει όταν μαθαίνει ότι ο Αστέρης της έσωσε την ζωή

Γάμος, συλλήψεις και επισκέψεις

Ο γάμος είναι αναμενόμενος από τους τηλεθεατές και σίγουρα η ένωση του Μαθιού και της Βασιλικής ενώπιον Θεού και ανθρώπων είναι η κορύφωση της σειράς. Όπως ήδη ξέρουμε όμως, αυτός ο γάμος δεν θα είναι μόνο γιορτή, αλλά θα έχει ανατροπές. Με την σύλληψη του γαμπρού Μαθιού, ως ύποπτο για την δολοφονία του Άγγελου. Είναι όμως ένα φόνος με τον οποίο δεν έχει καμία σχέση οπότε δεν θα έχουμε δραματικές εξελίξεις. Με δεδομένο όπως σας έχουμε αποκαλύψει ότι δεν θα δούμε αυτή την σεζόν την δολοφονία της Βασιλικής, όλα βαίνουν καλώς για το ζευγάρι και οι λαχτάρες είναι παροδικές.

https://www.instagram.com/p/Ce1oN8JF1Li

Ωστόσο όπως αποκάλυψε ο συγγραφέας του Σασμού Σπύρος Πετρουλάκης, ο οποίος είναι σε διαρκή συνεργασία με το σεναριακό team της σειράς, θα έχουμε νέα είσοδο ενός πολύ γνωστού ηθοποιού στην σειρά, όπως αποκάλυψε και στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου σήμερα το πρωί. Ωστόσο είπε ότι δεν θα αποκαλύψει λεπτομέρειες. Αυτή η αλλαγή στο σενάριο, κρατείται ως έκπληξη και ως επτασφράγιστο μυστικό.

Ποιος είναι ο μυστήριος άντρας; Λύνουμε τον γρίφο

Σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες, θα τον δούμε όντως στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά δεν θα μας αποκαλύψει το πρόσωπό του. Θα δούμε την μορφή του, σε μία σκηνή ελάχιστων δευτερολέπτων, αλλά θα υπονοηθεί ότι θα έχουμε συνέχεια στο πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου, τον Σεπτέμβριο. Ο άντρας αυτός θα φέρει τα πάνω - κάτω στις δύο οικογένειες. Θα είναι ένα πρόσωπο -κλειδί για τις εξελίξεις. Μήπως έχει σχέση με τους συγγενείς της Βασιλικής; Ή μήπως με την οικογένεια Βρουλάκη; Γιατί σίγουρα θα έχει με κάποια από τις δύο οικογένειες. Η μεταξύ τους βεντέτα είναι ο κορμός της τηλεοπτικής μας ιστορίας.

Μήπως έχει σχέση με την οικογένεια που μεγάλωσε τον Άγγελο; (σ.σ η μητέρα του έχει πεθάνει αλλά δεν έχουμε στοιχεία για τον θετό του πατέρα για παράδειγμα). Εκτός αν είναι ένας ανεξάρτητος παράγοντας σε μία νέα ιστορία που θα δημιουργηθεί και θα εμπλέξει τις δύο οικογένειες, αντίστοιχη του ισοβίτη Καραπάνου για παράδειγμα. Άλλωστε αυτό το εύρημα απογείωσε φέτος την σειρά. Σύντομα θα σας έχουμε και νέες πληροφορίες.