Η Eva Mendes θα επιστρέψει στον κινηματογράφο αλλά με μία βασική προϋπόθεση

Η Eva Mendes θα επιστρέψει στον κινηματογράφο αλλά με μία βασική προϋπόθεση

Η τελευταία δουλειά της Eva Mendes στο σινεμά ήταν πριν 8 χρόνια.

Μπορεί να είναι hot όνομα στο Hollywood και να συζητιέται συχνά, όμως η Eva Mendes έχει 8 χρόνια να εμφανιστεί στον κινηματογράφο. Ναι, η ηθοποιός είναι πολύ καιρό εκτός κινηματογραφικής πραγματικότητας, αλλά φαίνεται πως τώρα σιγά-σιγά σκέφτεται να επιστρέψει. Όχι, όμως, όπου κι όπου και όχι σε ό,τι της προταθεί. Η Eva Mendes θα επιστρέψει στη δουλειά της μόνο υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Οι σπάνιες φωτογραφίες του Ryan Gosling και της Eva Mendes με τις κόρες τους

Η Eva Mendes δεν θα δεχθεί σκηνές sex και βίας

Η Eva Mendes εμφανίστηκε την Τρίτη (10/5) στο αμερικανικό talk show «The View» και μίλησε για την αποχή της από τη δουλειά τα τελευταία 8 χρόνια, αλλά και για μια πιθανή επιστροφή της. «Έχω μια πολύ μικρή λίστα με το τι θέλω να κάνω», ανέφερε η Eva Mendes. Και συμπλήρωσε: «Πριν τα παιδιά, θέλω να πω, αν ήταν ένα διασκεδαστικό project- αλλά τώρα δεν θα κάνω ό,τι περιέχει βία, ούτε θέλω να κάνω κάτι που να έχει sex: Η λίστα είναι μικρή».

Και αναρωτιόμαστε εμείς τώρα… Μήπως ο Ryan Gosling ζηλεύει και δεν αφήνει το κορίτσι του να κάνει πιο προκλητικές σκηνές; Ή μήπως η star δεν θέλει τα παιδιά της να δουν τη μαμά τους σε πιο τρυφερά ενσταντανέ με άλλον άντρα; Η ηθοποιός, πάντως, φαίνεται αποφασισμένη όσον αφορά τα «θέλω» της στη δουλειά και δεν πρόκειται να κάνει πίσω.

Ο τελευταίος ρόλος της Eva Mendes

Ο τελευταίος ρόλος της Eva Mendes ήταν το 2014 στο «The Lost River», το οποίο είχε γράψει και είχε σκηνοθετήσει ο σύζυγός της, Ryan Gosling. Όταν η ίδια ρωτήθηκε αν θα έκανε τώρα έναν ρόλο που να πληροί τα κριτήριά της, εκείνη απάντησε: «Το ελπίζω. Θα πρέπει να είναι καλό και καθαρό».

eva_mendes.jpg

«Σαν αυτά που κάνει η Disney», είπε η μία εκ των παρουσιαστριών, Whoopi Goldberg, με την Eva Mendes να απαντά γεμάτη ενθουσιασμό: «Disney! Τέλεια».