Μαρία Σολωμού: Η πρώτη κοινή πόζα στην αγκαλιά του Mente Fuerte είναι ανατρεπτική

Μαρία Σολωμού: Η πρώτη κοινή πόζα στην αγκαλιά του Mente Fuerte είναι ανατρεπτική

Η ηθοποιός και ο τραγουδιστής ένωσαν τις δυνάμεις τους και το αποτέλεσμα φανερώνει την χημεία που έχουν.

Το τελευταίο διάστημα φουντώνουν οι φήμες που θέλουν την Μαρία Σολωμού να βρίσκεται σε σχέση με τον τράπερ Mente Fuerte. Η αρχή έγινε όταν κυκλοφόρησαν φωτογραφίες από την επίσκεψή τους σε εμπορικό κέντρο ωστόσο ακολούθησαν αρκετές ακόμη κοινές εμφανίσεις, με την τελευταία να είναι στα γενέθλια της Δήμητρας Κατσαφάδου.

Για την ώρα δεν υπάρχει κάποια επιβεβαίωση από τις δύο πλευρές, ενώ η ηθοποιός έδωσε αινιγματική απάντηση για την προσωπική της ζωή σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Πρωινό.

Σε σύγχυση η Μαρία Σολωμού - Οι «οιωνοί» για το μέλλον της ήρθαν από το ραδιόφωνο

Το πρώτο κοινό post της Μαρίας Σολωμού με τον Mente Fuerte

Ο Mente Fuerte βρήκε τον καλύτερο τρόπο για να κλέψει τις εντυπώσεις λίγο πριν την κυκλοφορία του νέου του δίσκου. Ο γνωστός τράπερ ανακοίνωσε στο Instagram την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου του album με τίτλο «AMANTES AMENTES». Το album θα είναι διαθέσιμο στο κοινό από τις 10 Ιουνίου και περιλαμβάνει 14 νέα τραγούδια.

Αυτό ωστόσο που έκανε αίσθηση είναι το εξώφυλλο στο οποίο ο τράπερ ποζάρει αγκαλιά με την Μαρία Σολωμού. Η ηθοποιός γέρνει προς το μέρος του ενώ είναι topless και εκείνος την κρατά τρυφερά με τα χέρια του. Μόνο τυχαία δεν φαίνεται να είναι η επιλογή της συγκεκριμένης λήψης και ίσως ο τραγουδιστής θέλησε να αποκαλύψει τη σχέση τους, δείχνοντάς μας τα τρυφερά του αισθήματα για την ηθοποιό.

https://www.instagram.com/p/CeROOekMsw9

Η απάντηση της Μαρίας Σολωμού στις φήμες περί σχέσης με τον Mente Fuerte

Καλεσμένη του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά ήταν στις 26 Μαΐου η Μαρία Σολωμού. Η ηθοποιός μίλησε για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα και έδωσε την δική της, αφοπλιστική απάντηση στην ερώτηση που της έθεσε ο παρουσδιαστής του Πρωινού για την προσωπική της ζωή.

Όταν ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε ότι η ηθοποιός είναι σε σχέση η Μαρία Σολωμού απάντησε: «Από πού το βλέπετε ρε παιδιά; Ενημερώστε με. Καλά. Μπορεί να λένε διάφορα και να γράφονται διάφορα. Το τι κάνω εγώ στη ζωή μου είναι δικό μου θέμα κι επίσης έχω πάρα πολλούς φίλους αγαπημένους να συνδιαλέγομαι, να κάνω παρέα και οτιδήποτε άλλο».

Σε ερώτηση της Φαίης Σκορδά αν θα έλεγε ότι ζει κάτι μοναδικό στην προσωπική της ζωή, η ηθοποιός τόνισε: «Δεν έχω πει τίποτα τα τελευταία αρκετά χρόνια και πίστεψέ με δεν έχω μονάσει. Δεν θα έλεγα κάτι».

Πηγή κεντρικής: mariasolomou_official