Δέσποινα Βανδή: Το Twitter λάτρεψε την εμφάνισή της και εκείνη μας αποκάλυψε την γλυκιά της αμαρτία

Κατερίνα Μπούσιου
Δέσποινα Βανδή: Το Twitter λάτρεψε την εμφάνισή της και εκείνη μας αποκάλυψε την γλυκιά της αμαρτία

Τα περισσότερα σχόλια αφορούσαν την νέα της κουπ και το κίτρινο μεταλιζέ φόρεμά της. Η Δέσποινα Βανδή έκανε και μία αποκάλυψη που αφορά στερήσεις και αμαρτίες. 

Το χθεσινό chart show αφορούσε τα χορευτικά hits των τελευταίων 20 χρόνων και πριν εμφανιστούν στην σκηνή τραγουδιστές και καλεσμένοι, το Twitter ασχολήθηκε με την νέα εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή. Η νέα κουπ και το μεταλλιζέ κίτρινο αποκαλυπτικό φόρεμα έγιναν το μεγαλύτερο hit της βραδιάς.

Δέσποινα Βανδή και άλλες celebs αψηφούν την κακοκαιρία Genesis και εμφανίζονται απτόητες με μαγιό

https://www.instagram.com/p/Ce3RPDhMQAn

Sexy in yellow

Η Δέσποινα Βανδή εμφανίστηκε ανανεωμένη με μία yellow δημιουργία της Irene Angelopoulos με αποκαλυπτικό μπούστο και με μία νέα κουπ να συμπληρώνει την εμφάνισή της. Με καρέ μαλλιά που είχε ξανατολμήσει πολλές φορές στο παρελθόν από την αρχή μάλιστα της καριέρας της. Βέβαια δεν έκοψε τα μαλλιά της, αλλά ο κομμωτής Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος έκανε ένα ιδιαίτερο χτένισμα. Το γύρισμα της εκπομπής είχε γίνει αρκετές εβδομάδες πριν και η Δέσποινα που εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες που η ίδια έχει αναρτήσει, δεν έχει αλλάξει τα μαλλιά της, τα οποία είναι πιο μακριά σε μήκος.

https://www.instagram.com/p/CemLeHLshSd

Η βραδιά είχε αρκετές εκπλήξεις και την εμφάνιση αρκετών νέων και παλαιότερων καλλιτεχνών. Και σε μία συζήτηση που είχε η Δέσποινα με τον Πάνο Κιάμο, ρωτώντας τον ποια είναι η μεγάλη του αμαρτία, εκείνος απάντησε ο ύπνος, ενώ εκείνη έδωσε την δική της απάντηση, λέγοντας πως σε αυτό που δεν μπορεί να αντισταθεί, είναι το παγωτό: «Δηλαδή δεν θα μου πείς ότι θέλεις κάποια στιγμή να «τσακίσεις» μισό κιλό παγωτό;». Η Δέσποινα φυσικά αυτές τις αμαρτίες, τις απολαμβάνει αρκετά σπάνια. Μπορεί να είναι φαν της σοκολάτας, αλλά είναι αρκετά πειθαρχημένη στην διατροφή και στην γυμναστική της, για αυτό άλλωστε έχει και τέλειες αναλογίες. Πάντως στο επόμενο live θα έχουμε μία ακόμη διαφοροποίηση στα μαλλιά της, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία.

vandi.jpg

Δείτε στην photo gallery που ακολουθεί, μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια των χρηστών του Twitter.