Θανάσης Πατριαρχέας: Μετά το «αντίο» στον Σασμό ετοιμάζει την καλοκαιρινή βάφτιση των παιδιών του

Κατερίνα Μπούσιου
Θανάσης Πατριαρχέας: Μετά το «αντίο» στον Σασμό ετοιμάζει την καλοκαιρινή βάφτιση των παιδιών του

Ο τηλεοπτικός Άγγελος έχει ένα άδοξο τέλος, αλλά σημαντικό για τις εξελίξεις που έρχονται στην τηλεοπτική σειρά. Το καλοκαίρι ωστόσο του ηθοποιού Θανάση Πατριαρχέα θα έχει χαρούμενη κατάληξη με την βάφτιση των παιδιών του. 

Τα μη ευχάριστα νέα που αφορούν στον ρόλο του ως Άγγελος στον Σασμό του Alpha, τα είχαμε ήδη πληροφορηθεί και σας τα είχαμε μεταφέρει. Αφού όμως δολοφονηθεί ο αγαπημένος γιατρός της τηλεοπτικής σειράς, θα δημιουργήσει ένα ντόμινο εξελίξεων που θα μας οδηγήσουν ολοταχώς στην δεύτερη και ακόμη πιο συναρπαστική σεζόν. Ο Θανάσης Πατριαρχέας ωστόσο, μετά το «αντίο» στον Σασμό, ετοιμάζεται για ένα δημιουργικό αλλά και ευχάριστα προσωπικά καλοκαίρι.

https://www.instagram.com/p/CdqJhR4IDwA

Το άνανδρο χτύπημα

Από την πολύ ρεαλιστική φωτογραφία που ο ίδιος ο Θανάσης Πατριαρχέας είχε αναρτήσει στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram, λουσμένος στο αίμα, είχαμε καταλάβει πως το χτύπημα ήταν πισώπλατο. Άνανδρο για ένα κρητικό όπως καταλαβαίνετε. Αυτό το στοιχείο κρατήστε το, όταν συλληφθεί ως κύριος ύποπτος ο Μαθιός. Είχε προηγηθεί όπως αποκλειστικά σας είχαμε αποκαλύψει, ένας μεγάλος του καβγάς με τον γιατρό και τα βλέμματα όλων στράφηκαν αυτόματα πάνω του. Η σύλληψή του θα γίνει φυσικά την ημέρα του γάμου του.

Σασμός: Ο Άγγελος καταγγέλλει τον Μαθιό για ξυλοδαρμό λίγο πριν την δολοφονία του

Ο ρόλος του Θανάση Πατριαρχέα στην σειρά λήγει κάπως άδοξα, αλλά δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε. ότι ο ηθοποιός στάθηκε επάξια σε έναν ρόλο που ξεκίνησε μεν διαφορετικά αλλά είχε πολύ ενδιαφέρουσες εναλλαγές πριν την κορύφωση. Και σειρά έχουν τα ευχάριστα που θα συμβούν στην προσωπική του ζωή αυτό το καλοκαίρι.

patriarxeaskori.jpg

Εκτός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο που θα έχει στην θεατρική παράσταση «Η μεγάλη πλεκτάνη», θα ζήσει και μία ιδιαίτερη οικογενειακή στιγμή, αφού θα βαφτίσει τις δύο του πριγκίπισσες, τις κόρες του. Στις 16 Ιουλίου στην Πύλο θα γίνει το μυστήριο, με την μεγαλύτερη κόρη του, δύο χρονών σήμερα, να παίρνει το όνομα της μητέρας του Σταύριας (πολύ ιδιαίτερο) και την ενός έτους κόρη του να βαφτίζεται ως Κύνθια.

https://www.instagram.com/p/CfD2_ODsXRX

Τον Αύγουστο θα ξεκινήσουν οι καλοκαιρινές του διακοπές, με όλη την οικογένεια και την εγκυμονούσα στο τρίτο τους παιδί σύζυγό του, Bίβιαν. Και αναρωτιέστε για το φύλο του μωρού; Είναι και πάλι κοριτσάκι. Ωστόσο ο ηθοποιός θέλει να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο η οικογένεια του. Αφού όπως είχε πει χαρακτηριστικά σε συνέντευξη του: «Θέλουμε πολλά παιδιά. Αν πάνε όλα καλά και αντέχει η Βίβιαν, μακάρι να κάνουμε όσα γίνεται».