Η Shakira μας διαβεβαιώνει πως όλα είναι καλά μετά τον χωρισμό της με τον Πικέ

Κατερίνα Μπούσιου
Η Shakira μας διαβεβαιώνει πως όλα είναι καλά μετά τον χωρισμό της με τον Πικέ

(AP Photo/Manu Fernandez, File)

Το νέο της τραγούδι «Don't you worry», δίνει ξεκάθαρο μήνυμα για την ψυχολογική της κατάσταση και έχει κάνει ρεκόρ προβολών. Πως νιώθει η Shakira μετά τον χωρισμό της με τον Πικέ;

Μην ανησυχείτε, όλα καλά με την Shakira. Η κολομβιανή τραγουδίστρια λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της με τον ποδοσφαιριστή και πατέρα των δύο της παιδιών, Gerard Pique, μας διαβεβαιώνει πως είναι καλά και προσπαθεί να ξαναβρεί τον εαυτό της. Το τραγούδι Don't you worry (σ.σ μην ανησυχείς) με το σαφέστατο μήνυμα για τον πρώην έρωτα της ζωής της, κάνει ήδη ρεκόρ προβολών στο You Tube.

https://www.instagram.com/p/Cc8KGOEDi3o

Mήνυμα αυτοπεποίθησης από την εξωγήινη Shakira

Η λατίνα τραγουδίστρια μετά από αποχή αρκετών χρόνων από την δισκογραφία, επέστρεψε με ένα νέο τραγούδι, το οποίο γνωρίζει ήδη επιτυχία, στα απόνερα του χωρισμού της. Το τραγούδι, Don't you worry, είναι σε συνεργασία με τους Black Eyed Peas και τον David Guett. Στο video clip του τραγουδιού στο οποίο και συμμετέχουν, οι πρώτοι παίζουν τον ρόλο των εξωγήινων που επικοινωνούν μαζί της, μέχρι και εκείνη να γίνει όμοια τους. Το μήνυμα από τον άλλο κόσμο είναι ξεκάθαρο για το πως νιώθει για τον Pique, αλλά και πως νιώθει η ίδια. Αρκετοί θαυμαστές της σε όλον τον κόσμο, θεωρούν πως δεν είναι σύμπτωση όλο αυτό. Αν και μπορεί να είναι μία σύμπτωση.

Ειδικά ο στίχος: «Νιώθω τόσο ζωντανή, που θα ζήσω την καλύτερή μου ζωή. Κάνω αυτό που μου αρέσει. Ήμουν κάτω, τώρα σηκώνομαι. Το κεφάλι ψηλά και τα μάτια μου ψηλά», είναι σαφέστατος συνειρμός. Ελπίζουμε τουλάχιστον οι στίχοι, να συμβαδίζουν με την ψυχολογική της κατάσταση. Ειδικά με όλη αυτή την φημολογία που δεν έχει σταματήσει και αφορά τα ερωτικά παραστρατήμα του πρώην συντρόφου της και πατέρα των δύο της παιδιών. Πριν από λίγες μία δυσαρεστημένη μαμά για να εκδικηθεί τον ποδοσφαριστή που αρνήθηκε να βγάλει φωτογραφία με τον γιο της, δημοσίευσε μία φωτογραφία του με μιά άγνωστη ξανθιά κοπέλα δίπλα του. Το θέμα της απιστίας του, δεν έχει ξεχαστεί ως η πιθανή αφορμή του χωρισμού τους.

Ωστόσο και λόγω του promo του τραγουδιού της η Shakira θα δώσει σύντομα μία αναλυτική συνέντευξη και τότε θα μας λυθούν όλες οι απορίες.

Η Jennifer Lopez παραδέχεται πως η συνεργασία της με την Shakira ήταν η χειρότερη ιδέα στον κόσμο