Μαρία Σολωμού-Mente Fuerte: Του είπε σ'αγαπω και έχουμε και το πρώτο φιλί

Μαρία Σολωμού-Mente Fuerte: Του είπε σ'αγαπω και έχουμε και το πρώτο φιλί

H δημοφιλής ηθοποιός μοιράστηκε τα αισθήματα που τρέφει για τον τράπερ μέσα από το προφίλ της στο Instagram.

Η Μαρία Σολωμού τόλμησε φέτος ένα νέο επαγγελματικό βήμα αφού ασχολείται ενεργά με τα podcasts. Η δημοφιλής ηθοποιός έχει δική της εκπομπή με τίτλο «Όσα ξέρει η Μαρία» η οποία έχει μεγάλη απήχηση στο κοινό και μετρά χιλιάδες ακροατές. Όπως δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της, δεν περίμενε αυτή την μεγάλη επιτυχία, ωστόσο δείχνει να το απολαμβάνει στο έπακρο.

«Τελικά έκατσε αυτό το πράγμα και έγινε ένας κακός χαμός και μ'αρέσει. Εγώ ξεκίνησα ένα podcast στο οποίο αποφασίσαμε να μου στέλνουν γράμματα (e-mail) και να μου λένε τα προβλήματά τους κι εγώ να δίνω μια λύση. Την πρώτη εβδομάδα το ξεκινήσαμε μεταξύ μας στο γραφείο όμως την επόμενη εβδομάδα ήρθαν αμέτρητα γράμματα και ειλικρινά δεν προλαβαίνω πλέον να απαντήσω», είπε για το νέο της επαγγελματικό βήμα.

Η Μαρία Σολωμού αποκάλυψε τα αισθήματά της για τον Mente Fuerte

Πριν λίγες ώρες η δημοφιλής ηθοποιός δημοσίευσε μερικά Instagram-stories, αποκαλύπτοντάς μας τον επόμενο καλεσμένο στο podcast της. Ο λόγος για τον τράπερ, Μente Fuerte, με τον οποίο βρίσκεται πολύ κοντά το τελευταίο διάστημα.

«Είμαι εδώ με τον Mente Fuerte και μπαίνουμε να κάνουμε ένα podcast. Έχει βγάλει μια δισκάρα σοβαρή, με πάρα πολύ ωραίο εξώφυλλο θα πω επίσης εγώ..και σοβαρά τραγούδια..», είπε η ηθοποιός.

«Σε φώναξα γιατί είσαι φίλος μου και γιατί σ'αγαπώ και σε εκτιμώ...θα τα πούμε όλα», συμπλήρωσε η Μαρία Σολωμού και ο Mente Fuerte την φίλησε τρυφερά στο κεφάλι. Oι δυο τους συνέχισαν να μιλούν αγκαλιασμένοι στην κάμερα και τόνισαν πως έχουν να πουν πολλά στο podcast που θα είναι διαθέσιμο στο κοινό την ερχόμενη Δευτέρα (27.06).

Όλοι έχουμε ανάγκη τον αυτοσαρκασμό της Μαρίας Σολωμού

Η απάντηση της Μαρίας Σολωμού για τις φήμες ότι βρίσκεται σε σχέση με τον Mente Fuerte

Kαλεσμένη του Πρωινού του ANT1 ήταν πρόσφατα η δημοφιλής ηθοποιός. Όταν ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε ότι η ηθοποιός είναι σε σχέση η Μαρία Σολωμού απάντησε: «Από πού το βλέπετε ρε παιδιά; Ενημερώστε με. Καλά. Μπορεί να λένε διάφορα και να γράφονται διάφορα. Το τι κάνω εγώ στη ζωή μου είναι δικό μου θέμα κι επίσης έχω πάρα πολλούς φίλους αγαπημένους να συνδιαλέγομαι, να κάνω παρέα και οτιδήποτε άλλο».

https://www.instagram.com/p/CeROOekMsw9

Σε ερώτηση της Φαίης Σκορδά αν θα έλεγε ότι ζει κάτι μοναδικό στην προσωπική της ζωή, η ηθοποιός τόνισε: «Δεν έχω πει τίποτα τα τελευταία αρκετά χρόνια και πίστεψέ με δεν έχω μονάσει. Δεν θα έλεγα κάτι».

Η ηθοποιός και ο γνωστός τράπερ έχουν κάνει πολλές κοινές εμφανίσεις μέχρι σήμερα, με όλους να μιλούν για ένα νέο ειδύλλιο στην showbiz. Η Μαρία Σολωμού είχε επί χρόνια σχέση με τον Πάνο Μουζουράκη, με τον οποίο υπήρξε μαζί χωρίς κρυφτό και κυνηγητό από τους παπαράτσι.

Πηγή κεντρικής: mariasolomou_official