Η Αγγελική Νικολούλη γράφει τον επίλογο στην υπόθεση της Πάτρας και όλοι βλέπουν την σύμπτωση

Κατερίνα Μπούσιου
Η Αγγελική Νικολούλη γράφει τον επίλογο στην υπόθεση της Πάτρας και όλοι βλέπουν την σύμπτωση

Η τελευταία της εκπομπή για αυτή την τηλεοπτική σεζόν την Παρασκευή, θα θυμίζει εκείνη που έκανε αντίστοιχα την περσινή χρονιά με την δολοφονία της Καρολάιν και την σύλληψη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. 

Για 24η χρονιά το Φως στο Τούνελ, η μακροβιότερη πλέον εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, ρίχνει τίτλους τέλους αυτή την Παρασκευή και η Αγγελική Νικολούλη γράφει παράλληλα τον επίλογο στην υπόθεση της Πάτρας. Τραγική συγκυρία: Αυτό μας θυμίζει μία αντίστοιχη εκπομπή που έκανε την περσινή χρονιά.

https://www.instagram.com/p/CfHHHBloMt3

Το ξεκάθαρο μήνυμα της Αγγελικής

Στο νέο τρέιλερ η λέξη επίλογος αλλά και η φράση «άγνωστες συνομιλίες έρχονται στο φως» δίνονται με έμφαση, για να τονιστούν προφανώς κάποιες νέες εξελίξεις ή κάποια στοιχεία τα οποία η Αγγελική Νικολούλη σκόπευε να αφήσει να δημοσιοποιηθούν μετά και το πόρισμα των ιατροδικαστών. Η θέση της εδώ και αρκετές εκπομπές είναι σαφής. Αυτό πάντως, που και οι τηλεθεατές που την ακολουθούν πιστά εδώ και χρόνια της επεσήμαναν στο Twitter, είναι να δοθεί επιτέλους δικαίωση για να ησυχάσουν οι τρεις αθώες ψυχές. Τα παιδιά της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια κλείνει την φετινή τηλεοπτική της χρονιά στο Mega με μία εκπομπή που μπορεί να εξελιχθεί σε νυχτερινό μαραθώνιο. Η υπόθεση της Πάτρας έχει εξελίξεις με την κατάθεση μαρτύρων και ίσως μέχρι την Παρασκευή να έχουμε ανατροπές που αφορούν απαγγγελία κατηγορίας για τον θάνατο της Ίριδας και της Μαλένας. Ωστόσο αυτή η τελευταία εκπομπή, γύρισε την μνήμη των τηλεθεατών έναν χρόνο πριν.

Φως στο Τούνελ:Η κοινή μοίρα του Θύμιου με τον Άλεξ στο μικροσκόπιο της Αγγελικής Νικολούλη

Όταν η Αγγελική Νικολούλη έκανε φινάλε με την υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν για να επανέλθει μία εβδομάδα αργότερα με έκτακτη εκπομπή, μετά την σύλληψη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Τότε αν θυμάστε, είχε αποφασίσει να αποκαλύψει στοιχεία της έρευνάς της, τα οποία είχε κρατήσει χωρίς να τα δημοσιοποιήσει, περιμένοντας να επιληφθεί η αστυνομία και να κάνει την σύλληψη του πιλότου. Είχε διευκρινίσει μάλιστα πως τα είχε δώσει η ίδια στις αρχές. Και αυτά τα στοιχεία δεν ήταν άλλα, από τις τηλεφωνικές συνομιλίες που είχε μαζί του και τα γραπτά μηνύματα τα οποία είχαν ανταλλάξει. Λέτε να συμβεί κάτι παρόμοιο και με την εκπομπή της Παρασκευής;