Ο Βασίλης Μπισμπίκης αποκαλύπτει πως κάποιοι ξεπέρασαν τα όρια στην σχέση του με την Δέσποινα Βανδή

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Βασίλης Μπισμπίκης αποκαλύπτει πως κάποιοι ξεπέρασαν τα όρια στην σχέση του με την Δέσποινα Βανδή

 Ο ηθοποιός εξομολογείται πως η ζωή του άλλαξε μετά την σχέση του με την Δέσποινα Βανδή και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε. 

Ο Βασίλης Μπισμπίκης, υπήρξε πάντα αρκετά φειδωλός στο να εκφράζει τα συναισθήματά του για την σχέση του με την Δέσποινα Βανδή. Αυτή την φορά όμως αποκάλυψε πόσο δύσκολα ένιωσε στην αρχή της σχέσης τους και πως τελικά το αντιμετώπισε.

«Στην αρχή ήμουν αρκετά θυμωμένος»

Ο Βασίλης Μπισμπίκης φαίνεται πως αισθάνθηκε αρκετές φορές άβολα, από το περασμένο φθινόπωρο όταν έγινε γνωστή η σχέση του με την Δέσποινα Βανδή. Εκείνη μπορεί να έχει μεγαλύτερη...πείρα στην διαχείριση τέτοιων καταστάσεων σε σχέση με τους δημοσιογράφους και τους φωτογράφους που βρίσκονται εδώ και χρόνια στο κατόπι της, αλλά δε συνέβη το ίδιο με τον σύντροφό της. Όπως εξομολογείται σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News, το πρώτο διάστημα η αδρεναλίνη του χτύπησε κόκκινο: «Στην αρχή ήμουν αρκετά θυμωμένος και τώρα πια έχω χαλαρώσει κάνω τη ζωή μου όπως θα την έκανα αν δεν με παρακολουθούσαν. Ένιωσα ότι ξεπερνούν τα όρια. Δεν ένιωσα κυνηγητό, υπήρχε. Τώρα κάπως έχει σταματήσει. Αλλά δε μπορείς να σταματήσεις και να ζεις. Δεν μπορώ να ζω και να φαντάζομαι ότι κάποιος είναι γύρω για να με φωτογραφίσει. Δεν μπορώ να το κάνω αυτό το πράγμα, δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Δε νιώθω κάτι άσχημο».

https://www.instagram.com/p/Ccu3Ls-Mh5N

Ο ηθοποιός δεν χρησιμοποίησε πρώτο πρόσωπο, όταν μίλησε για την Δέσποινα Βανδή, αποφεύγοντας διπλωματικά να μιλήσει για εκείνη, αλλά χωρίς φυσικά να αρνηθεί πως είναι ερωτευμένος. Λέγοντας πως: «Χωρίς έρωτα δεν ζεις. Προφανώς σε τροφοδοτεί και σου δίνει έμπνευση και τα πάντα. Ό,τι είδους έρωτας και να είναι αυτός, είτε με τη δουλειά σου, είτε με τη σύντροφό σου, είναι ένα κομμάτι μέσα στη ζωή».

«Αγάπη μου, για σένα λέω», είπε η Δέσποινα Βανδή στον Μπισμπίκη και ο έρωτας δεν κρύβεται

Ο Βασίλης Μπισμπίκης αυτό το καλοκαίρι πρωταγωνιστεί στην παράσταση Αντιγόνη στον ρόλο του Κρέοντα, ενώ η Δέσποινα Βανδή έχει ξεκινήσει ήδη την καλοκαιρινή της περιοδεία με συναυλίες σε όλη την Ελλάδα. Παρόλα αυτά και μέχρι εκείνος να ξεκινήσει τον Αύγουστο τα γυρίσματα της νέας σειράς του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει» στην οποία και πρωταγωνιστεί μαζί με τον Γιάννη Στάνκογλου, θα καταφέρουν να περάσουν ένα διάστημα διακοπών μαζί. Η Κρήτη, μέρος που αγαπούν και οι δύο, σίγουρα θα είναι ο πρώτος προορισμός τους.