Κάτια Ταραμπάνκο: «Δεν είναι ο πρώτος πόλεμος που συμβαίνει γύρω μας, δεν μπορώ να τα βάψω μαύρα»

Κάτια Ταραμπάνκο: «Δεν είναι ο πρώτος πόλεμος που συμβαίνει γύρω μας, δεν μπορώ να τα βάψω μαύρα»

Η απρόβλεπτη απάντηση του μοντέλου για τον πόλεμο στη χώρα της, την Ουκρανία.

Η Κάτια Ταραμπάνκο έμαθε για τον πόλεμο που συμβαίνει στη χώρα της όσο βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο και παρ' όλα αυτά στάθηκε δυνατή και συνέχισε να αγωνίζεται, μέχρι που το κοινό αποφάσισε ότι είναι η παίκτρια που θέλει να αποχωρήσει από το Survivor. Αφού επέστρεψε στην Ελλάδα, το μοντέλο από τη Μαριούπολη έχει μιλήσει αρκετές φορές για το συγκεκριμένο ζήτημα, αλλά και για τα συναισθήματα που βίωσε μόλις το έμαθε, αφού στην Ουκρανία βρίσκονται και συγγενείς της.

Ωστόσο, αυτή τη φορά η Κάτια προκάλεσε αντιδράσεις στα social media όταν μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ίδια θέλησε να απαντήσει με τον δικό της τρόπο σε ερώτηση follower της σχετικά με τον πόλεμο που μαίνεται στη χώρα της.

Η Κάτια Ταραμπάνκο κάνει πρόβα νυφικού και δηλώνει: «Μου κάνουν 5-6 προτάσεις γάμου τη βδομάδα»

Όταν, λοιπόν, ο ακόλουθός της τη ρώτησε: «Δεν είναι άβολο που δεν μιλάς για την Ουκρανία αλλά ταυτόχρονα ανεβάζεις την καλοπέρασή σου;», εκείνη έδωσε μια απάντηση που μάλλον κανείς δεν περίμενε.

Συγκεκριμένα, η Κάτια είπε: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι άβολο αυτό. Δεν είναι ο πρώτος πόλεμος που συμβαίνει γύρω μας, απλά είναι ο πρώτος πόλεμος που συμβαίνει πιο κοντά σε εμάς. Από εκεί και πέρα, να τα βάψω μαύρα; Εγώ ό,τι μπορώ να κάνω το κάνω και προχωράμε, δουλεύουμε για να βοηθάμε».

Η αντίδραση της Κάτιας μόλις έμαθε για τον πόλεμο στην Ουκρανία ενώ βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο

Βέβαια, η Κάτια Ταραμπάνκο έχει ξεκαθαρίσει στο παρελθόν ότι είναι ευαισθητοποιημένη με τον πόλεμο στην Ουκρανία, αφού εκτός από χώρα καταγωγής της, βρίσκονται εκεί και πολλά αγαπημένα της πρόσωπα, για τα οποία ανησυχεί πολύ.

Η 25χρονη έμαθε για τον πόλεμο μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας όσο βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο και το γεγονός τη σόκαρε. Σε συνέντευξη που έδωσε στο «Love It» τον περασμένο Μάρτιο αμέσως μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι επιβίωσης, το μοντέλo είχε εξομολογηθεί:

«Όταν μου το είπαν τα έχασα τελείως. Έχουμε 2022 και ακόμα υπάρχει πόλεμος; Να πεθαίνει κόσμος; Να πυροβολούν; Ήμουν τελείως χαμένη και αγχώθηκα για τους συγγενείς μου. Μου είπαν ότι καταστράφηκε όλη μου η πόλη οπότε είναι περίεργο. Όλοι όμως είναι καλά από τους δικούς μου, αλλά δεν μου αρκεί αυτό. Θα είναι πολύ εγωιστικό να είμαι καλά εγώ επειδή είναι καλά οι δικοί μου».