H Jennifer Lopez αποκάλυψε με μία φωτογραφία τις σχέσεις του Ben Affleck με τα παιδιά της

Κατερίνα Μπούσιου
H Jennifer Lopez αποκάλυψε με μία φωτογραφία τις σχέσεις του Ben Affleck με τα παιδιά της

 (AP Photo/Marcio Jose Sanchez)

«Η αγάπη μας για εσένα δεν έχει όρια» γράφει σε ένα κείμενο στο blog της η Jennifer Lopez και δείχνει πως έχει κερδίσει ο Ben την αγάπη των παιδιών της. 

Η γιορτή του πατέρα απλά ήταν η αφορμή και η Jennifer Lopez εκτός από μία ανάρτησή της στο Instagram, έγραψε και ένα συγκινητικό κείμενο που το συνόδεψε με μία οικογενειακή φωτογραφία για να πλέξει το εγκώμιο στους δύο πιο σημαντικούς άντρες της ζωής της. Τον δικό της πατέρα και τον αρραβωνιαστικό της Ben Affleck. Και το φωτογραφικό στιγμιότυπο δείχνει ξεκάθαρα και το επίπεδο των σχέσεων που έχει εκείνος με τα δικά της παιδιά.

Jennifer Lopez-Ben Affleck

photo credits Associated Press

H Jennifer Lopez είναι ακόμα νευρική όταν έχει πρεμιέρα (ειδικά αν δεν είναι εκεί ο Ben Affleck)

«Δεν είχε καμία υποχρέωση για τα δικά μου παιδιά...»

Η Jennifer Lopez το πρωί της Κυριακής είχε κάνει μία συγκινητική ανάρτηση -video στο Instagram για να ευχηθεί στον Ben για την γιορτή του πατέρα. Ο Affleck είναι μπαμπάς 3 παιδιών από τον γάμο του με την ηθοποιό Jennifer Garner. Στην ανάρτηση τόνισε το πόσο γλυκός, ανιδιοτελής αφοσιωμένος μπαμπάς είναι. Αλλά είχε και συνέχεια.

https://www.instagram.com/p/CfAfaJNJWLx

Καταρχάς, έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο στο προσωπικό της blog για να ευχηθεί και στον δικό της πατέρα David, με ιδιαίτερα λόγια: «Δεν θα ξεχάσω που κάποτε μου είπες, ότι ο μόνος άνθρωπος στον κόσμο που δεν θα ζητήσει ποτέ τίποτε από εσένα, είμαι εγώ. Σε ευχαριστώ που πάντα υπήρξες ευγενής και υποστήριζες τα όνειρα και τις ιδέες μου. Μου έδειξες πως να είμαι καλός άνθρωπος. Και το έκανες με το δικό σου παράδειγμα». Το κείμενο ωστόσο συνόδευαν δύο φωτογραφίες. Μία με τον μπαμπά της και μία πιο οικογενειακή, με εκείνη τα δίδυμα παιδιά της Emma και Maximilian, τον Ben και φυσικά τον πατέρα της, από έξοδό τους για φαγητό.

jlo.JPG

Ο Βen έχει αγκαλιάσει τα παιδιά της και εκείνα είναι χαρούμενα. Για πρώτη φορά καταλαβαίνουμε πως αυτή η επανασύνδεση του ζευγαριού, έχει την δική τους συγκατάθεση και τον νιώθουν πια ως ένα αναπόσπαστο μέλος της οικογένειάς τους. Μπορεί να έχουν αδυναμία στον πατέρα τους Marc Antony αλλά ο Ben, φαίνεται πως τους έχει κερδίσει. Το ομολογεί άλλωστε και η ίδια η Lopez στο κείμενο της: «Σε παρακολουθώ ως πατέρα εδώ και ένα χρόνο τώρα και είσαι ο πιο αφοσιωμένος, αγαπημένος, ανιδιοτελής πατέρας. Και μάλιστα όχι μόνο στα δικά σου παιδιά, αλλά και στα δικά μου, για τα οποία δεν είχες καμία υποχρέωση. Σε ευχαριστούμε για όσα κάνεις για εμάς. Η αγάπη μας για εσένα δεν έχει όρια».

Όλοι πια καταλαβαίνουμε πως αυτός ο έρωτας οδηγείται ολοταχώς προς γάμο! Και μάλιστα χθες για να του δείξει την συμπαράστασή της, βρέθηκε και στα γυρίσματα της νέας του ταινίας. Με λευκό φόρεμα. Σαν πρόβα νυφικού;