Η Zendaya βαρέθηκε να λένε πως είναι έγκυος και για πρώτη φορά απάντησε ενοχλημένη

Μαρία Ροδίτη
Η Zendaya βαρέθηκε να λένε πως είναι έγκυος και για πρώτη φορά απάντησε ενοχλημένη
Zendaya attends the TIME100 Gala celebrating the 100 most influential people in the world at Frederick P. Rose Hall, Jazz at Lincoln Center on Wednesday, June 8, 2022, in New York. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP) Invision

Ένα video στο TikTok με το δήθεν υπερηχογράφημα του μωρού της Zendaya έκανε την ηθοποιό να απαντήσει για πρώτη φορά.

Τον γύρο του κόσμου έκανε πριν μερικές ώρες η είδηση ότι η Zendaya ετοιμάζεται να γίνει μαμά για πρώτη φορά και περιμένει το παιδί του Tom Holland. Η εγκυμοσύνη της ηθοποιού έσκασε σαν βόμβα με τους fans της να αναρωτιούνται αν πράγματι ισχύει αυτή η πληροφορία ή αν είναι μία φάρσα.

Και τελικά... ήταν μια φάρσα που έγινε στο TikTok με την ίδια τη Zendaya να δίνει τη δική της οργισμένη απάντηση για πρώτη φορά και να διαψεύδει την εγκυμοσύνη της μέσα από ένα Insta Story.

Η Zendaya ανάμεσα στους 100 ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμίως το 2022

Το βίντεο-φάρσα του TikTok με την εγκυμοσύνη της Zendaya

Ένα βίντεο στο TikTok, το οποίο δείχνει ένα Instagram post της Zendaya με το υπερηχογράφημα του μωρού της και τη λεζάντα «Σε αγαπώ. Σχεδόν εκεί @tomholland2013», κάνει από το πρωί τον γύρο του διαδικτύου και έχει προκαλέσει αναστάτωση τόσο στην ηθοποιό όσο και στους fans της.

Όπως είναι λογικό, οι πιστοί θαυμαστές της star απόρησαν αρχικά για το αν η Zendaya είναι έγκυος, ενώ σε δεύτερη φάση πολλοί ήταν κι εκείνοι που άρχισαν να στέλνουν τις ευχές τους για το χαρμόσυνο γεγονός πεπεισμένοι ότι αυτή είναι η πραγματικότητα.

Εν τέλει, το συγκεκριμένο βίντεο ήταν μια καλοστημένη φάρσα και μια νέα τάση στο TikTok! Η εν λόγω φάρσα λέγεται «Krissed», συνήθως συνοδεύεται με ψευδείς πληροφορίες για διασημότητες, ενώ τελειώνει με ένα βίντεο της Kris Jenner να χορεύει. Όπως ακριβώς συνέβη και με το βίντεο για την εγκυμοσύνη της Zendaya, δηλαδή.

Η οργισμένη απάντηση της Zendaya μετά τον χαμό στο Twitter

Μετά το video που έγινε viral στο TikTok, επικράτησε χαμός και στο Twitter- μπορείς να δεις μερικά tweets στην gallery- με την είδηση της εγκυμοσύνης της Zendaya να αφήνει έκπληκτους τους θαυμαστές της. Γι’ αυτό και πολύ γρήγορα- αλλά και για πρώτη φορά- ήρθε η οργισμένη απάντηση της πρωταγωνίστριας του Euphoria μέσα από ένα Story στο Instagram.

Περίεργο; Καθόλου, αν σκεφτείς ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορούν φήμες ότι η Zendaya και ο Tom Holland περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Κάποτε θα ερχόταν η ώρα που θα αντιδρούσε η ηθοποιός και έτσι έγινε.

Η 25χρονη star έγραψε χαρακτηριστικά: «Κοιτάξτε τώρα, αυτός είναι ο λόγος που μένω εκτός Twitter. Απλώς φτιάχνουν πράγματα χωρίς λόγο… κάθε εβδομάδα».

zendaya_twitter.jpg