Η Jennifer Lopez αποκαλύπτει πως τα αστεία για τους γλουτούς της είχαν ξεπεράσει τα όρια

Κατερίνα Μπούσιου
Η Jennifer Lopez αποκαλύπτει πως τα αστεία για τους γλουτούς της είχαν ξεπεράσει τα όρια

(AP Photo/Arnulfo Franco)

Invision

Τα σεξιστικά σχόλια και τα ανέκδοτα για τους καλογυμνασμένους γλουτούς της ήταν αρκετές φορές σκληρά, παραδέχεται η λατίνα Jennifer Lopez.

Στην ερώτηση για το ποιό είναι το πιο δυνατό σημείο στο σώμα της Jennifer Lopez, όλοι σε συντριπτική πλειοψηφία θα απαντήσουν για τους γλουτούς της. Αυτό όμως το ατού στο σώμα της, υπήρξε στην καριέρα της και ο εφιάλτης της. Ειδικά με τα χιλιάδες σεξιστικά και κάποιες φορές σκληρά σχόλια αλλά και τα ανέκδοτα που γίνονταν για τις διάσημες καμπύλες της. Πως όμως αντιδρούσε εκείνη; Η απάντηση που δίνει έχει σχέση και με τις γενικότερες αλλαγές που έκανε για τον τρόπο που αντιλαμβάνεται την δημοσιότητα.

https://www.instagram.com/p/Cb3E0lTvdp0

Η ασφάλεια των 300 εκατομμυρίων στους γλουτούς

Η λατίνα σταρ είναι διάσημη για τα τραγούδια της και την φωνή της, αλλά και για το twerking της, την γρήγορη χορευτική κίνηση με τους γλουτούς της. Εκμεταλλεύτηκε το χάρισμα που της έδωσε η φύση, το βελτίωσε με την γυμναστική και έφτασε μάλιστα στο σημείο να ασφαλίσει για 300 εκατομμύρια τους γλουτούς της. Ακόμη και από κυτταρίτιδα. Αυτή και αν είναι επένδυση. Η Jennifer Lopez εκμεταλλεύτηκε στην καριέρα της την σέξι εμφάνισή της και πολλές φορές από μόνη της, στόχευε τα βλέμματα των θαυμαστών της στο δυνατό της σημείο. Ακόμη και γκαρνταρόμπα της στην σκηνή ήταν πάντα με ολόσωμες φόρμες ή στενά σορτς, που τόνιζαν το σέξι ατού της.

Στην νέα της ταινία Ηalftime στο Netflix, ένα ιδιότυπο ντοκιμαντέρ για την ζωή της, η Lopez εκτός από τις προσωπικές της σχέσεις, αναφέρθηκε και στα χιλιάδες ανέκδοτα και ακραία σεξιστικά σχόλια που δεχόταν για τους γλουτούς της. Και βάζει ένα απόσπασμα από παλαιότερη συνέντευξή της όπου λέει χαρακτηριστικά: «Είναι σκληρό όταν καταλαβαίνεις ότι οι άλλοι θεωρούν ότι είσαι ανέκδοτο. Αλλά τελείωσα με όλα αυτά. Δεν είχα σκοπό να επηρεαστώ. Μεγάλωσα δίπλα σε γυναίκες που είχαν καμπύλες. Δεν ντρεπόμουν για αυτές».

Η Lopez ωρίμασε με όσα πέρασε και στην συνέχεια του ντοκιμαντέρ αναφέρει και τον τρόπο που βρήκε για να μην επηρεάζεται, είτε από τα σεξιστικά σχόλια, είτε από τις αδιάκριτες αναφορές στην πολυτάραχη προσωπική της ζωή. Και μάλιστα αφήνει τον αγαπημένο της Ben Affleck να μεταφέρει μία συζήτησή τους όπου εκείνη του απαντά:«Είμαι λατίνα, είμαι γυναίκα και ήταν αναμενόμενο να συμβαίνουν όλα αυτά. Ξέρω όμως ποια είμαι». Με λίγα λόγια, η αυτοπεποίθηση που απέκτησε την βοήθησε να ξεπεράσει κάθε της τραύμα.