Η Δούκισσα Νομικού μάς έδωσε την πόζα που θα αντιγράψουμε όλες με μαγιό στην παραλία

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Δούκισσα Νομικού μάς έδωσε την πόζα που θα αντιγράψουμε όλες με μαγιό στην παραλία

Το μοντέλο-παρουσιάστρια φόρεσε bikini και έφερε το καλοκαίρι στις οθόνες μας.

H Δούκισσα Νομικού είναι μια από τις πιο δημοφιλείς και αγαπητές γυναίκες στην Ελληνική showbiz. Το μοντέλο-παρουσιάστρια μετρά περισσότερους από 800 χιλιάδες ακόλουθους στο Instagram οι οποίοι εμπνέεονται συχνά από εκείνη σε θέματα μόδας, ομορφιάς και lifestyle.

Το λαμπερό μοντέλο διατηρεί αξιοζήλευτες αναλογίες χάρη στην υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια σε συνδυασμό πάντα με τακτική άσκηση. Πριν λίγες ώρες η «Dutchess» έκανε μια ανάρτηση μετά από αρκετά 24ωρα Instagram-ικής απουσίας.

Η Δούκισσα φόρεσε bikini και απέδειξε πως είναι μια από εμάς

Η Δούκισσα Νομικού φόρεσε ένα printed bikini, ροζ bucket καπέλο και το λαμπερό της χαμόγελο για να βγει για ηλιοθεραπεία στον κήπο. Το μοντέλο πόζαρε εμφανώς ευδιάθετη στον φωτογραφικό φακό, δίνοντάς μας έμπνευση για τις καλοκαιρινές μας πόζες.

https://www.instagram.com/p/CfCW4amrezf

«Έχω 5 μέρες να ποστάρω κάτι και είπα να βάλω αυτές 😄 (Βασικά η δεύτερη φωτό μαρέσει περισσότερο #mightdeletelater», έγραψε η παρουσιάστρια υπονοώντας ότι βρισκόταν σε μεγάλο δίλημμα για την φωτογραφία που ήθελε να ανεβάσει και ίσως μελλοντικά την σβήσει από το προφίλ της.

https://www.instagram.com/p/CdBMg26N_04

Η διατροφή που ακολουθεί η Δούκισσα Νομικού

Η Δούκισσα αποκάλυψε πρόσφατα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως ξυπνάει στις 8 το πρωί και τρώει πρωινό με τον γιο της, Σάββα περίπου στις 8.20. Ο παρουσιαστής τη ρώτησε αναλυτικά πώς μοιράζει τα γεύματά της μέσα στην καθημερινότητα, με τη Δούκισσα να απαντά: «Για πρωινό θα φάω chocolate stars μαζί με τον Σάββα. Είναι κάτι δημητριακά παιδικά, βιολογικά με σοκολάτα (περίπου κατά τις 8.20). Κατά τις 11, τρώω φρουτάκια. Σήμερα έφαγα αχλαδάκι, μηλαράκι, λωτό. Στη 1, θα φάω μεσημεριανό, αφού τρώνε και τα παιδιά στη 1. Δευτέρες τρώμε φακές (ένα μπολ) με ρύζι και μία φέτα μαύρο ψωμί. Και μία σαλατούλα για να παίρνουν παράδειγμα και τα παιδιά. Μετά, μπορεί να φάω κατά τις 4, κανένα παγωτάκι, ένα γλυκάκι, κανονικό, σοκολατένιο. Μετά, τρώμε 7.30 το βραδινό. Αυτό είναι το μυστικό, τρώω νωρίς βραδινό. Θα φάω ό,τι τρώνε και τα παιδιά. Pizza, μακαρόνια με τυρί, το μεσημεριανό αν ήταν κανένα κρεατάκι ωραίο, λίγο παστιτσάκι. Είναι η τελευταία φορά που θα φάω».

Ο γιος της Δούκισσας πήρε το πρώτο του μετάλλιο κι εκείνη δεν μπορεί να το διαχειριστεί

Η γυμναστική που κάνει η Δούκισσα για να διατηρεί τις αναλογίες της

Η Δούκισσα Νομικού έχει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά στην εγχώρια showbiz ακόμη και μετά από δύο εγκυμοσύνες. Το μοντέλο-παρουσιάστρια έχει αναφέρει πολλές φορές πως ακολουθεί ένα αρκετά ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής και δεν παραλείπει να γυμνάζεται τακτικά.

Σε παλαιότερο Q&A που είχε πραγματοποιήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε την γυμναστική που κάνει αλλά και την διατροφή που επιλέγει στην καθημερινότητα της. Η Δούκισσα Νομικού εξήγησε στους followers της ότι κάνει 4 φορές την εβδομάδα γυμναστική ενώ όπως είπε δεν κάνει δίαιτα αλλά τρώει 5 σπιτικά γεύματα. Επιπλέον δεν τρώει ποτέ βραδινό μετά τις 8 το βράδυ.

Πηγή κεντρικής: dutchesss_