Η Γη της ελιάς: Οι γιατροί δίνουν στον Ιάκωβο 6 μήνες ζωής και το Twitter θρηνεί

Ιωάννα Τζανή
Η Γη της ελιάς: Οι γιατροί δίνουν στον Ιάκωβο 6 μήνες ζωής και το Twitter θρηνεί

Τα νέα είναι πολύ άσχημα για τον Ιάκωβο Βρεττάκο.

Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Ιάκωβος Βρεττάκος φαίνεται πως είναι πολύ πιο σοβαρό απ' ό,τι περίμενε εκείνος και η Αντιγόνη (ο μόνος άνθρωπος που γνωρίζει για αυτό). Οι γιατροί του δίνουν 6 μήνες προσδόκιμο ζωής και αυτό συγκλόνισε το τηλεοπτικό κοινό, αφού πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα στη Γη της ελιάς.

Με δάκρυα στα μάτια, ο Ιάκωβος ανακοινώνει αυτό που του είπε ο καθηγητής και το κοινό στο Twitter θρηνεί μαζί του. Τα έχουν βάλει για ακόμη μια φορά με τη σεναριογράφο Βάνα Δημητρίου και τον Αντρέα Γεωργίου που επιφύλασσαν ένα τόσο άσχημο γεγονός για το πιο χαμογελαστό και ευχάριστο ήρωα της σειράς.

Η Γη της ελιάς: Ο διάλογος Αρετής - Μυρτάλης προκάλεσε τρελό γέλιο στο Twitter

Η Φανή σκοτώνεται σε τροχαίο

Στο αποψινό επεισόδιο (17/6), ο Μάνος και ο Ισίδωρος επισκέπτονται τη Φανή και τη μικρή Αγγελική, και όλα δείχνουν να πηγαίνουν περίφημα μεταξύ τους. Ωστόσο, θα συμβεί κάτι που θα τους συγκλονίσει όλους. Όταν φτάνουν, η Φανή βρίσκεται στη δουλειά και έτσι την περιμένουν στο σπίτι της μαζί με τη μικρή.

Γυρίζοντας όμως από το γραφείο η Φανή έχει ένα τραγικό δυστύχημα. Ανοίγει το κινητό της για να δει ένα μήνυμα και αυξάνει ταχύτητα με αποτέλεσμα να τρακάρει και αυτό το ατύχημα να αποβεί μοιραίο για τη ζωή της.

Η Χάιδω και ο Λυκούργος θέλουν να δημοσιοποιήσουν τη σχέση τους

Η Βασιλική και ο Φίλιππος επιστρέφουν στη Μάνη, και το ζευγάρι χαίρεται που είναι και πάλι δίπλα στην κόρη του. Αργότερα, ο Λυκούργος και η Χάιδω ανακοινώνουν στον Φίλιππο ότι θέλουν να δημοσιοποιήσουν τη σχέση τους. Οι δυο τους νιώθουν πλέον έτοιμη να κυκλοφορήσουν ελεύθερα στη Μάνη χωρίς να κρύβονται.

Δες στην παρακάτω photo gallery τα tweets των θαυμαστών του Ιάκωβου.