Chart Show: Οι ερωτικές επιτυχίες, η εμφάνιση της Κατερίνας Στανίση και η αποθέωση στο Twitter

Chart Show: Οι ερωτικές επιτυχίες, η εμφάνιση της Κατερίνας Στανίση και η αποθέωση στο Twitter

Οι τηλεθεατές απόλαυσαν ένα επεισόδιο με πολύ μουσική, λαμπερούς καλεσμένους και αγαπημένες επιτυχίες.

Ένα ακόμη επεισόδιο του «Chart Show» παρακολούθησαν οι τηλεθεατές του ALPHA το βράδυ του Σαββάτου (25.06). Το μουσικό show που παρουσιάζει επιτυχώς η Δέσποινα Βανδή εξύμνησε τους 30 πιο επιτυχημένους ερμηνευτές του έρωτα της τελευταίας εικοσαετίας.

Μαζί της, όπως κάθε φορά ο Γιώργος Αρσενάκος, και ο Chart Expert, Πέτρος Δραγουμάνος οι οποίοι αποκωδικοποίησαν τη γλώσσα του έρωτα μέσα από τη μουσική και μοιράστηκαν με το κοινό τα μυστικά της επιτυχίας των ερμηνευτών.

Ο Γιάννης Πλούταρχος μας ταξίδεψε μουσικά στον έρωτα, ερμηνεύοντας μερικές από τις κορυφαίες επιτυχίες του. Στη μουσική σκηνή του «Chart Show» βρέθηκαν πολλά μεγάλα ονόματα της εγχώριας μουσικής βιομηχανίας ανάμεσά τους οι: Βαλάντης, Γιάννης Γρόσης, Ηρώ, Βίκυ Καρατζόγλου, Κατερίνα Στανίση, Άγγελος Τσίγας, Θοδωρής Φέρρης. Λίγο αργότερα η Δέσποινα Βανδή υποδέχτηκε την Αντιγόνη Βιντιάδη, τον Βασίλη Φουρτούνη και τον Μάριο Ψιμόπουλο.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Κατερίνας Στανίση

Η δημοφιλής λαϊκή τραγουδίστρια εμφανίστηκε στη σκηνή και τραγούδησε κάποιες από τις κορυφαίες επιτυχίες της, όπως το «Μυστικέ μου έρωτα» και αποκάλυψε ότι το κομμάτι είναι γραμμένο για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.

«Και το “Σ’ έχω κάνει Θεό” είναι αφιερωμένο σε ένα πρόσωπο και όλα μου τα ερωτικά τραγούδια είναι αφιερωμένα σε αυτό το πρόσωπο», είπε χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/CfPgza6DfdV

Δέσποινα Βανδή: Το Twitter λάτρεψε την εμφάνισή της και εκείνη μας αποκάλυψε την γλυκιά της αμαρτία

Το επικό σχόλιο της Δέσποινας Βανδή για την κόρη της και τον γιο του Γιάννη Πλούταρχου

Σε μία από τις προηγούμενες εκπομπές η Δέσποινα Βανδή είχε καλεσμένο τον γιο του Γιάννη Πλούταρχου, Γιώργο Κακοσαίο, ενώ στα παρασκήνια ήταν και η κόρη της Μελίνα. Η τραγουδίστρια σύστησε τα δύο παιδιά και αμέσως οι φήμες περί φλερτ είδαν το φως της δημοσιότητας, χωρίς ωστόσο αυτό να υφίστανται.

«Έκανε και παιδιά και επιτυχίες. Και όχι απλά παιδιά, καλλίφωνα παιδιά, τέλος πάντων μετά θα πάμε εκεί συμπέθερε. Αυτό που ήρθε το παιδί σου εδώ και ήρθε και το δικό μου εντελώς τυχαία εκείνη την ημέρα… Λέω ελάτε να σας γνωρίσω, γιατί αισθάνθηκα ότι έχουμε μεγαλώσει και μεγάλωσαν και τα παιδιά μας και είπα “έλα να σου γνωρίσω το παιδί ενός συνάδελφου”. Και βγήκαμε συμπέθεροι», είπε η Δέσποινα Βανδή με τον Γιάννη Πλούταρχο να απαντά: «Βέβαια η κόρη σου είναι μια κούκλα, από που να πάρει…».

Το Twitter «πήρε φωτιά»

Για μια ακόμη φορά το Chart Show βρέθηκε στο επίκεντρο του Ελληνικού Twitter. Οι χρήστες της δημοφιλούς πλατφόρμας έγραψαν περισσότερα από 2.500 tweets, κάνοντας το hashtag #chartshow πρώτο στην κορυφή της λίστας. Αν κρίνουμε από τα σχόλια, το τηλεοπτικό κοινό απόλαυσε στο έπακρο το αποψινό επεισόδιο, με highlight την εμφάνιση της Κατερίνας Στανίση. Οι Twitter-άδες αποθέωσαν την Κατερίνα Στανίση και τόνισαν πόσο τους έλειψε η αυθεντικότητα και το ταλέντο της.

https://www.instagram.com/p/CfO5WgdIDzf

Πηγή κεντρικής: chartshowgreece