H αγνώριστη Καλλιόπη του MasterChef και η θαυμάστρια της Μαργαρίτα Νικολαΐδη

Κατερίνα Μπούσιου
H αγνώριστη Καλλιόπη του MasterChef και η θαυμάστρια της Μαργαρίτα Νικολαΐδη

Η περσινή νικήτρια του MasterChef Μαργαρίτα Νικολαΐδη έκανε ένα τρυφερό σχόλιο σε ανάρτηση της φιναλίστ του φετινού MasterChef. 

Άλλη στην θέση της, την πρώτη μέρα μετά το τέλος του MasterChef θα έβρισκε ευκαιρία να ξεκουραστεί, μετά τις εξαντλητικές απαιτήσεις του τελικού. Η Καλλιόπη Μπεζαντέ όμως, αποφάσισε να αφιερώσει την χθεσινή της ημέρα, απαντώντας στα σχόλια των θαυμαστών της και δίνοντας τα ευχαριστήριά της σε όσους την στήριξαν. Ανάμεσα σε αυτές τις θαυμάστριες ήταν και η περσινή νικήτρια Μαργαρίτα Νικολαΐδη.

Μαργαρίτα Νικολαΐδη στο Queen.gr: «Τα χρήματα από το έπαθλο του Masterchef τα ξοδεύω στο delivery»

Η αγνώριστη Καλλιόπη

Η φιναλίστ του τελικού έχει κλέψει τις εντυπώσεις και έχει γίνει από τα πιο αγαπητά πρόσωπα του φετινού διαγωνισμού. Η Ποπάρα και trend του Τwitter, είδε τα όνειρα της να γίνονται πραγματικότητα και το βράδυ του τελικού ακόμη και αν δεν νίκησε πανηγύρισε για όσα κατάφερε. Μετά την τόσο συγκινητική σκηνή όταν έσπευσε να την αγκαλιάσει θερμά η μαμά του νικητή Πάνου, η Καλλιόπη ένιωσε και η ίδια να «πνίγεται» από την αγάπη όλων. Η επόμενη ημέρα την βρήκε με το να απαντά στα μηνύματα αυτής της αγάπης. Και δέχτηκε ένα ανέλπιστο δώρο από την περσινή νικήτρια του MasterChef Μαργαρίτα Νικολαΐδη.

https://www.instagram.com/p/Ce122lZK3Wj

Δημοσίευσε μία παιδική φωτογραφία της και μία από τον διαγωνισμό με τον χαρακτηρισμό terminator, για να δείξει την εξέλιξή της και όπως έγραψε στην ανάρτησή της που είχε ένα ιδιαίτερο νόημα: «Η ζωή είναι ένα παιχνίδι! Πρέπει να κάνουμε αυτά που αγαπάμε πάντα με χαμόγελο και θα είμαστε νικητές, ανεξάρτητα απο το αποτέλεσμα. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που με στήριξε σε αυτό το υπέροχο ταξίδι των 5 μηνών. Ετοιμαστείτε για δυνατές γεύσεις και συγκινήσεις». Η απάντηση ήταν άμεση από την Μαργαρίτα, η οποία της απάντησε με ένα emoticon συγχαρητηρίων και μία καρδιά. Δείχνοντας το πόσο εκτίμησε και θαύμασε την προσπάθειά της.

Βέβαια αυτή η ανάρτηση, τώρα που η Καλλιόπη ενεργοποίησε και πάλι τον λογαριασμό της στο Instagram, μας έδωσε και μία χρυσή ευκαιρία για να δούμε κάποια φωτογραφικά στιγμιότυπα από το παρελθόν της. Και πραγματικά είναι αγνώριστη.

bezante2.jpg

Και μας έδειξε και ένα άλλο της ταλέντο. Στο αργεντίνικο τάνγκο. Και με ιδιαίτερο στυλ μάλιστα.

https://www.instagram.com/p/B5UwoXolLE4