Η Γη της ελιάς:Το ψεύτικο έμφραγμα της Αρετής προκάλεσε οργή στο Twitter

Η Γη της ελιάς:Το ψεύτικο έμφραγμα της Αρετής προκάλεσε οργή στο Twitter

Η Αρετή παίζει και το τελευταίο της χαρτί για να μην φύγει ο Στέφανος για την Ισπανία, αλλά τελικά το μόνο που καταφέρνει είναι να ρεζιλευτεί στα μάτια του.

Πιο χειριστική μάνα από την Αρετή στη Γη της ελιάς δύσκολα θα συναντήσει κανείς. Η σκληρή Μανιάτισσα δεν θέλει με τίποτα να φύγει ο γιος της ο Στέφανος για τα «ξένα» και φτάνει ακόμα και στο σημείο να προσποιηθεί ότι παθαίνει έμφραγμα προκειμένου να τον ανησυχήσει και να μείνει στη Μάνη να τη φροντίζει.

Έλα, όμως, που τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα περίμενε η Αρετή... Ενώ στην αρχή το σχέδιο πιάνει και ο Στέφανος λέει στην Ασπασία ότι δεν θα πάει στην Ισπανία, τελικά ακούει μια συζήτηση που τον κάνει να συνειδητοποιήσει ότι όλο αυτό ήταν ένα σχέδιο της μάνας του για να τον χειραγωγήσει. Το κοινό στο Twitter, πάντως, δίκασε κανονικότατα την Αρετή, που χρησιμοποιεί τόσο δόλια μέτρα για να περάσει το δικό της.

Δες στην παρακάτω photo gallery τα tweets για την Αρετή.

Η Γη της ελιάς: Η σκηνή με τον Ισίδωρο και τη μικρή Αγγελική συγκίνησε το κοινό στο Twitter

Η Μυρτάλη βρίσκει όλη της την οικογένεια απέναντί της

Στο αποψινό επεισόδιο (24/6), η Μυρτάλη ανακοινώνει σε όλους ότι θέλει να παίρνει αποφάσεις στην επιχείρηση ως ισότιμη συνέταιρος. Αυτή τη φορά, όμως, θα τους βρει όλους απέναντί της, ακόμα και την Ιουλία, αφού η θεία της θεωρεί πως η κατάσταση έχει ξεφύγει και η υπεροψία της έχει φτάσει σε άλλο επίπεδο. Η Ιουλία κάνει κάθε προσπάθεια να συνετίσει τη Μυρτάλη, όμως δεν φαίνεται να καταφέρνει κάτι.

Ο Στέφανος «ξεσκεπάζει» την Αρετή

Ο Στέφανος αποχαιρετά τον Στάθη και τη Βασιλική, και όλα δείχνουν ότι οι σχέσεις τους έχουν ξαναβρεί τις παλιές τους ισορροπίες. Η Αρετή, απτόητη, αποφασίζει να βάλει σε εφαρμογή το σχέδιο της Ασπασίας, «χρησιμοποιώντας» και την Αντιγόνη.

https://www.instagram.com/p/CfJ43YyrjxP

Δίνει μια κακοπαιγμένη παράσταση και υποκρίνεται ότι παθαίνει έμφραγμα, αλλά δυστυχώς για εκείνη ο Στέφανος θα καταλάβει το ψέμα της και θα την ξεσκεπάσει.