Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποκάλυψε τι θα ήθελε να κάνει στην τηλεόραση

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποκάλυψε τι θα ήθελε να κάνει στην τηλεόραση

Το μοντέλο-παρουσιάστρια μίλησε για τη σχέση της με την Βίκυ Καγιά και το επόμενο επαγγελματικό της βήμα.

Μετά τις ανέμελες διακοπές της στις Κάννες, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επέστρεψε στην πρωτεύουσα άκρως ανανεωμένη. Το μοντέλο- παρουσιάστρια έδωσε το παρών σε event γνωστής εταιρείας παπουτσιών και δεν δίστασε να μιλήσει με αφοπλιστική ειλικρίνεια στις κάμερες του «Πρωινού».

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το «Love Island»

Παρά τις έντονες φήμες που θέλουν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να παρουσιάζει την επόμενη σεζόν το «Love Island» στον ΣΚΑΙ, το μοντέλο δε θέλησε να δώσει σαφή απάντηση για το συγκεκριμένο project.

«Δεν έχω ιδέα για ποιο πράγμα μου μιλάς. Θα μπορούσα να προσπαθήσω κάτι εκτός μόδας. Είμαι διατεθειμένη για όλα, εσείς είσαστε; Θα δούμε τι θα γίνει. Πολλά πράγματα με ενδιαφέρουν», είπε η Ηλιάνα on camera. Όταν ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή, η Ηλιάνα απέφυγε με μαεστρία να απαντήσει, χαρίζοντας ένα μεγάλο χαμόγελο.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Οι αποκαλύψεις για τον Snik και το επαγγελματικό της μέλλον

H σχέση της με την Βίκυ Καγιά

«Δεν υπάρχει θέμα με τη Βίκυ, όλα καλά. Οι πόρτες είναι για να ανοίγουν και να κλείνουν, ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Εγώ της εύχομαι καλή επιτυχία μέσα από την καρδιά μου πραγματικά, έχουν περάσει 3 χρόνια ήρθε η ώρα να το ξεπεράσουμε όλο αυτό», είπε στους δημοσιογράφους η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, βάζοντας τέλος σε όσα γράφονταν τον τελευταίο καιρό για την μεταξύ τους κόντρα.

Το ταξίδι στις Κάννες με τον Δημήτρη Γιαννέτο

Στις Κάννες μαζί με τον κολλητό της φίλο, Δημήτρη Γιαννέτο βρέθηκε τα προηγούμενα 24ωρα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Το μοντέλο και ο διάσημος hair stylist απόλαυσαν τις βόλτες τους στην Γαλλική ριβιέρα και δεν σταμάτησαν να δημοσιεύουν φωτογραφίες στα social media.

«Με τον έρωτα της ζωής μου», έγραφε η λεζάντα κάτω από τη selfie φωτογραφία τους που πόσταρε o Δημήτρης Γιαννέτος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/Cd281r9Nhfy

Πηγή κεντρικής: ilianapapageorgiou