Άγριες Μέλισσες: Ένας έρωτας ανάμεσα σε 5 μεγάλες απώλειες και δεν είναι η Ασημίνα με τον Νικηφόρο

Κατερίνα Μπούσιου
Άγριες Μέλισσες: Ένας έρωτας ανάμεσα σε 5 μεγάλες απώλειες και δεν είναι η Ασημίνα με τον Νικηφόρο

Ανάμεσα στους θανάτους και όσα επακολουθήσουν στο Διαφάνι και στις Άγριες Μέλισσες, ανθίζει ο έρωτας. Είναι το γλυκόπικρο τέλος της τηλεοπτικής σειράς. 

Δικαίωση. Αυτή είναι η λέξη κλειδί στις Άγριες Μέλισσες με όσα επακολουθήσουν πριν γιορτάσουμε το μεγάλο φινάλε της σειράς. Μετά την ομολογία του Κωνσταντή και του Μελέτη για τις δολοφονίες του παρελθόντος, θα ζήσουμε τον θάνατο 5 τηλεοπτικών προσώπων. Θα υπάρχουν ωστόσο και παράπλευρες απώλειες. Ωστόσο μετά τον έρωτα της Ασημίνας και του Νικηφόρου, θα έχουμε ένα νέο ξαφνικό ειδύλλιο, για να έρθει γλυκά ο επίλογος στο ματωμένο Διαφάνι.

Άγριες Μέλισσες: Η απόλυτη ανατροπή - Δύο ήρωες ομολογούν τις δολοφονίες τους

Δούκας, Ακύλας, Μελέτης, Θανάσης και Κωνσταντής μας αποχαιρετούν

Η φυλακή δεν θα είναι η τιμωρία των ενόχων στις Άγριες Μέλισσες. Ο θάνατος φαντάζει ως η μόνη διέξοδος για την λύτρωση. Το ματωμένο Διαφάνι όπως σας έχουμε ξαναπεί, οδηγείται στην εξυγίανση. Μετά την σύγκρουση γιγάντων μεταξύ Ακύλα και Δούκα μπροστά στα έντρομα μάτια της Ελένης, θα έχουμε τον θάνατο του Δούκα, αλλά και την δολοφονία του Ακύλα από τον Μελέτη. Εκείνος, από ότι λένε οι τελευταίες πληροφορίες, θα δώσει μόνος του, τέλος στην ζωή του. Ο Κωνσταντής λαβωμένος ψυχικά από όσα έχουν γίνει, θα αποχαιρετήσει τον μάταιο τούτο κόσμο. Αν και οι θαυμαστές του, ελπίζουν να έχουμε την ανατροπή και να μην οδηγηθούμε τελικά σε αυτό το σενάριο.

Το άλμα στον χρόνο

Η αρχή γίνεται σε λίγα επεισόδια από σήμερα, με την δολοφονία του Θανάση Τόλλια από τον Ακύλα. Ο Μεγαρίτης ωστόσο με αυτή την κίνηση, ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου στο χωριό που θρηνεί και αποφασίζει εκδίκηση.

https://www.instagram.com/p/CetcV5WIf9D

Αυτές τις ημέρες γυρίζονται στο στούντιο ΚΑΠΑ τα τελευταία επεισόδια, ενώ δύο σημαντικές μεγάλες σκηνές θα γυριστούν στις 22 Ιουνίου, πριν την προβολή στις 7 Ιουλίου του φινάλε. Αλλά εδώ, θα έχουμε μία μεγάλη έκπληξη.

papathoma.jpg

Μεταφερόμαστε στο Διαφάνι κάποια χρόνια μετά. Έχει γίνει η εξέγερση του Πολυτεχνείου, έχει καταρρεύσει η δικτατορία και οι κάτοικοι οι οποίοι θα έχουν καταφέρει να σώσουν το χωριό τους από τον αφανισμό με την κατασκευή του αεροδρομίου, θα μετρούν τις πληγές τους, αλλά και τις χαρές τους. Μετά την Ασημίνα και τον Νικηφόρο οι οποίοι θα ανοίξουν ένα νέο και ευχάριστο κεφάλαιο στην ζωή τους, τον Λάμπρο και την Ελένη που έχουν δημιουργήσει την οικογένειά τους, σειρά έχει η Βιολέτα. Ο Μιλτιάδης υπήρξε ο έρωτας της ζωής της, αλλά τώρα ο Παναγιώτης, ο ταπεινός καφετζής (που υποδύεται ο Αλέξανδρος Καλπακίδης) θα είναι το στήριγμά της. Υπήρξε πάντα ο κρυφός του έρωτας και ο Σταμάτης (αυτό και αν είναι έκπληξη) θα τους βοηθήσει να είναι μαζί. Μάλιστα θα τους εμπιστευτεί και την ανατροφή του μικρού Ζαχαρία.

Η Βιολέτα δεν ξέρουμε ακόμη αν θα τον ερωτευτεί, αλλά σίγουρα τον αγαπά και θα του εμπιστευτεί την ζωή της. Την νέα ζωή που ξημερώνει για όλους στο Διαφάνι.