MasterChef: Τι θα κάνει ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος το έπαθλο των 50.000 ευρώ;

MasterChef: Τι θα κάνει ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος το έπαθλο των 50.000 ευρώ;

Ο νικητής του MasterChef σχολιάζει το έπαθλο και μιλάει για τη σύντροφό του, Ελένη.

Το φετινό MasterChef ολοκληρώθηκε με τον χτεσινό (15/6) τελικό και πλέον επίσημα νικητής είναι ο Παναγιώτης, ο κατά πολλούς «διάδοχος του Άκη». Τρεισήμισι ώρες «πάλευαν» οι μάγειρες να ετοιμάσουν τα πιάτα και να εντυπωσιάσουν, την ώρα που οι δοκιμασίες διαδέχονταν η μία την άλλη.

Σήμερα (16/6), ο 28χρονος Παναγιώτης Κουμουνδούρος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Breakfast@Star ως μεγάλος νικητής του παιχνιδιού μαγειρικής. Εκεί όχι μόνο σχολίασε τι έχει στο μυαλό του να κάνει το έπαθλο των 50.000 ευρώ που κέρδισε αλλά και μίλησε για τη σύντροφό του, Ελένη.

Η σχεση του Παναγιώτη με τη σύντροφό του

Η Ελένη δεν είναι συνηθισμένη στις κάμερες, εξ ου και δεν παρευρέθηκε στη βραδιά του τελικού, όμως, η σχέση της με τον σεφ δείχνει να πηγαίνει πολύ καλά. Ο Κουμουνδούρος, μάλιστα, είπε πως η σχέση τους ήταν το μοναδικό πράγμα που τον δυσκόλεψε στο παιχνίδι.

«Τη λένε Ελένη. Το λέω το όνομά της, επειδή την έχουν αναφέρει οι κριτές. Την λένε Ελένη και τη φωνάζω λουκούμι. Τα καλύτερα μού είπε μετά τον τελικό. Δεν τα λέμε αυτά. Δεν ήρθε χθες, γιατί δεν είμαστε να βγαίνουμε όλοι στις κάμερες. Τα προσωπικά είναι προσωπικά. Είμαστε μαζί έναν χρόνο περίπου. Αλλά τους 5,5 μήνες ήμουν στο παιχνίδι. Ήταν το μόνο πράγμα που με δυσκόλεψε μέσα στο παιχνίδι. Η σχέση μου με το κορίτσι», είπε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης.

Στον τελικό του MasterChef κέρδισε ο Πάνος, ο διάδοχος του Άκη αλλά η χαμένη δεν ήταν μόνο η Πόπη

Τι θα κάνει το μεγάλο έπαθλο;

Αναφορικά με το έπαθλο των 50.000 ευρώ, ο Παναγιώτης σχολίασε ότι δεν ξέρει ακόμη πού πρόκειται να το διαθέσει.

«Δεν ξέρω τι θα κάνω τα χρήματα ακόμα. Θέλω να δω τι επιλογές έχω, τι προτάσεις θα φανερωθούν. Και μετά επενδύεις σε ό,τι είναι καλύτερο. Σίγουρα έχω μεγάλα όνειρα. Πάντα θέλω να κερδίζω, κανείς δε θέλει να χάνει. Και εγώ θα ήμουν χαρούμενος αν κέρδιζε η Καλλιόπη, αλλά δεν είσαι πιο χαρούμενος αν κερδίζεις εσύ;», είπε.